Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj. Chci se zeptat, jake mate zkusenosti s odsavackami na vysavac - asi budou lepsi nez ty mechanicke? Jak je reseno napojeni na vysavac? Potrebovali bychom nejakou se samoregulaci, protoze vysavac mame bez regulace. Poradite znacku, prosim?
ahoj mám babyvac a nemůžu si vynachválit, sice mám vysavač s regulací ale nereguluju, na minimum mi to nevysálo nic. U rodičů jsou vysavače bez regulace a taky v pohodě, žádnou újmu to na malé nezanechalo. Mechanickou fakt téměř nic neodsaješ, tohle je rychlý.
Napojení je udělané takovým plastovým zakončením co dáš do trubice, mělo by pasovat do všech vysavačů je to univerzální.
Právě teď je u nás v provozu
![]()
Já si teď koupila v lékárně NOSÁTKO a tam je napsáno, že zajišťuje stálý podtlak 0,02 bar. Mimčo ještě nemám, tak jsem to zkoušela na sobě a vysavač byl naplno a na nejnižší a opravdu ten tlak byl stejný. Stála 245kč, což je taky slušná cena.
Rozhodne bych řekla ze je to rychlejší a lip to odsaje než s nějakou mechanickou. V lékárně určitě budou vědet která je vhodna na vysavač bez regulace. My máme Nosatko. Je na vsechny bežné vysavace. Jsme s nim spokojeny, snadno se čistí. Malej si na nej zvykl a uz to je i bez breku.
Taky máme Nosátko. Je to super, ze začátku jsem měli mechanickou odsavačku a tím neodsaješ skoro nic a ještě to trvá dýl. O Nosátku už psaly holky výš.
Takže za mě, určitě si odsavačku na vysavač pořiď!
Tak my taky máme nosátko z lékárny a naprostá spokojennost.Jak píšou holky,je tam stálý podtlak.Výborně odsává,snadná manipulace.Pasuje na každý vysavač.Malá když má rýmu,tak chce hned odsát a vůbec jí to nevadí,naopak se jí hrozně uleví.
Měla jsem i mechanickou a hrůza.S tou jsem neodsála vůbec nic.A malá u toho děsně brečela. ![]()
Ahoj, my máte babyvac a jsem spokojená. U první dcery jsme měli jen mechanickou a to bylo o nervy. Ono každé odsávání není dítěti příjemné, ale s vyčavačem to jde mnohem rychleji a asi i vysaje líp.
Původně jsem si koupila před narozením syna nechanickou, ale hned při první rýmě šla pryč a koupili jsme http://www.babyvac.cz/ …spokojenost, i když mimi nadšené nejsou, ale fakt funguje ![]()
Regulovat nemusíš, pokud máš vysavač do 1800Wattů. Jestli máš s vyšším výkonem, měl by se stáhnout na minumum…
Zdravím, jen přidám svou zkušenost. Mám klasickou odsávačku asi za 15Kč z lékárny tu modrou s dvěma hadičkama a mističku nepoužívám, nasadím klasicky na vysavač a plní stejný účel jako babyvac
zkoušeli jsme nejdřív na sobě a je to fakt vyzkoušené a spolehlivé
tak jen takový typ..
mám jí nevím jakou značku! a naprostá spokojenost! vysaje fakt hodně! až se divím co mu v tom nose při rýmě vejde!
![]()
mechanická nanic nevysaje nic!!!
mám babyvac 2 a naprostá spokojenost, už si bez ní neumím rýmu ani představit ![]()
malý mi sice řve jak tur, ale to i když mu chci soplíky jen otřít. Odsaje opravdu hodně, s mechanickou odsávačkou bych si ani neškrtla. Navíc prý při mechanickém odsávání (myslím teď tu, kdy musíš sát ty) prý dost často dostaneš rýmu také. Mám regulovatelný vysavač, ale na minimum rozhodně nedávám, nechávám tak, jak je zrovna nastavený (což je tak na polovinu výkonu¨)
andy01 píše:
Zdravím, jen přidám svou zkušenost. Mám klasickou odsávačku asi za 15Kč z lékárny tu modrou s dvěma hadičkama a mističku nepoužívám, nasadím klasicky na vysavač a plní stejný účel jako babyvaczkoušeli jsme nejdřív na sobě a je to fakt vyzkoušené a spolehlivé
tak jen takový typ..
Súhlasím. Tiež mi príde zbytočné kupovať tak drahú odsávačku, keď tá za 15 Kč spraví rovnakú službu. Používame ju normálne, i s tou nádobkou, akurát jednu hadičku miesto do úst strčím do vysávača a dlaňou „upchám“. Silu odsávania si môžeš regulovať napr. tým „otváratkom“ na rukoväti vysávača. ![]()
Příspěvek upraven 26.05.10 v 12:03
my máme babyvac a je to v pohodě. dokonce jsem vysávala na vyšší než doporučený výkon (no, nepřečetla jsem si pořádně návod
) a malá to přežila úplně bez úhony
ty mechanické odsávačky jsou fakt na nic…
ahojky, taky máme babyvac 2 a rýma bez tohohle vynálezu by byla katastrofa. Ve výbavičce pro mimi sem měla klasickou balonkou odsavačku a když malýho chytla rýma, vůbec to s ní nešlo, tak nám známá poradila Babyvac 2, nejdřív sem si klepala na čelo, co je to za kravinu, ale je to fakt jeden z nejlepších vynálezů týhle doby
![]()