Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Lejaa A co s tim má proboha společného smrkani s odsávačkou na vysavač? Trochu mne otázky mimo dotaz zarazí…
![]()
@lucije28
nerozčiluj se, mě jen zarazilo, že píšeš, že teď když máte poctivou „školkovou rýmu“, že odsávačku hodně využíváš. Tak mě zarazilo, že ve školce ještě nesmrká sám.
Baby vac…nejlepší vynález
…po dvou dětech kdy nebyla, je to teď super…neměnila bych
![]()
A dcera je ve školce, má 3 a něco…a smrkat neumí…prostě to nechápe…takže taky i ve školce odsáváme…jednou se to naučí
![]()
@Lejaa - smrkat umí, ale jen, když má rýmu menšího charakteru… Nejsou jí ani 3, nemůžu chtít po ní zázraky
… Když jí to teče z nosu a vysávám žlutou rýmu, tak to asi ještě nezvládne úplně vyfrknout
, proto tu odsávačku… Holt některé děti nejsou tak geniální, aby vše uměly ![]()
@lucije28 píše:
@Lejaa - smrkat umí, ale jen, když má rýmu menšího charakteru… Nejsou jí ani 3, nemůžu chtít po ní zázraky![]()
![]()
… Když jí to teče z nosu a vysávám žlutou rýmu, tak to asi ještě nezvládne úplně vyfrknout
, proto tu odsávačku… Holt některé děti nejsou tak geniální, aby vše uměly
tak se neurážej, nemyslela jsem to špatně;-)
Já mám Nosátko a jsem spokojená.
Napojuje se do hadice, když se sundá tyč. Jen se zastrčí - konec odsávačky se zužuje/rozšiřuje, takže pasuje do všech vysavačů.
Tím, že hadička je na část, co se strká do nosu, napojená bokem, nejde o přímý tah a odsávačka sama tedy tah vyrovnává, žádná regulace není potřeba.
Jsem stopro spokojená. Když malé onehdy začala rýma, zrovna se mi rozbil vysavač. Snažila jsem se odsávat pusou, ale s tím, co pak vytáhnul vysavač nový, se to nedá srovnat.