Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, můj přítel se si čato volá se svými dvěma ex - u té jedné by mi to až tak nevadilo, ale u té druhé - že je chudák že nikoho nemá, že otec dítěte co má jí opustil když byla těhotná a kdesi cosi. A ještě jí furt volá…už jsem mu říkala že mi to vadí a at si jde za ní, ale prý chce mě..Ale mě se to čím dál tím víc nelíbí - jsem normální nebo ne? Pardom jsem se musela vykecat a kamarádce tohle říkat nebudu…
tak ja jsem asi hystericka zarlivka, ale vadilo by mi to a hoooodne ![]()
Kdyby to bylo casto, urcite by mi to taky vadilo.Ten cervik v hlave by hlodal a hlodal. A to nejsem nejaka velka zarlivka ![]()
Tak vadilo. Ja partnerovi verim, takze pokud by sem tam zavola s ex tak by mi to nevadilo
Pokud by sel kazdy tyden na kaficko tak uz teda jo. Ja si taky volam s ex, piseme si, ale vse v ramci pratelstvi.
Buď v pohodě, to by vadilo asi každé
přeci jen je to ex a ta se má jít vyplakat na ramínko jinam ![]()
Vadilo… Promluv si s ním o tom… Vysvětli mu že se ti to nelíbí… Jemu by se to líbilo?
Já jsem měla se svým ex hezký vztah, kdykoliv pomohl nebo já jemu, někdy jsem u něj i přespala a absolutně k ničemu nedošlo…smůla u nás byla, že kdybychom byli stejného pohlaví, byli bychom kamarádi/ky, ale takhle…když jsme pak potkali oba dva každý toho svého žárlivce tak jsem si řekli, že víme, že jsme kamarádi, ale nebudeme je trápit ![]()
@Danieli píše:
Kdyby to bylo casto, urcite by mi to taky vadilo.Ten cervik v hlave by hlodal a hlodal. A to nejsem nejaka velka zarlivka
Taky jsem nebyla, ale víš jak. Takže mě by to rozhodně vadilo ![]()
Ahoj, tak vidí se s ní párkrát do roka- pro upřesnění, že mi to vadí jsem říkala - prý mi to vadit nemusí
@Anonymní píše:
Ahoj, tak vidí se s ní párkrát do roka- pro upřesnění, že mi to vadí jsem říkala - prý mi to vadit nemusí
a ptala ses ho, jak by to cítil on, když by to bylo opačně?
Vadilo by mi to hodně. Jemu by se taky nelíbilo, kdyby jsi si pořád telefonovala se svým ex a foukala mu bolístky. Asi bych trvala na tom, aby toho nechal, nebo si šel za ní.
Já se se svým ex nestýkám vůbec a přijde mi to normální, proto mi asi tohle přijde divné. A co mě teda asi nejvíc naštvalo bylo když se ho ptala jestli jsem mu prý dala už klíče a ona že jedny má - se zrovna s někým rozešla a on jí na to řek/napsal? že budeme mít dítě - já bych asi očekáala že jí řekne že někoho má a že už nemá zájem a ne tohle jako důvod ![]()
zakladatelka
Ahoj, můj přítel se si čato volá se svými dvěma ex - u té jedné by mi to až tak nevadilo, ale u té druhé - že je chudák že nikoho nemá, že otec dítěte co má jí opustil když byla těhotná a kdesi cosi. A ještě jí furt volá…už jsem mu říkala že mi to vadí a at si jde za ní, ale prý chce mě..Ale mě se to čím dál tím víc nelíbí - jsem normální nebo ne? Pardom jsem se musela vykecat a kamarádce tohle říkat nebudu…