Podruhé nevěrná - morální dilema

79
18
15.8.13 12:21

Podruhé nevěrná

Ahoj,
cca pred 2 lety mi byla manzelka neverna. Ja jsem ji po case odpustil a jako by se nic nestalo.Rok na to se nam narodil syn, kteremu je nyni 1 rok.
Bohuzel jsem prisel na to, ze mi je opet neverna, ona to zatim nevi a ja ted resim situaci co s tim. Nechci ze sebe delat blbce, ale zaroven nechci nicit rodinu, ano, je to hlavne kvuli decku, protoze malej za to nemuze.
Co vam prijde jako nejlepsi reseni? Ted ve me bojuje moralni dilema, kdy nevim co a jak :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6230
15.8.13 12:28

@79 Jedná se o stejného muže? Jsi si jistý otcovstvím toho dítěte? Jde o jednorázové nevěry nebo paralelní vztahy? (u těch si myslím, že v tomto se člověk nikdy nezmění a udělá to zas…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285

@79 jednou je nikdy, dvakrát je zvyk…tak nějak se to říká…pochopím jedno uklouznutí, pokud je to opakovaně, řešila bych to..já bych vztah ukončila, i když mám dítě..ale…já jsme v tomto nekompromisní. Záleží, co všechno dokážeš vydržet.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701

Manželka má nějak moc času a energie na to, že má roční dítě. Že ty jsi na ní moc hodnej, hodně jí povolíš a ona si je tebou jistá?

• Citovat
  • Upravit
15
15.8.13 12:29

Přesně je důležité jestli to bylo se stejným mužem. Někteří se prostě nemění. Zkus si s ní promluvit, co ji chybí, že hledá jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.13 12:31

Nepomuze asi nic jiného nez si s ni promluvit. Vetsinou jsou zeny neverne když jim doma něco schazi…sex, pohlazeni, pochopeni…sama to znam moc dobře. Nekdy opravdu nejde o nic vic, jen ze s milencem „vypne“ a nemusi myslet na bezne starosti…asi te toto všechno nezajima, jen jsem se snažila ti ukazat stranku s zenskeho pohledu na věc. Ale promluvit si musite tak jako tak, zalezi na vas jak to všechno vyresite. Kazdopadne drzim palce, nevera je svinstvo, bohužel se ji málokdo vyhne :(
 D.

• Citovat
  • Upravit
662
15.8.13 12:38

Už by měl (měla, to je přece fuk) sbaleno. Jednou ujet, no, fajn. Ale jak si můžeš být jistý, že to nedělá pořád. Z pohledu ženy, matky ročního dítěte si říkam, kde bere holka tu energii… To jako hlídáš a ona si jde zašpásovat? Wua, já teda nevím, co jsi zač, třeba jí mlátíš, nebo jsi moula (třeba, nechci se tě dotknout :* ), co já vim, ale i tak bys měl mít sebeúctu a určitě si zasloužíš normální vztah :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.13 12:44

Asi bych pátrala po tom proč to manželka dělá, co ji chybí, jestli chodí s někým jen pokecat nebo za účelem sexu. Já osobně také nejsem v manželství spokojená a neustále to chci s manželem řešit, mimochodem také máme roční dítě. Manžel po mě ale jen vyjede, že do něj rýpu a tím to hasne, protože mu nebudu drásat nervy. Problém vidím v tom, že manžel se chová jako ‚sobec‘ a nemyslí při tom na nás. S ničím mi nepomůže, doma nic neudělá a jen je na mě hnusný a říká mi: ‚Nezvládáš? Vždyť jsi doma!‘ Mám sto chutí mu nechat dítě a domácnost, ať si to zkusí, ale dítě by to s ním mělo těžké a já na to nemám srdce, manžel je nervák. Taky ve všech ohledech myslí na své pohodlí…Manžela nepodvádím, ale stále víc přemýšlím o rozvodu a o někom kdo nás bude mít opravdu rád…
Tak nevím jestli jsem Ti s tím pomohla. Asi by si jí o tom neměl říkat a zkusit udělat vše pro to, aby Tvá žena nestrádala. :idea:

• Citovat
  • Upravit
joaska
15.8.13 12:45
@ncc1701 píše:
Manželka má nějak moc času a energie na to, že má roční dítě. Že ty jsi na ní moc hodnej, hodně jí povolíš a ona si je tebou jistá?

moje řeč. milence na mateřský? kdy, jak? 8o promiň to, ti asi nepomůže. :oops:

• Citovat
  • Upravit
130
15.8.13 12:47

Vim ze je to tezke ale sla bych od toho! Jak uz jsem tu jednou v nejake diskusi psla, moje matka otce podvadi cele manzelstvi, ani se tim nijak netaji a otec s ni zustal kvuli nam a taky ze ji ma rad, si to nechal libit. Ted po triceti letech manzelstvi ma opet nejakeho chlapa. Tata je na prasky, nevi si s tim rady.. Kdyz mu rikame at ji opusti, tak oponuje tim, ze nechce byt sam a ze je starej a nikoho uz si nenajde.. Taky me muz podvedl, odpustila jsem mu to ale po druhe uz bych nevahala ani vrerinu! Zbalila bych synka a pryc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
15.8.13 12:50

Tady je každá rada drahá. u ženský by to bylo o dost sbažší, ale pro tebe, jako pro chlapa, by rozchod dost pravděpodobně znamenal to, že bys svoje dítě viděl dost sporadicky. jseš si jistej, že ti je nevěrná? jak jsi na to přišel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594

@79 každý může jednou uklouznout - dvakrát už je zvyk. Co bych udělala? Rozešla se a snažila se s ní dohodnout tak, aby styk s dítětem byl dostatečně častý. Pokud má milence, tak jistě uvítá i „hlídání“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxyy1

Vy co radíte-utnout, odejít, tak si uvědomte, že ženě se odchází jinak, protože na 99procent to je s dítětem, kdežto muž, i když nezaviní rozpad svazku, tak už bohužel nemůže denně číst malému pohádky a obejmout ho na dobrou noc, tak jak byl zvyklý. Uvidí ho 2 víkendy v měsíci (i když u tak malého prcka ani to není jisté) a když je ex moc hodná, tak mu ho „půjčí“ i na všední den odpoledne. Můj manžel se takhle rozváděl kvůli toho několik let, protože si nedokázal představit, že nebude denně s dítětem a trpěl nezájem ze strany manželky. (Mě poznal až po rozvodu, aby si někdo nemyslel, že jsem ho rozvedla). Ale v tomhle to mají slušní muži opravdu těžší :?
79 nevím, co ti poradit, ale rozhodně bych dámě řekla, že o tom vím, že blbce ze sebe dělat nenechám. Taky bych ji řekla, že mám velký zájem o dítě a že pelešivá matka před soudem nemá nic jisté. :think:

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
15.8.13 12:55
@79 píše:
Ahoj,
cca pred 2 lety mi byla manzelka neverna. Ja jsem ji po case odpustil a jako by se nic nestalo.Rok na to se nam narodil syn, kteremu je nyni 1 rok.
Bohuzel jsem prisel na to, ze mi je opet neverna, ona to zatim nevi a ja ted resim situaci co s tim. Nechci ze sebe delat blbce, ale zaroven nechci nicit rodinu, ano, je to hlavne kvuli decku, protoze malej za to nemuze.
Co vam prijde jako nejlepsi reseni? Ted ve me bojuje moralni dilema, kdy nevim co a jak :-(

A řekla tenkrát nějaký důvod, proč to udělala? jestli nuda, málo sexu nebo se zamilovala?

• Citovat
  • Upravit
3183
15.8.13 12:56

:nevim: Nejsi otrokem ditete… To jednou vyroste a utece vam… Sama jsem se rovadela, kdyz byla dcerka mala, ale blbecka ze me nikdo delat nebude ani za cenu toho, ze to rozdeli rodice ditete - nikdo mu Te preci brat nebude, vidat se budete porad ;) takze bud se nechas podvadet, anebo reknes pa :mavam: Hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí