Stýkali by jste se?

Anonymní
10.3.25 13:54

Stýkali by jste se ?

Ahoj mam na vás dotaz uz nad tim 14 dni přemýšlím a stále nedokážu najít odpověď… mame známe (známe se neco přes rok bydlí kousek od nás) maji stejne starého syna dřív jsem byla fakt rada ze mame v okolí někoho se stejně starým dítětem ale bohužel se jejich syn zaval projevovat hodně agresivně uz loni například na hřišti mlátil a honil děti nebo jin bral veci ale nebylo to v takové míře… ted naposledy jsme byli v herně kde to byl proste masakr tahal tam všechny děti za vlasy jedna holčička z nej měla snad trauma jen ji zahlédl rozběhl se k ni čapnul ji za vlasy a stáhl ji k zemi to se opakovalo několikrát pak zase chlapečka stáhnul tímto stylem z odrazedla 8o 8o

Ja proste nestíhala zírat maminka delala ze to nevidí a kdyz teda musela tak mu dala pres zadek… nikdy jsem se s takovým chováním u dvouletého dítka nesetkala dvě hodiny proste mlátil všechny kolem… ja se s nima upřímně nemam nějak motivaci dál po tomhle vidět manžel říká že přeháním :nevim: :nevim: jenže ja nevidím důvod proč trávit čas s někým s kým si me dítě nehraje a ja si s maminkou stejně nemam ani moc co říct…

A další věc řekli by jste to mamince na rovinu?

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
223
10.3.25 14:04

Bez ohledu na to, co jsi psala na začátku, tak ne, nemá smysl se scházet s někým, s kým si ty sama nerozumíš a vaše děti si nepohrají. Pokud ty schůzky ani jednomu z vás nepřináší nějakou potěchu a celé je to „na sílu“, tak je to k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24856
10.3.25 14:10

Chápu, že je fajn mít v okolí rodinu se stejně starým dítětem, ALE zde to prospěšné fakt není.. s paní si stejně lidsky jako kámoška nerozumíš, dítě vychovává jakýmsi záhadným způsobem, který se jistě většině příčí, takže ne, nechala bych to bez scén a hrotů pomalu potichu vyšumět…
nemáš přece zapotřebí trávit hodiny s ženskou, se kterou stejně nemáte společnou řeč a s děckem, co mlátí ostatní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.3.25 14:14

Takovéhle kamarádíčkování je moje noční můra, utla bych to už před rokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.25 14:18

Bála bych se, že z toho bude mít trauma mé dítě.. asi bych minimálně počkala časem

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.25 14:33

@Lucy75 ja jsem ai rikala treba se to zlomí a tu společnou řeč najdeme kvůli dětem prave… protoze ona je vlastně hodna milá usměvavá ale je vidět ze je vyčerpaná jenže kdo jsem abych ji kecala do výchovy a nechci aby ten nás viděl ze je normální někoho tahat za vlasy nebo mlátit :nevim:

Každopádně moc děkuji jen nevim zda proste nasadit upřímnost a napsat ji na rovinu ze kluci si spolu stejne moc nehraji tak v tom ted nevidím nějaký smysl…

• Citovat
  • Upravit
24856
10.3.25 14:37
@Anonymní píše: Více

vytvoříš tím konflikt.. někdy je lepší vztahy nechat pomalu „vyšumět“, jednou odpovíš, že máte jiný program, podruhé odpovíš, že máš virozu.. a ona to třeba pochopí sama.. potřetí jí to můžeš naznačit, že jste stejně „každá jinde“, kdyby to chtěla rozebírat..
fakt bych to nyní nehrotila, ale s takovou paní a agresivním dítětem by mne čas trávit netěšilo
Pokud o ni extra stojíš, tak běž do přímé konfrontace, ale dle mne se jen pohádáte a ona svůj styl výchovy stejně kvůli jednomu rozhovoru nezmění.. akorát si z tebe utvoří třídního nepřítele… uvidíš, no… dej tomu trochu času

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.25 14:46

@Lucy75 no to raději ne neni nic horšího než mít špatné vztahy se sousedy ve vesnici 🙈

• Citovat
  • Upravit
24856
10.3.25 14:51

dyť to říkám :mrgreen:
nechat pomalu vyšumět.. nikde není napsáno, že nemůžete prohodit pár vět nebo se občas někde vidět.. ;)

taky nerada vytvářím konflikty, pokud to teda zrovna necítím tak, že Musím :mrgreen:
tohle by nebyl ten případ..
leda by ten agresivníček napadl moje dítě-jsem Lvice, to by byl souboj Titánů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
10.3.25 15:37

Moje dcera měla období, kdy plácala a kopala kolem sebe, jakmile nebylo po jejím. Bylo to tak v necelých 2 letech a trvalo to pár měsíců. Byla ráda v přítomnosti ostatních, ale jak se říká, tak pro ránu nešla daleko. Musela jsem ji hodně korigovat, odnášet, zvládat její záchvaty vzteku. Chodila jsem s ní na kroužek a párkrát jsme musely odejít, protože rušila ostatní a neposlouchala mě. Byla jsem v tomhle důsledná a když jsem jí řekla, že jakmile ještě někoho uhodí, tak jdeme domů, tak jsem to dodržela, i když jsem odcházela s vřeštícím dítětem v podpaží.
Teď je jí 3,5 a je hodná a společenská. Jsou chvíle, kdy si s dalším dítětem nerozumí, ale už není problém se domluvit, vysvětlit situaci.
Nevadilo by mi tolik chování toho dítěte, protože sama vím, jak je to náročné, ale to, že to jeho máma hned neřeší.
Já bych se na nějaký čas stáhla a prostě počkala, až její syn víc dozraje. Pokud si nerozumíte s druhou paní, tak se přece nemusíte scházet vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
10.3.25 17:15

A nikdo si v herně nestěžoval jo? Mi neříkej, že všichni mlčeli? A ty? Taky jsi mlčela?
Ji myslím, že jste každá úplně jiná a máte úplně jiné hodnoty. Jsem si jistá, že každá moje kamarádka by nějak zasáhla. Pokud by viděla moje dítě, mlátit jiné a já vlastně taky. V tomhle jsme si všechny podobné. A vím, co si ke které dovolit a jak co smerovat :nevim:.
Pokud tohle neumíte asi bude lepší se nestýkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
10.3.25 17:26

Ono to chce hodne velkou odvahu to natvrdo rict.

Ja mam drzku prorizlou, ale i mne bylo blbe moji kamaradce rict, ze si ma krotit sve deti (dvojcata). Co pravda, byly v te dobe taky jenom dvoulete, muj syn 3,5. Kamaradka ma dvojcata, obe maji sklony byt sadisticky hnusne. Pribehne jedno dvojce, muj syn si mysli, ze si s nim jde hrat, misto toho mu chrstne pisek do tvare. Nebo jo prasti lopatkou po hlave. Pribehne druhe a strci do nej. Syn z toho byl cely zkoprnely a ja uplne v soku. Ani ne proto, ze se dvoulete holcicky takto chovaji, jako spis z ne-reakce jejich matky. Ona se teda nedelala, ze to nevidi, ale vychovne nijak nezakrocila a jenom tak jemne domlouvala: „ale Vanesko, to nedelej, to neni pekne“. Mila Vaneska mela svou matku a jeji upejpave domlouvani komplet na salamu a klidne byla agresivni dal, matka ji ani za ruku nechytila, aby ji v tom zabranila. Ja bych ji na miste jednu lupla na pr*delku nebo nejak jinak vychovne zakrocila a kamaradka nic a decko na ni komplet peklo a jeste kamaradka ani nedopovedela vetu a pred ocima svy mamy se pokusila syna opet prastit a ona ji v tom ani nezabranila. Ja videla rude.

A reknu to takto: Dodnes mi vre krev, kdyz na to myslim a mela jsem ji rict: Prosim te, a muzes nejak vychovne zakrocit jinak, nez doted? To dite te ma komplet na salamu, je mu uplne volne, co si to tom myslis a uz zvladla meho syna opet prastit tobe primo pod nosem. delej s tim NECO!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.25 18:43

@Atisia ja jsem ji upozornila kdyz jsem to videla například kdyz běžel za tou holčičkou tak jsem ji řekla hele uz ji chudáka chytil a to byl ten moment kdy ona vyběhla a plácla ho ale nejsem tam od toho abych někoho každých 10minut upozorňovala na to co dělá jeho dítě… našeho chytil za vlasy jednou to jsem tam šla ja ale jinak si myslim ze hlavni kdo mel neco říct byla ta maminka te holčičky :nevim: pak si teda jedna maminka rýpla něco ve stylu no jo to je ten co nás tady rasil i minule….

@Paní.Norrisová Ale tohle je treba přesně jako vlastne pochopitelna reakce dítěti se neco nelíbí někdo mu vezme hračku nebo chce tu co ma někdo jiný a tam pak chapu ze se vzteka nebo i bouchne ale samozrejme i tak by ten rodič mel zasáhnout ale on to dělal proste bezdůvodně proste za tim dítětem běžel praštil ho dite se rozbrečelo a on letěl zas jinam…

@PinkiePieCutie A to to byla tvoje kamarádka pro me je to v podstatě cizí člověk a jako ta primární motivace byla ze si treba spolu budou kluci hrát mit kamarádka od vedle ze bude fajn ale no….

• Citovat
  • Upravit
7221
10.3.25 18:54
:roll: tak ta to má dost na háku.
Od známé ví., že potkala podobného kluka. Známá se dost důrazně ohradila a rodiče toho chlapce se jí vysmáli. Po chvilce rodiče i s klukem naháněla ochranka. A než je našla stačili mít další konflikt :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
10.3.25 19:00

Hele, tim padem nad cim vlastne premyslis? Je to cizi clovek a jak se jeji dite chova, tak tam neni o co stat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí