Suchý ekzém u 4 letého

24.5.22 18:11

Suchá vyrážka u 4 letého

Dobrý den,
synovi (4 roky) se asi před měsícem objevily 3 malé flíčky u kolene. Mazala jsem bepanthenem a za chvíli flíčky zmizely.
Nyní se objevily zase, různě po těle, nejvíc na ruce. Jsou to suché flíčky, skoro nejsou vidět, ale když po nich prejedu rukou, je cítit, jak jsou hrubší a suché. Tělo má v pohodě. Čím by to mohlo být? Doteď žádný problém s kůží, alergií…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
885
24.5.22 19:12

Syn měl problém s dlouhotrvající vyrážkou kolem pusy. Taková suchá místa. Pomohl velmi rychle tento krém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
24.5.22 19:44

Dceři tohle přesně udělal sprchový gel mixa. Co používáte za sprchový gel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.22 20:26

@Veru1987 pořád stejný už několik týdnů. Palmolive a faberlic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.22 20:28

@Veru1987 a měla to pravidelně po cel těle nebo také jen nejvíc na jednom místě? My na vnitřní straně paže asi 5 flíčku. Jinak v předloktí, na hrudníku, na noze třeba jen po jednom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
24.5.22 20:37
@Iivveettkkaa píše:
@Veru1987 pořád stejný už několik týdnů. Palmolive a faberlic

dcera jen na rukách, od zápěstí až po lokty, suché fleky… vyřadila jsem tyto chemické sprchové gely. Používáme už jen non toxic, přírodní. Nyní už tak rok frosch mycí gel. A na promazání bambucké máslo. Ale jak se to vyhodilo koupila jsem od uriage tělové mléko přímo na atopický ekzém, ale ten byl fakt drahý…snad 600kč, ale vyléčil to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.22 20:54

@Veru1987 já mu to namazala Bepanthenem, tak uvidíme. Ve čtvrtek ho vezmu k doktorce, pokud to nezmizí. Takhle to měl před spaním… Skoro to není vidět, ale je to tam stále, jen ne červené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek