Suché bradaky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
237
8.2.16 10:47

suché bradaky

Ahoj maminky a těhulky,
začala jsem 16tt a už takový měsíc mě trápí bolest bradavek. Prsa se mi už zvětšili o číslo, a tak jsem si říkala, že to bude asi tím, že se připravují na mléko. Přece, když prsa rostou normálně, tak taky občas bolí. Nicméně mě bolí víceméně jen bradavky. Dřív se mi trochu loupaly i prsní dvorce. Ovšem poslední týden mám bradavky opravdu hodně citlivé a suché. Kupodivu hlavně na levém prsu. Je hodně suchá, i když si ji mažu olejíčkem pro těhotně proti stryjím, téměř šupinatí. Po koupeli mě pálila a přišlo mi, jak když mi tam ta kůže trochu popraskala. :nevim:
Tak se chci zeptat, má někdo s něčím podobným zkušenost? Čekala jsem na prsou nějakou změnu, ale né takhle časně v těhotenství. Dnes jdu sice ke svému lékaři, ale jsem dost stydlivá a mám problém se s něčím takovým svěřovat :oops:. Předem děkuji za reakce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
8.2.16 10:49

Muze to byt proste hormonalnima zmenama. uzasna vec na bradavky je mast Purelan od Medely. neni levna, ale staci i troska a hlavne se ti bude hodit i pri zacatcich kojeni - krasne hoji a zklidnuje podrazdene bradavky a nevadi ani miminku ( nemusi se omyvat pred kojenim). Je to cisty lanolin, neskodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
8.2.16 10:52

Jsou to hormonální změny- mě u druhého dítěte taky rychle narostla prsa a byly citlivé- časems e to upravilo. Pokud chcete pomoct, tak bych konzultovala s lékařem (gynekolog, praktický, nebo můžete zkusit i nějakou laktační poradkyni) Za mě pokud nekojíte, tak bych klidně mazala tělovým mlékem, olejíčky vysušují- tak to aspon říkala pediatrička když jsme s ní konzultovali čím mazat dítka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
8.2.16 11:08

Bradavky se mi sice neloupou.Ale prsa se mi take zvetsila. A boli me jen bradavky na dotek. Kolikrat se tesim, az sundam podprsenku :lol:
Je to obcas peklo, ale vim, ze pri kojeni bude hur :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
8.2.16 11:26
@sara1000 píše:
Bradavky se mi sice neloupou.Ale prsa se mi take zvetsila. A boli me jen bradavky na dotek. Kolikrat se tesim, az sundam podprsenku :lol:
Je to obcas peklo, ale vim, ze pri kojeni bude hur :D

A co vlozky do podprsenky? Ty od Johnston's jsou anatomicky tvarovane, ty by nepomohly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
8.2.16 11:58
@šerifka píše:
A co vlozky do podprsenky? Ty od Johnston's jsou anatomicky tvarovane, ty by nepomohly?

Myslis uz ted, v tehotenstvi? To me nenapadlo :lol:
Nejak to beru, ze to k tehotenstvi patri. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
8.2.16 12:11
@sara1000 píše:
Myslis uz ted, v tehotenstvi? To me nenapadlo :lol:
Nejak to beru, ze to k tehotenstvi patri. :lol:

Me osobne bradavky nebolely ani na dotek. Nebo je mozne, ze v tim dvojcatovem tehotenstvi zanikly mezi jinymi „bolistkami“. Naopak po odstavu jsem je mela citlive jeste par dnu, tak to vim, ze jsem je pouzivala i po ukonceni odstrikavani (z jistych duvodu u me preslo kojeni na odstrikavani, ale to je v tomhle tematu vedlejsi.

@Maggica.24 A abych nezapomnela na zakladatelku, supinateni normalni urcite neni, sebrat odvahu a zeptat se lekare, co by doporucil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anett96
1.3.16 13:24

Já jsem kvůli tomu musela přestat nosit klasické podprsenky. A jak jsem začla nosit sportovní, tak je citlivé vůbec nemám. :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky