Stýká se se svou ex

Anonymní
16.8.13 17:19

Stýká se se svou ex

Ahoj, můj přítel se si čato volá se svými dvěma ex - u té jedné by mi to až tak nevadilo, ale u té druhé - že je chudák že nikoho nemá, že otec dítěte co má jí opustil když byla těhotná a kdesi cosi. A ještě jí furt volá…už jsem mu říkala že mi to vadí a at si jde za ní, ale prý chce mě..Ale mě se to čím dál tím víc nelíbí - jsem normální nebo ne? Pardom jsem se musela vykecat a kamarádce tohle říkat nebudu…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1.zizi
16.8.13 17:20
@Anonymní píše:
Ahoj, můj přítel se si čato volá se svými dvěma ex - u té jedné by mi to až tak nevadilo, ale u té druhé - že je chudák že nikoho nemá, že otec dítěte co má jí opustil když byla těhotná a kdesi cosi. A ještě jí furt volá…už jsem mu říkala že mi to vadí a at si jde za ní, ale prý chce mě..Ale mě se to čím dál tím víc nelíbí - jsem normální nebo ne? Pardom jsem se musela vykecat a kamarádce tohle říkat nebudu…

tak ja jsem asi hystericka zarlivka, ale vadilo by mi to a hoooodne :cert:

• Citovat
  • Upravit
41882
16.8.13 17:21

Vadilo by mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
16.8.13 17:22

Jasně, že by mi to vadilo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
16.8.13 17:24

Kdyby to bylo casto, urcite by mi to taky vadilo.Ten cervik v hlave by hlodal a hlodal. A to nejsem nejaka velka zarlivka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
16.8.13 17:25

Tak vadilo. Ja partnerovi verim, takze pokud by sem tam zavola s ex tak by mi to nevadilo :nevim: Pokud by sel kazdy tyden na kaficko tak uz teda jo. Ja si taky volam s ex, piseme si, ale vse v ramci pratelstvi.

• Citovat
  • Upravit
3564
16.8.13 17:25

Buď v pohodě, to by vadilo asi každé :cert: přeci jen je to ex a ta se má jít vyplakat na ramínko jinam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.8.13 17:40

Vadilo by mi to, poslala bych ho kamsi :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
16.8.13 17:45

Vadilo… Promluv si s ním o tom… Vysvětli mu že se ti to nelíbí… Jemu by se to líbilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.13 17:45

Já jsem měla se svým ex hezký vztah, kdykoliv pomohl nebo já jemu, někdy jsem u něj i přespala a absolutně k ničemu nedošlo…smůla u nás byla, že kdybychom byli stejného pohlaví, byli bychom kamarádi/ky, ale takhle…když jsme pak potkali oba dva každý toho svého žárlivce tak jsem si řekli, že víme, že jsme kamarádi, ale nebudeme je trápit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
374
16.8.13 17:51
@Danieli píše:
Kdyby to bylo casto, urcite by mi to taky vadilo.Ten cervik v hlave by hlodal a hlodal. A to nejsem nejaka velka zarlivka :mrgreen:

Taky jsem nebyla, ale víš jak. Takže mě by to rozhodně vadilo :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.13 17:57

Ahoj, tak vidí se s ní párkrát do roka- pro upřesnění, že mi to vadí jsem říkala - prý mi to vadit nemusí

• Citovat
  • Upravit
374
16.8.13 17:59
@Anonymní píše:
Ahoj, tak vidí se s ní párkrát do roka- pro upřesnění, že mi to vadí jsem říkala - prý mi to vadit nemusí

a ptala ses ho, jak by to cítil on, když by to bylo opačně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
16.8.13 18:00

Vadilo by mi to hodně. Jemu by se taky nelíbilo, kdyby jsi si pořád telefonovala se svým ex a foukala mu bolístky. Asi bych trvala na tom, aby toho nechal, nebo si šel za ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.13 18:01

Já se se svým ex nestýkám vůbec a přijde mi to normální, proto mi asi tohle přijde divné. A co mě teda asi nejvíc naštvalo bylo když se ho ptala jestli jsem mu prý dala už klíče a ona že jedny má - se zrovna s někým rozešla a on jí na to řek/napsal? že budeme mít dítě - já bych asi očekáala že jí řekne že někoho má a že už nemá zájem a ne tohle jako důvod :cert:
zakladatelka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí