suche a cervene tvaricky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9867
1.4.08 10:21

I já uklidním, oběma starším holkám se objevily stejné flíčky jako má ted Eli v jejich první zimě. A oběma po promazávání zmizely a ani jedna nemá ekzém.

Předpokládám, že ani Elinka nebude mít později problém :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
1.4.08 10:31

Jenže ona to má hlavně večer po kaši a reagovala i na čokoládu,kterou jedla evak. Ekzémy se zhoršují hlavně po jídle a čokoláda je dost výrazný alergen zvlášť u atopického ekzému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
2.4.08 23:55

Přidávám se s názorem, že to nemusí být hned ekzém. Malej má tento problém posledních cca 14 dní a to každý večer. Přes den jen trochu místy hrubší, k večeru červenání až drsné. Namažu po koupání a do rána je to zase skoro úplně dobrý. Myslím, že kdybych namazala ještě v průběhu dne,t ak to večer nemá. Myslím, že je je kůže více citlivá a má sklon k přesušení - toť vše. S jídlem to nemá co dělat, plně kojen. Tedy doufám, že to není nějaké předstadium ekzému…ale prostě si myslím, že miminka mají plet citlivější a více reagují byť jen na mazlení, na šmrdlání ručičkama a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
8.4.08 15:28

Holky diky za odpovedi. U doktorky jsme moc nepochodily. Na alergologicke vysetreni pry musi presne vypsat po kterych potravinach se ta reakce objevi. Bohuzel jsem si sebou onu kasi nevzala. To me fakt nenapadlo. Myslela jsem si, ze alergologicke vysetreni se dela proste tak, na vsechno a ne jen na potraviny, ktere clovek podezriva…
Kasi jsem prestala uplne davat a je to dobry, zrejme ji tam opravdu neco vadilo. Na tvari ma jeden flicek, asi velikosti koruny. S jidlem to zrejme nijak nesouvisi. Pak se ji udelal ekzem na rukach. Doktorka se jen zeptala jestli to take nema v podkolenich jamkach a to nema tak je to pry normalni.
Taky doufam, ze to nic neni. Jen proste nechci nic zanedbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
8.4.08 16:25

Vydrž, jaro je už skoro tady. Pokud to není ekzém, tak to sluníčko vytáhne.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
8.4.08 20:36

Ahoj,
dcera taky trpěla jako miminko na suchou pleť. Nám naštěstí zabíral Excipial lotion, ale dostaly jsme vzorek tohohle mléka Linola Milch Výrobce: DR.AUGUST WOLFF GMBH & CO., BIELEFELD a musím říct, že to fungovalo skvěle, ale je to 2× dražší než ten Excipial, tak jsem kupovala z finančních důvodů ten.
Ohledně té kaše, každému dítěti vyhovuje něco jiného, každý výrobce tam dává něco jiného, zvlášť můžou dělat problémy ty příchutě. U UM je to to samé, nám třeba dělal problémy Nutrilon a Sunar byl v pohodě. Ještě jsem si vzpomněla, že jsem kupovala tuto mast VITELLA vitamínová mast Zn.
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky