Podruhé nevěrná - morální dilema

Napsat příspěvek
Velikost písma:
xxyy1
15.8.13 13:32
@anorganička píše:
@terinka4444 co to plácáš? Takže s ženatým chodí neslušné… :-) panebože, jak má někdo ten svět jednoduchej… :mrgreen: :mrgreen:

Asi jen neuznává nevěru. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
69235
15.8.13 13:32
@anorganička píše:
@terinka4444 co to plácáš? Takže s ženatým chodí neslušné… :-) panebože, jak má někdo ten svět jednoduchej… :mrgreen: :mrgreen:

s ženatejma chodí potvory, co nemají kouska studu v těle a pak napíší, že nevidí nic špatného na tom, že rozvedly jeho manželství. Napsala jsem, že je to můj názor, nenávidím nevěru, odsuzuju jí, ještě hůř, pokud běží v manželském svazku. Kdyby se tím lidé řídili, bylo by líp a nebyla by tu každý den tuna zoufalých diskuzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxyy1
15.8.13 13:34

@terinka4444 - jenže tady spousta ženských milence má nebo si našla ženatého, tady budeš umlácena ;)

• Citovat
  • Upravit
15.8.13 13:34
@Anonymní píše:
Xxyy1 Já jsem teda manželovo bývalé manželství pomohla rozvést a nevím, že bych udělala něco špatně. Lidi se rozvádí, protože jim to spolu neklape, ne proto, že jinde vidí lepší..

To su tie chudinky milenky, co nenesu ziadnu vinu, len ten manzel je sviniar a hajzel, a manzelka mrcha, ktora nedavala chlapovi co potrebuje a on nemal na vyber len hladat inde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
15.8.13 13:35

@terinka4444 ano, také nemám ráda nevěru a pro mě by to byla známka k ukončení vztahu.,..ale…před několika lety, jako 19ti leté holce, nezadané, se mi to taky stalo..já byla sama, on boužel ženatý a ano, něco bylo..ale nerozvedlo to manželství..do dnes se o ničem neví, já ani nevím, kde on dnes je.. Nicméně si opravdu nemyslím, že jsem neslušná 8o spíše jsme byla mladá naivní…ale neslušná? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.13 13:36
@anorganička píše:

Tiez si myslim ze zaklad slusnosti je poslat zenateho za manzelkou a nie vliezt mu do postele. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
15.8.13 13:40
@terinka4444 píše:
s ženatejma chodí potvory, co nemají kouska studu v těle a pak napíší, že nevidí nic špatného na tom, že rozvedly jeho manželství. Napsala jsem, že je to můj názor, nenávidím nevěru, odsuzuju jí, ještě hůř, pokud běží v manželském svazku. Kdyby se tím lidé řídili, bylo by líp a nebyla by tu každý den tuna zoufalých diskuzí.

sdílím tvůj názor a plně s tebou souhlasím…pokud podvádějící osoba není ve vztahu spokojena, má vztah řádně ukončit a pak si jít jinam a né setrvávat ve dvou vztazích.
Já osobně všem milenkám a milencům přeji, at jsou jednou na opačné straně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

K zakladatelovi - rozhovory su na… ehm.. na nic. Urcite ste sa porozpravali pri prvej nevere. A vysledok? Druha nevera. Mas skratka dieta so zenou lahsich mravov. Alebo iba robis pokladnicku milencovmu dietatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
@anorganička píše:

S ženatým chodí zoufalkyně, co už je žádnej svobodnej, dokonalej a bez závazků chlap nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.8.13 13:41
@xxyy1 píše:
@terinka4444 - jenže tady spousta ženských milence má nebo si našla ženatého, tady budeš umlácena ;)

to je mi ale fuk, tohle je prostě můj názor, všimni si, že já nepíšu anonymně, ikdyž je to názor menšinový a okamžitě jsem označena za plácačku nesmyslů. Nikdo netvrdí, že mají spolu dva zůstat, když jim to neklape a to ani kvůli dětem, ale tvrdím, že elementární slušnost je nevyš… s ženatýma s ženatou, platí to pro obě pohlaví stejně. A napsat, že jsem sice rozvedla manželství, ale nevidím na tom nic špatnéhpo, ještě anonymně, protože otevřeněbych se tak trochu styděla… prostě můj názor, zrovna tak jako, že když má někdo milence podruhé zatři roky, není to partner, kterému se dá věřit a mít s ním vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxyy1
15.8.13 13:50

@terinka4444 Pro mě je nevěra taky nepřípustná.

• Citovat
  • Upravit
79
18
15.8.13 13:55

Diky vsem za reakci.
To ze vim ze je znovu a musim rict opakovane neverna jsem zjistil pohledem na SMS, kde to je jasny. Bohuzel to bude asi s jednim a tim samym frajerem.
Ano, jsem asi moula, ale me jde ted nejvic o nase dite, kdy se nechci dostat do stavu, ze ho neuvidim. Nechci prijit o svuj barak, ale zaroven nevim co bude s manzelkou a ditetem, kam pujdou? Ke tchyni, ktera smrdi korunou? Jezis jenom to ne, to klukovi nemuzu udelat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.8.13 14:00

My ti tady asi nedokážeme poradit, jsme tu většinou ženský a děti jdou s námi, jaksi se nedokážeme vcítit, nebo tedy já se nedokážu vcítit, do situace, kdy bych nebyla se svými dětmi. Ale žít v tom, to tě tedy potěš koště, to se dá asi těžko dlouhodoběji unést. Já prostě netuším, co ti poradit, pokud jí nechceš opustit a chceš s ní být, pak jedině výš zmíněná rada, hlídat a nedávat prostor k tomu, aby mohla za milencem. Ale ježiši, to je tak potupný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.13 14:04
@79 píše:
Diky vsem za reakci.
To ze vim ze je znovu a musim rict opakovane neverna jsem zjistil pohledem na SMS, kde to je jasny. Bohuzel to bude asi s jednim a tim samym frajerem.
Ano, jsem asi moula, ale me jde ted nejvic o nase dite, kdy se nechci dostat do stavu, ze ho neuvidim. Nechci prijit o svuj barak, ale zaroven nevim co bude s manzelkou a ditetem, kam pujdou? Ke tchyni, ktera smrdi korunou? Jezis jenom to ne, to klukovi nemuzu udelat.

No mozu aj k tomu milencovi :jazyk: Mimochodom, si si isty ze je chlapec Tvoj a nie jeho? A zalezi na tom?
Tiez viem o rodinke kde slecna s niekym chodila, ale vydala sa ineho, s tym niekym bola neverna a otehotnela a po case sa rozviedla, vzala dieta k biootcovi a chudak exmanzel plati vyzivne :nevim:

Mozes kvoli dietatu vztah udrzat, branit nenapadne manzelke v styku s milencom, mozes si Ty sam najst milenku… otazka je, ci bude taketo usporiadanie pre chlapca vyhodne… mam na mysli… co sa nauci o vztahu dvoch ludi v partnerstve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jabadabadu
15.8.13 14:09

No hlavně si ověř otcovství, dokud je čas. Nebo taky nemusíš být za vola jen teď pár týdnů, ale dalších 20 let, protože jestli je to ten stejnej frajer, jak píšeš, tak dítě může být klidně jeho. A pak by ses do budoucna mohl stát sponzorem jejích spokojené rodiny. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky