Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@catch-22 píše:
Poděkovat za předvedení mužského vzoru, který mu máma nedá.
Jojo, určitě když se daný jedinec nepropadá hanbou je dnes výhodnější být sobecký liný hajzlík…protože zákony nejsou postaveny na morálce…takže čím méně kdo umí, čím více je sobecký a líný, tím lépe a běda brát na někoho ohled…ano málo maminek to umí ![]()
@Aglája75 píše:
Jojo, určitě když se daný jedinec nepropadá hanbou je dnes výhodnější být sobecký liný hajzlík…protože zákony nejsou postaveny na morálce…takže čím méně kdo umí, čím více je sobecký a líný, tím lépe a běda brát na někoho ohled…ano málo maminek to umí
A kdo z nich dá dítěti praktičtější školu života? ![]()
Právě mě napadl námět na časosběrný seriál „Jak jsem sbalil vaši matku“. ![]()
@Aglája75 píše:
Zatímco tatínek se tak snaží a dělá co může, vlastně ho jen správně převychovává, aby nebyl rozmazlený od mámy![]()
Vztah s dětma je jedna z mála spravedlností života a jaký si to kdo udělá, takový ho má… :jazyk:…ale házet to na navádění kohokoli jde vždycky, že… a kor když je to moderní a ještě ho chudáčkou budou všichni litovat
Příspěvek upraven 30.08.21 v 17:17
tady na emimču se vždycky píše, že když má dítě špatný vztah k matince a dobrý k otci, tak je zmanipulovaný otcem (jeho penězi), případně tchýní, ale tenhle tvůj výrok si uložím a budu tady s oblibou používat ![]()
@Aglája75 píše:
Zatímco tatínek se tak snaží a dělá co může, vlastně ho jen správně převychovává, aby nebyl rozmazlený od mámy![]()
Vztah s dětma je jedna z mála spravedlností života a jaký si to kdo udělá, takový ho má…
Příspěvek upraven 30.08.21 v 17:17…ale házet to na navádění kohokoli jde vždycky, že… a kor když je to moderní a ještě ho chudáčkou budou všichni litovat
Jo a prosím tě, tenhle skvělej a fundovanej názor by třeba mohl padnout na úrodnou půdu v týhle diskuzi ![]()
https://www.emimino.cz/…dice-344712/
@Anonymní píše:
Cetla jsem cosi od 12.let. naprosto ho chapu. Zitra zavolam pravnicce a domluvim si s ni schuzku a poptam se jeke je reseni a v kolika letech podat navrh
Mohla bych se zeptat jak to dopadlo a co poradila?
Poděkovat za předvedení mužského vzoru, který mu máma nedá.