Sůl z mrtvého moře

441
13.1.10 14:49

sůl z mrtvého moře

Prosím Vás máte někdo zkušenost u ekzému s koupáním se solí z mrtvého moře?Máme dvouletou holčičku s ekzémeme a chtěla bych to vyzkoušet.Děkuji moooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12154
13.1.10 15:30

Ahojky, tohle asi budeš znát: http://www.solnajeskyneletnany.cz/…rtveho-more/.
Osobně nemám zkušenost, jedna známá mi kdysi říkala, že jim to hrozně pomáhalo, myslím, že i k moři s klukama (mají dva) jezdili na ozdravný pobyt a platila jim to i pojišťovna, ale je to už tak 6 (možná 7) let zpět, co jsme se o tom bavili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
13.1.10 15:37

Ahoj,díky.Právě u té solné co jsi mi poslala,jsem to četla poprvé a docela mě ty články zaujaly.Je to asi dva dny co jse si to tam přečetla a vážně zvažuju,že si to objednám.Moře asi taky budeme v létě absolvovat,díky moc za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
13.1.10 16:06

Já mám ekzém a koupání v soli z Mrtvého moře mi pomáhá. Kupuju od Ahavy sice to štípe, ale pomáhá to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5127
13.1.10 16:17

Ahoj,
moje dcerka má ekzém od 4 měsíců. Od 1 roku byla každý rok min. měsíc u moře, což jí cca na půl roku pomohlo, ale na jaře a někdy už kolem vánoc se jí to dost zhoršuje na celém tělíčku. Občas tedy zahájíme koupele v soli z mrtvého moře - YARDEN J.MALKI PRODUCTS (dovozce: DUFFEK, Za Hládkovem 16, Praha 6, tel.220517202, www.volny.cz/mrtvemore ). Údaje jsem opsala z krabice, koupené cca před rokem, tak snad jsou platné. Za 1 kg chtěli 470 Kč. Nepomohlo nám to tedy úplně, ale zlepšení se pozorovat dalo. Z této řady jsme používali i mýdlo a tělové mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
13.1.10 16:31

Děkuji,děkuji moc za rady.A prosím vás,jak často se koupete se solí???že to bude štípat,jsem se obávala… :-( nevím jak tu dvouletou dceru v té vodě udržím!!!!!Taky se nám ten ekzém rozrůstá na celé tělo…u moře jsme ještě nebyli :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5127
13.1.10 18:34

Já se v tom teda nekoupala, ale ani jednou se nestalo, že by malá protestovala, vůbec ne. A to mívá ekzém rozškrábaný do krve… Jen to chutnala a divila se že to není slané jako moře, ale spíš hořké… JInak ji v tom koupeme vždycky pár dní po sobě, max. týden, vždycky tak 20-30 min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
14.1.10 08:33

Bobisko,díky moc, udělám to jak mi radíš,jdu do toho.Už jsem se rozhodla.Taky je naše malá někdy roškrábaná(je to hrůza).Moc vám děkuji všem za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
17.1.11 10:15

Čauky, tak jak jste dopadly??? My jsme začali koupat v sobotu a už včera byly vidět výsledky…tak ťuk, ťuk snad to zabere!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
7.9.11 23:29

voda z mrtvého moře

Dobrý den, narazila jsem na vodou z Mrtvého moře a v návodu na stránkách (http://www.ecosmetic.cz/…e-100-500-ml) se píše: oplachujte či potírejte místa s kožním onemocněním několikrát denně.....Vhodné pro osoby trpící ekzémy, lupenkou, atopickým ekzémem, kožními nemocemi atd. Máte prosímvás někdo zkušeností s používaním podobného přípravku? Může potírání nahradit koupání v soli z Mrtvého moře nebo mít lepší účinek? Děkuji za Vaše zkušenosti. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Edi
152
8.9.11 08:47

Ahoj,
jen jsem vám chtěla dát tip - levnější sůl z Mrtvého moře mají v DM drogerii .. balíček myslím cca 100.- .
 Edita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.9.11 21:25

Ahoj, děkuji za tip, ale spíše než cena mě zajímá, jestli je voda lepší než sůl. Co se týká ceny tak Kreditní program mají docela zajímavý a cena se jim dá snížit. Takže ve finale to výjde ještě levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.18 15:04

Prosím o radu syn má numulární dermatitidu. Pomohla někomu mořská sůl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.7.18 20:37

R

Příspěvek upraven 16.07.18 v 20:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.7.18 20:39

@Marie Buresova Dobry den,

mam vyzkousene od zakaznic, turmalinove koule na prani, omyvat intimnim gelem, s obsahem stribra a mazat kremem s hadim tukem. Pokud je ekzem suchy a neni rozskrabany, dava se jeste sul z mrtveho more. Klidne napiste a rada Vam poradim

Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek