Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo, mám to tak taky.
Někdo je prostě prudce nefotogenickej. Funguje to i naopak. Někdo je zas hezčí na fotce než ve skutečnosti.
Já jsem hnusná všude. Na fotkách i normálně. A je to den ode dne horší.
Na druhou stranu už jsem si na to zvykla. ![]()
@eva valoi píše:
Já jsem hnusná všude. Na fotkách i normálně. A je to den ode dne horší.
Na druhou stranu už jsem si na to zvykla.
Ano, partner rika, ze kdyby me prvni videl na fotce, tak by si me nevybral… Jeste ze jsme se potkali osobne v normalnim zivote.
Jako mam par fotek, kde jsem hezka. Ale momentky jsou zlo…
Já taky nejsem fotogenická, ale vůbec. Ze 200 svatebních fotek se mi líbila jedna 😀 mě foťák vždycky zachytí v jakémsi “šklebu”. Nic s tím nenadělám, moc se nefotím. Lepší, než kdyby to bylo naopak.
Já to mám naopak
Bez falešné skromnosti- jsem fotogenická a když vím, že se fotím, umím schovat nedostatky a „vylepšit se“. Je fakt, že před deseti lety, dvěma dětmi a pětadvaceti kily jsem fotila na workshopech pro fotografy, kde jsem něco pochytila. Vysloveně špatných fotek mám málo, většinou když mrknu nebo zrovna jím, zívám a podobně. Podle mě je to hodně v hlavě- kdo se fotí rád, toho foťák miluje ![]()
Jsem fotogenicka hodně. Ale tedy upřímně nevím jak posuzujete, že vypadáte hůř či líp normálně?? Srovnáváte s pohledem do zrcadla? To taky nic nevypovídá, protože mi se vidíme v zrcadle taky úplně jinak, než nás vidí lidi okolo.
Takže beru spíš vyjádření chlapa, jestli jsem hezčí na fotce či life. Tvrdí že jsem krásná v obou případech. Ale úplně jiná na fotce a jiná na živo.
Ale ke mě byla příroda a geny hodné, proto jsem pohledná.
Ja zas na fotkách vypadám tlustí než jsem. Mám 64 kilo a všichni se shodneme, že ten foťák že mě dělá vorvaně. Nejvíc manželův. Tomu říkáme, že má zapnuty fat wife filtr
![]()
@alisekR píše:
Jsem fotogenicka hodně. Ale tedy upřímně nevím jak posuzujete, že vypadáte hůř či líp normálně?? Srovnáváte s pohledem do zrcadla? To taky nic nevypovídá, protože mi se vidíme v zrcadle taky úplně jinak, než nás vidí lidi okolo.
Takže beru spíš vyjádření chlapa, jestli jsem hezčí na fotce či life. Tvrdí že jsem krásná v obou případech. Ale úplně jiná na fotce a jiná na živo.
Ale ke mě byla příroda a geny hodné, proto jsem pohledná.
Já to na té fotce vidím, že mi to nesluší. Dále třeba, když vidím z nějaké akce fotky a video, tak na tom videu vypadám normálně/dobře, ale na fotkách hrozně. A dále, říká mi to každý, že fotky se nepovedly, že takhle v reálu nevypadám. A jen podotýkám, že jsem blondýna, co má 56 kg, takže snad nejsem nějaká šereda ![]()
Na všech fotkách rozhodně krasavice nejsem a nedělám si kačeří selfíčka a trapné fotky před zrcadlem. Už jsem se naučila do foťáku i usmívat, ale zrovna to nemusím. Úplně nejvíc zuřím, když musím pózovat těsně po výstupu na horu a nebo když slezu z kola. Fotek s lesklým a rudým obličejem moc nechceš.
Mam fotky vseho druhu, od tech, ktery rychle mazu, protoze by se nekdo mohl leknout, po ty, kde mi to slusi. A pak mam par velmi vzacnych skupinovych fotek, kde vypadam jako filmova hvezda fotici se s fanousky. Ale mivam to i pri pohledu do zrcadla, jsou dny, kdy si rikam, proc si me manzel vybral… takova oskliva, strhana…
Nez ve skutecnosti? Proc to tak je?