Odsávačka na vysavač

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10665
26.5.10 12:28

S odsávačkou na vysavač ( máme Nosátko ) jsem maximálně spokojená. Super vynález. Rychlý, šetrný, 100%ní… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22043
26.5.10 12:29

Máme také Babyvac a nemůžeme bez ní existovat - Mareček má už druhý měsíc rýmu, v nose mu našli moraxelu, takže bez antibiotik ještě chvíli budeme bojovat - neumím si představit, že bych ji neměla, tou obyčejnou bych nejen nic neodsála, ale ještě se totálně vyčerpala, jak bych se s ním prala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65365
26.5.10 12:32

Tak já na ní taky nedám dopustit.....
a ona ta za 15 kaček asi taky tu službu udělá,ale malej se u toho se mnou tve jako lev a tam bych se bála,že mu tu hadičku třeba vrazím hluboko…
tady u té to nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
26.5.10 12:33

Taky máme Babyvac, já na ni nedám dopustit, je to super! :palec:
Akorát nám bylo řečeno v obchodě prodejcem, že nosní odsávačky hrozně ničí vysavač, že tam vzniká nějaké vakuum nebo co, houby tomu rozumím, ale manžel se toho chytnul, protože je fakt, že se nám zrovna vysavač pokazil, a přes zimu jsem odsávala dost často. Takže jsme se doma zhádali, prý co je to za vynález, když to na jednu stranu děcku pomůže, ale na druhou zničí vysavač. :roll: Ted máme koupený nový a mám zákaz s ním odsávat, tak doufám, že přes léto rýmu mít nebudeme a na podzim už bude malý smrkat sám.
Tak nevim, co si o tom myslíte? Řekli nám to nezávisle ve třech různých obchodech… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
26.5.10 12:42

Máme také babyvak a spokojenost. Vysavač zatím funguje, to koukám, slyším to poprvé. A mám ho daný na maximum, na niží se mi zdá, že nic neodsaje. Teď teda už umíme smrkat, ale když je nejhůř, tak jsem za ni ráda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9404
26.5.10 12:57
Anduli píše:
Taky máme Babyvac, já na ni nedám dopustit, je to super! :palec:
Akorát nám bylo řečeno v obchodě prodejcem, že nosní odsávačky hrozně ničí vysavač, že tam vzniká nějaké vakuum nebo co, houby tomu rozumím, ale manžel se toho chytnul, protože je fakt, že se nám zrovna vysavač pokazil, a přes zimu jsem odsávala dost často. Takže jsme se doma zhádali, prý co je to za vynález, když to na jednu stranu děcku pomůže, ale na druhou zničí vysavač. :roll: Ted máme koupený nový a mám zákaz s ním odsávat, tak doufám, že přes léto rýmu mít nebudeme a na podzim už bude malý smrkat sám.
Tak nevim, co si o tom myslíte? Řekli nám to nezávisle ve třech různých obchodech… :nevim:

Mě se teda taky zdá, že vysavač začal blbnout, a odsávám skoro pořád, Káča má rýmu téměř permanenně :-( , teď po neuvěřitelných 3 týdnech bez rýmy zas…
Co je ale fujtajbl, že ty odsáté nudle zůstávaj v hadici a strašně to smrdí, teda pokud jich je fakt hodně, když je troška, zůstane to jen v odsávačce…začínám schánět novou hadici, jednu na luxování, starou na nudle.

Ale ten kdo tohle vymyslel, by zasloužil nobelovku!!! :pankac: Sice drastické, ale za vteřinu je hotovo, s hadičkovou možná šetrnější, ale Kubíka jsem musela přeprat, zbalit do prostěradla, zakleknout ruce, hlavu mezi kolena :twisted: , Kačku mám jen na klíně, maximálně jednu rukou přidržím ručičky, ale je od narození zvyklá a zvládá to úžasně a bez řečí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5446
26.5.10 18:12

Moc všem dekuju za reakce! :palec: Koupila jsem nakonec u nas v lekarne Nosatko. Zatim maly neni nijak zahleneny, jen obcas kychne, tak s odsavanim asi jeste pockam. Zvlhcujem vzduch a kapeme kapky do nosu pred kojenim. Nebo myslite, ze se ma odsavat radsi i pri lehke ryme? Nekde jsem cetla, ze neuvazene pouzivani odsavacky muze zpusobit zbytecne podrazdeni sliznice. Tak ted nevim…? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
26.5.10 18:14

baruš - my začali odsávat,až při velké rýmě, když dítka už hodně špatně dýchali a měli plné nosy - taky nosátkem :wink:
a kapu před každým kojením - libenar, když byla rýma větší, tak nasivinem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5446
26.5.10 18:52

diky, to jsem si myslela… jinak pouzivame taky Libenar. :palec: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22043
27.5.10 08:59
Gabika píše:
andy01 píše:
Zdravím, jen přidám svou zkušenost. Mám klasickou odsávačku asi za 15Kč z lékárny tu modrou s dvěma hadičkama a mističku nepoužívám, nasadím klasicky na vysavač a plní stejný účel jako babyvac :wink: zkoušeli jsme nejdřív na sobě a je to fakt vyzkoušené a spolehlivé :wink: tak jen takový typ..

Súhlasím. Tiež mi príde zbytočné kupovať tak drahú odsávačku, keď tá za 15 Kč spraví rovnakú službu. Používame ju normálne, i s tou nádobkou, akurát jednu hadičku miesto do úst strčím do vysávača a dlaňou „upchám“. Silu odsávania si môžeš regulovať napr. tým „otváratkom“ na rukoväti vysávača. :-)

Příspěvek upraven 26.05.10 v 12:03

Holky, jen mimochodem - u téhle odsávačky ale hrozí nebezpečí poranění nosánku, ta správná na vysavač má jenom takový spešl nástavec, který přiložíš k nosíku. Poranění nehrozí, nestrkáš to do nosu, proto je to pro mimi i příjemnější… Finančně vyjde samozřejmě levněji Vaše úprava, ale …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
5.8.10 09:19

ahojky holky!nevite nekdo jak to funguje od savacka kdyz mate centrani vysavac?myslim ze ma vetsi tlak tak mam strach aby se neco nestalo.Nemate stim nekdo nejakou zkusenost.Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
17.7.12 22:10
@baruspol píše:
Ahoj. Chci se zeptat, jake mate zkusenosti s odsavackami na vysavac - asi budou lepsi nez ty mechanicke? Jak je reseno napojeni na vysavac? Potrebovali bychom nejakou se samoregulaci, protoze vysavac mame bez regulace. Poradite znacku, prosim?

Ahoj,
Mám NOSATKO z lékárny a vřele doporučuji, fakt výborná věc. Hlavně rychla a setrna :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
17.7.12 22:34

Ahoj :mavam: :mavam: :mavam: Mam odsavacku na vysavac, myslim, ze se jmenuje Babyvac, nebo tak nejak, mela jsem z toho strach, prislo mi to takovy drsny, ale je super, pouzivam ji, ikdyz ma v nose par sopliku, jak rikas :lol: :lol: :lol: :lol: A vykapavam predtim nosnimi kapkami :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.12 22:35

Libenar, a odsávačka na vysavač… na to nedám dopustit. Přítel po prvním použití, když viděl jak se Nelči ulevilo řekl, že napíše výrobci děkovný dopis. :potlesk: a hlavně odsávačka se nemusí miminku strkat hluboko do nosa, ale jen přiloží k dírce a je to. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
17.7.12 22:37
@CokeLady píše:
Poslední dva dny má můj malý po ránu soplíky v nose, slyším jak se mu nosem blbě dýchá, k ránu dneska skoro až chrápal. Vyndala jsem to šetrně pomocí smotaných buničinových čtverečků - použila jsem jich asi 5 a OK. Je toto důvod k použití odsávačky na vysavač (kterou mám stále zabalenou) nebo ta se používá jen při rýmě a zahlenění?To on nemá, prostě pár hnusných soplíků ho tam rozčiluje a chrčí.

Já bych mu teda odsála, proč ho nechat trápit? Vem si to podle sebe jak je to nepříjemný když máš plný nos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí