Odsávačka na vysavač

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2480
18.10.13 07:53

@Lejaa A co s tim má proboha společného smrkani s odsávačkou na vysavač? Trochu mne otázky mimo dotaz zarazí… :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
18.10.13 09:35

@lucije28
nerozčiluj se, mě jen zarazilo, že píšeš, že teď když máte poctivou „školkovou rýmu“, že odsávačku hodně využíváš. Tak mě zarazilo, že ve školce ještě nesmrká sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
18.10.13 09:42

Baby vac…nejlepší vynález :palec: :palec: :palec:…po dvou dětech kdy nebyla, je to teď super…neměnila bych :palec: :palec: :palec: :palec:

A dcera je ve školce, má 3 a něco…a smrkat neumí…prostě to nechápe…takže taky i ve školce odsáváme…jednou se to naučí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
18.10.13 10:45

@Lejaa - smrkat umí, ale jen, když má rýmu menšího charakteru… Nejsou jí ani 3, nemůžu chtít po ní zázraky :zed: :zed: :zed:… Když jí to teče z nosu a vysávám žlutou rýmu, tak to asi ještě nezvládne úplně vyfrknout :pocitac:, proto tu odsávačku… Holt některé děti nejsou tak geniální, aby vše uměly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
18.10.13 12:57
@lucije28 píše:
@Lejaa - smrkat umí, ale jen, když má rýmu menšího charakteru… Nejsou jí ani 3, nemůžu chtít po ní zázraky :zed: :zed: :zed:… Když jí to teče z nosu a vysávám žlutou rýmu, tak to asi ještě nezvládne úplně vyfrknout :pocitac:, proto tu odsávačku… Holt některé děti nejsou tak geniální, aby vše uměly :mrgreen:

tak se neurážej, nemyslela jsem to špatně;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
21.10.13 09:07

Já mám Nosátko a jsem spokojená.
Napojuje se do hadice, když se sundá tyč. Jen se zastrčí - konec odsávačky se zužuje/rozšiřuje, takže pasuje do všech vysavačů.
Tím, že hadička je na část, co se strká do nosu, napojená bokem, nejde o přímý tah a odsávačka sama tedy tah vyrovnává, žádná regulace není potřeba.
Jsem stopro spokojená. Když malé onehdy začala rýma, zrovna se mi rozbil vysavač. Snažila jsem se odsávat pusou, ale s tím, co pak vytáhnul vysavač nový, se to nedá srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí