Sub simplex

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
27.5.10 20:59

sub simplex

ahoj maminy, ctu si casto vase diskuze a ted se nam vyskytl problem, tak se obracim na vas jako na zkusene matky…
Honzik trpel na prdiky, tak jsem mu zacala davat sub simplex na doporuceni lekare. Radeji jsem davala jen 5 kapek a rozhodne ne do kazdeho kojeni, jen kdyz mel problemy. Jenze zacal mit prujem a jeste vice vresti bolesti. Stalo se to nekomu z vas? Je mozne ze to ma z tech kapicek, nebo to chytil normalni virovy prujmik… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
830
27.5.10 21:11

my sab uzivali casto, vic nez ty. Aspon 4 denne a naprosto bez problemu. Dost mu to pomahalo. Bejt tebou, pockam den dva a zajdu k detskymu. Radsi to nepodcenuj, ty strevni virozy u miminek stoji pak za to :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
27.5.10 21:16

Tak nam Sab Simplex vubec nesedl a nejsme sami, znam minimalne 2 dalsi mimca. Zuzanka po nem blinkala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
27.5.10 21:17

Ale mooooc nam na prdiky pomohla probiotika, bud kapicky BioGaia nebo Laktobacilky baby :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
27.5.10 21:19

co jsem slyšela tak většinou buď kapičky nezabraly ale že by měl někdo průjem, to jsem neslyšela. Zkus vysadit jestli se to zlepší. Pokud ne tak k dr. :nevim: Jinak my jsme dávali před každým kojením až skoro do 6 měsíců takže tím by to být nemělo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
27.5.10 21:24

Ahoj,Domčovi jsem dávala kapky Sab Simplex ale nezabíraly vůbec,tak jsem dávala BabyCalm,ty vyly lepší.Ale že by měl po některých průjem,to ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
27.5.10 21:28

náhodou v příbalovém letáku nepíšou?u nás zase způsobily zácpu :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
27.5.10 21:30

nám taky nesedl, probiotické kapičky od firmy Pro Bio Gaia nebo levnější verze BifiForm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
27.5.10 21:35

Nám Sab simplex taky nepomohl, ale průjem nebyl. Myslim, že to z toho ani nebude,ale zašla bych k dr.radši hned zítra, protože o víkendu (kdyby něco) by se mi na pohotovost teda nechtělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
27.5.10 22:09

ahoj tak sab simplex jsem používala u dcerky i přesto řvala a trápily jí prdíky takže asi nic moc nepomohl

TEď mi dr doporučila Bio GAia probiotické kapky a levnější na doporučení lékárnice BIFIFORM i když oproti prdíkům dcerky tohle je zatím pohodička snad to tak i zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
27.5.10 23:02

Přidávám se, že mylýmu taky byl Sab simplex k ničemu. Pomohly kapičky Baby Calm a ty jsou navíc naprosto přírodní a tak není žádný problém užívat dlouhodobě a před každým kojením. Jo a Laktobacílky od Swissu byly taky super. Když teď pozoruji začínající trávicí problém, hned mu jednu kapsli frknu a většinou to stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
28.5.10 08:07

tak u malého sab simplex nezabral,bříško ho trápilo hodně,byl na UM,na Nutrilonu a ten mu neseděl,měl z něj průjmíky a trvalo to měsíc než jsme přišli z čeho,pak jsme přešli na bebu a byl klid.a dávala jsem mu baby calm a super,bylo to mnohem mnohem lepší.
u dcerky jsem už koupila kapičky bio gaia,ale z polska jsou totálka stejné,ale o víc jak polovinu levnější,taktéž levnější jsou na slovensku.dají se koupit i na některých internetových obchodech kolem tří stovek :wink: ale ted z hlavy nevím přesně které stránky to byly.nebo i některé maminy na avizu o prodávají,ty z polska.taktéž mlíčka a kaše tam jsou mnohem levnější než u nás.nevím proč je tu tak draho :cert: asi ví že se to stejnak prodá :nevim: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
28.5.10 08:45

My jsme taky používali probiotické kapičky Bio Gaia a mám pocit, že trochu pomáhaly. Kamarádka si je taky koupila a nadávala, že vyhodila 500,–, že vůbec nepomáhají, pak jsme došly na to, že je nemá v ledničce. Takže upozorňuju, žádné objednávání přes net, žádný dovoz v létě z ciziny, kapičky jak jsou 3 hodiny v teple, tak odumírá velká většina těch živých organismů a pak neúčinkují. Musí být pořád v ledničce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
28.5.10 23:23

Nám sabík absolutně nepomáhal, tak jsem koupila Lefax, nedám na něj dopustit, po jednom stříknutí se malé nejpozději do 10 minut ulevilo a celou noc si prděla :lol: stojí kolem 120kč, ale když poprosíš dr o recept tak je doplatek kolem 20 kč :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
30.5.10 06:16

my si kapičky přivezli z polska v ledničce :palec: a fungovaly,za peníze co bych dala tady jsem měla skoro troje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí