4 leté dítě pije z flašky

Anonymní
9.3.25 20:53

4 leté dítě pije s flašky

Ahoj holky chtěla bych se zeptat můj 4 lety syn je pořád závislý na láhev od jupíka nebo kubíka a říka tomu DIDI vždycky když je rozčilený nebo si chce lehnout odpočinout tak řekne didi nebo si ji vezme sám a to je několikrat za den pít z hrnku také umí ale chci ho to odnaučit. ale už nevím jak když mu to vezmu a schovám tak okamžitě nekonečný řev bydlím s tchyní a ta mi říka že to vubec nevadí. chtěla bych se zeptat vás na váš nazor jak by jste vy to udělali.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33170
9.3.25 20:57

Přežít řev a tyhle pití/flašky minimálně dočasně nekupovat, nemít doma. Nabídnout jinou firmu uklidnění, odvedení pozornosti. Je to stejné, jako odnaučit dudlík. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
9.3.25 20:58

Mě by spíš znervózňovalo, že 4 leté dítě mluví o flašce od Jupíka jako o DIDI 8o, to vyjadřování mi přijde jak na roční dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.25 21:01

@Lil Kitkatt přesně tak, normální čtyřleté dítě už je schopné nějakého vyjednávání a mluví normálně…takhle se mi po sportovních lahvích sápe 1,5letá, ale 5,5letá si naleje pití do hrnku…

• Citovat
  • Upravit
80061
9.3.25 21:04
@Anonymní píše: Více
že tomu říká DIDI, vidím jako problém, že pije z flašky ne, vždyť školáci šmahem nosí do školy láhve od Jupíku nebo různé ty kevlarové, kovové nebo plastové láhve s různými pítky :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
599
9.3.25 21:10

Didi je nějakej nástupce Dudu ne? Jednoduché řešení Didi nekupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2514
9.3.25 21:13

Proč to dítě neumí mluvit? Co ríká lékař?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9864
9.3.25 21:34

Dítě má potvrzený opožděný vývoj nebo na něj takhle divně mluví dospělí? Někde didi slyšel.
Flašky přestat kupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80061
9.3.25 21:41
@Kelsey1 píše: Více

a proč ty flašky tak vadí? co je na nich špatného? jako ano, je to sladké pití, ale proč vadí pít sladké pití z flašky a z hrnku je to v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
9.3.25 21:49

Pořád lepší Jupík atd než dudlikove láhve a Dudan v puse :D náš malej ji má taky radši než hrnek a umí se napít normálně. Při odpočinku si prostě lehne a pije. :mrgreen:

A to že říká Didi třeba si to jen tak pojmenoval. A vy tu hned zněj uděláte nemocný dítě 8o :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9864
9.3.25 21:50

Jde o to odbourat závislost. Až bude brečet po brambůrkách, tak mu taky denně koupí sáček brambůrků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
599
9.3.25 21:52

@stinga protože očividně je závislý na tom cumlani. Tady nejde o to že pije sladké na žízeň ale cumlá je na uklidnění. Má hysterák když se mu vezme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80061
9.3.25 21:54
@Kelsey1 píše: Více

moje dcera z jupíkovských flašek pije dodnes, nebo z těch různých pítek, a nevidím v tom nic škodlivého :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80061
9.3.25 21:56
@KiliSmells píše: Více

jo, takhle to myslíte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9864
9.3.25 21:58
@stinga píše: Více

A taky dělá scény? Jestli nevnímáš rozdíl. Tak to je těžké a zbytečné vysvětlovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí