4 leté dítě pije z flašky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76852
9.3.25 21:59
@Kelsey1 píše: Více
:mrgreen: :oops: ne, nedělá scény
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
9.3.25 22:52

Ja nevim, prijde mi to zbytecny resit, ted to potrebuje, do tanecnich s tim nepujde, at si tomu rika jak chce, poradila bych se jen se zubarkou ohledne zubu a pripadne hlidala at z toho nesisla. Znam 5letou, co kadi jen do pliny nebo 6letyho s rannim mlikem do kojenecke lahve. Myho dedu babicka do 6let kojila. Vse zbytecna hysterie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76852
9.3.25 22:57
@tini píše: Více

taky si myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
9.3.25 23:08

Překvapuje mě, že ve čtyřech letech říká didi, to by mě děsilo víc. Nedala bych mu už tu lahev, ale hrnek at se to naučí. U nás ve školce byly i lahvičky zakázaný a každý měl svůj hrneček. Klidně bych ho nechala vyvztekat, přejde to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2788
9.3.25 23:12
@tini píše: Více

Omlouvám se, ale :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Můžeš nějak rozvést, že byl tvůj děda kojen babičkou? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16114
9.3.25 23:15
@Anonymní píše: Více

Pokud to nutně vyžaduje za účelem zklidnění i v domácím prostředí, tak určitou závislost na tom mít opravdu může… :think:
Možná to má nějakou souvislost i s tím, do jaké doby, jste ho nechali na dudlíku. Řekla bych, že si to tím může vynahrazovat. :P

To je úplně stejné asi jako u dospělých. Jedné věci nebo „závislosti“, která mu chutná a nějakým způsobem ho i uspokojuje a už delší dobu na ni byl zvyklý a pak se mu přece jen zadaří od toho upustit, tak si zanedlouho najde zase něco jiného, čím to vykompenzovat. ;)
Může to tak být, ale třeba nemusí.

Ale, jsem si jistá, že o žízeň jako takovou, fakt nejde. Potřebuje něco ucucávat pro jeho blaho. :P
Já bych mu to zase nějak striktně nezakazovala, ale snažila se postupně snižovat počet takových „náhražek“.
Když je doma a bude mít žízeň, tak mu dát normálně napít ze sklenky nebo hrnku. A to jeho „pitíčko“ mu dopřát, třeba jen jednou nebo dvakrát denně. No a pak už jen jednou. :D
Mimo domov, je to samozřejmě něco jiného. Obzvlášť, když je zapotřebí zvýšit příjem tekutin třeba při horkém počasí nebo podle jakékoliv jiné situace… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16340
10.3.25 01:26

Taky by mě teda víc znervózňovalo to slovo Didi :think: Synma 2,5 roku a říká normálně Pití, čajík,… Didi je tak pro rocni dítě slovo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.3.25 06:55

Na flašce od Jupíka nevidím nic špatného, občas si jí rády koupí ještě i děti v pubertě a do školy nosí normálně lahev se sportovním víčkem. Ale rituál uklidnění a neschopnost normálního vyjadřování by mě děsila víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
10.3.25 07:04

Nechápu, co je na flašce od jupíka špatně?
Syn z toho taky pije, šťávu tedy z BBoxu. Ze skleničky by se tolik nenapil. A nedělá to bordel.
Je mu 5. Starší syn má skoro v 9 a taky má u sebe svoji lahev. Z hrnku pije jen teplý čaj. A já vlastně taky, případně kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
1.4.25 00:35

@monty.python taky by me to zajimalo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie