Suchý dráždivý kašel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
753
29.11.15 15:50

Já mažu, mám teda droserin, řekla bych že je to stejné ;) mažu 3× denně ;) nevidím důvod proč nemazat ;) mě to babička dělala když jsem byla malá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
29.11.15 16:24

Ahoj, ja nakrajim do misticky 2 cibule, dam to synovi do pokojicku a v noci nezakasle, osvedcilo se nam to lip nez vsechny kapky. jen je rano nacuchnuty cibuli:-)Jinak jsem spis pouzivala Sinecod, nebo Levopront. Kdyz uz bylo nejhur tak Dithiaden (pulku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
29.11.15 16:25

Jojo cibuli taky dávám ;) i když má rýmu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
29.11.15 16:33

Holky, díky, tu cibuly zkusím přes noc. A zkusím ho tedy namazat, já jsem se bála aby ho to třeba moc nepálilo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
29.11.15 16:45

Tak at vam to zabere :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
1.10.16 12:57

@Solc.m. Zkus Levopront, ten nám zabírá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.16 12:59

Ahoj, vím o čem mluvíš:-) nedám dopustit na Tannen sirup - jakmile děti začnou kašlat nasadím léčbu a téměř zázračně někdy i do dvou dnů je po kašli, obsahuje smrkové výhonky, lípu a fenykl, nic lepšího neznám, vyzkoušej. Pokud bys měla zájem, mohu Ti poslat na vyzkoušení, napiš do zpráv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3457
1.10.16 13:14

@Solc.m. Cibule s cukrem, tu šťávu po lžičkách celý den, dětem to obvykle chutná, nám to zabírá lépe než všechny léky a sirupy. Ten Tannen sirup je taky fajn, ale cibule bych řekla, že stačí. Ty tussiny jen tlumí kašel, ale neléčí, teda nám nezabíraly vůbec ani na to utlumení. A Mucosolvan je na vlhký kašel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22582
1.10.16 14:16

Nám se osvědčil jedině Sinecod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4455
1.10.16 14:35

Dceři zabírá také Sinecod, ale prostě jen tlumí, neléčí. Já dělám také již zmíněný cibulový sirup i cibulový čaj s majoránkou a dávám při tom suchém kašli kalciový sirup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
1.10.16 14:39

Než se dostanete k lékaři, tak sinecod.

pokud jste to chytli všichni, tak výtěry a kultivace, jestli vám někde nesídlí nějaká bakterie. A případně ji cíleně zaléčit.

Pokud kultivace něco takového vyléčí, tak to chce zajít na alergologii.

Další variantou je příliš vysoká hladina formaldehydu z nového nábytku/podlahy/koberce a nebo nějaká skrytá plíseň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4455
1.10.16 14:44

@Solc.m. Zkus ten kalciový sirup, opravdu. Posledně nám s ním kašel přešel přímo zázrakem za 2 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
1.10.16 15:29

A výborný je tymiánový sirup - svařit tymián s vodou a pak do teplého vývaru přidat med a dávat také po lžičkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
4.9.17 19:32

Drazdivy kasel

Ahoj.
Muzete mi poradit, co na suchy drazdivy kasel? Mam z nej uplne stazene hrdlo, sem tam se mi navali a parkrat jsem i zvracela. :? Doktorka rikala kloktat Vincentku a pit caj, ale to proste nezabira.
Vytery mam ciste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
4.9.17 19:56

Drosera 30ch, 10 kulicek vecer, behem dne podle potreby. Zabira skvele

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie