Odsávačka na vysavač

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.7.12 22:35

Libenar, a odsávačka na vysavač… na to nedám dopustit. Přítel po prvním použití, když viděl jak se Nelči ulevilo řekl, že napíše výrobci děkovný dopis. :potlesk: a hlavně odsávačka se nemusí miminku strkat hluboko do nosa, ale jen přiloží k dírce a je to. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
17.7.12 22:37
@CokeLady píše:
Poslední dva dny má můj malý po ránu soplíky v nose, slyším jak se mu nosem blbě dýchá, k ránu dneska skoro až chrápal. Vyndala jsem to šetrně pomocí smotaných buničinových čtverečků - použila jsem jich asi 5 a OK. Je toto důvod k použití odsávačky na vysavač (kterou mám stále zabalenou) nebo ta se používá jen při rýmě a zahlenění?To on nemá, prostě pár hnusných soplíků ho tam rozčiluje a chrčí.

Já bych mu teda odsála, proč ho nechat trápit? Vem si to podle sebe jak je to nepříjemný když máš plný nos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
17.7.12 23:07

A pokud jsou to jenom sople, doporučuju nastříkat do nosu sprej na zvlhčení sliznic (vincentka sprej např.) a pak až odsát nebo vyšťourat. Ono to ty soplíky navlhčí a jdou pak parádně ven a nemusíš je dolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
19.7.12 10:50
@CokeLady píše:
Tak jsem dnes použila poprvé odsavačku pro 5-týdenního prcka a žádná sláva 8o vysavač na největší výkon saje opravdu hodně, ale odsavačka ani moc ne… prcek byl úplně v klidu a stejně to trvalo min 2 minuty, trošku to něco nasálo, ale nevytáhlo úplně, malej má malinkatý nosní dírky… teda dost velký na takový mimčo, ale malý na odsávačku, když jsem jí nechala jen před nosní dírkou, netáhlo skoro vůbec. Vysavač sám o sobě sál hrozně moc… v čem je problém?? :think:

A zkousela jsi predtim vykapat??? :think: :think: :think: :think:
Me kolikrat prijde, ze jeste trochu potom chrci, ale to si myslim, ze je ta zadni ryma a ta nejde moc odsat, ja jinak toho mam v odsavacce docela dost, ale jak rikam, ja predtim vykapu nos…kazdopadnee je to tak 1000× lepsi, nez kdyz jsem zkousela rucni odsavacku :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
22.7.12 20:04

Ahoj, máme Baby Vac a je super, předtím jsme měli mechanickou, ale to bylo o nervy :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1026
27.9.12 12:55

Máte někdo porovnání Babyvac X Nosátko?

A jak ty kapky kapete/stříkáte? Mám půlročního. Na Vincentce je napsáno, že až od 3 let???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
20.9.13 09:19

Zdravím taky jsme pořídili babyvac a musim říct že už bych ho nevymněnila :-) jen mě trápí to že nemůžu před prckem vysávat :( protože už si ten vysavač spojil s odsávačkou má někdo podobnou zkušenost jen by mně zajímal jestli ho to přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
20.9.13 12:43

Ano, mám stejnou zkušenost:-) Měl rýmu jen dvakrát, do roka. Už je mu rok a půl a z vysavače má stále respekt. Musím vysávat a držet ho při tom za ruku nebo v náručí:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.9.13 12:46

@sindy017 kluk se taky chvíli vysavače bál. Ale po čase ho to přešlo a chtěl vysávat se mnou. Teď máme nový vysavač a opět se ho bojí (přitom rýmu jsme neodsávali už asi rok).

• Citovat
  • Upravit
2481
17.10.13 17:21

Ráda bych se zeptala, když vysáváte odsávačkou hleny, taky se vám dostávají ty hleny do vysavače přes tu hadičku? Nevím, jestli někde nedělám chybu, ale netuším, co bych měla udělat víc, všechny části do sebe nasadím, pak konec do vysavače a stejně mi to jede až do vysavače :zed: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: Stává se vám to taky? Nebo jsem pako jenom já? :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
17.10.13 17:24
@lucije28 píše:
Ráda bych se zeptala, když vysáváte odsávačkou hleny, taky se vám dostávají ty hleny do vysavače přes tu hadičku? Nevím, jestli někde nedělám chybu, ale netuším, co bych měla udělat víc, všechny části do sebe nasadím, pak konec do vysavače a stejně mi to jede až do vysavače :zed: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: Stává se vám to taky? Nebo jsem pako jenom já? :mrgreen: :lol:

Ahojky, my máme Nosátko na vysavač a tenhle problém teda nemáme:-) Možná zkus na vysavači ubrat sání:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
17.10.13 17:24

@lucije28 nasadíš na vysavač a to jak mu strčíš do nosánku tak to má nádobku co se dá rozebrat a vymejt a do ní mi to lítá, do vysavače nikdy a nevím co mám za značku ale obyčejnou z lékárny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
17.10.13 17:27

Přesně, @renda81, tak to máme též.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
17.10.13 18:32

Mám Arianna Baby-Vac 2 Ergonomic už po celou dobu, původní mi praskla, tak jsme včera koupili novou a zase problém… zkusím tedy ubrat sání :D :mrgreen: :lol: :D, ale vím jistě, že dřív se mi to nestávalo. Je pravda, že když byla malinkatá, tak výkon jsem dávala na minimum… :think: S vyšším věkem přidávám na výkonu :mrgreen: a právě, teď když má luxusní školkovou rýmu, tak mi to z té malé nádobky začne lítat směr vysavač :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
17.10.13 18:35

@lucije28
a vy neumíte ve školce smrkat? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...