Sunar 24 – zkušenosti

17310
2.11.10 16:31

sunar 24

Ahoj

Máte někdo zkušenost u starších dětí?Přemýšlím,že bych to synovi koupila aby měl nějaký vitamíny a minerální látky co v normální mléce nejsou.Myslíte,že to má cenu?

Máte nějakého přeškoláčka co pije sunar?Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5697
2.11.10 16:34

ahoj Veru Terezka ho pije, vůbec si nemyslím, že by to bylo zbytečné. Kupujeme v akci, má reakci na bkm, takže kravské mléko nedávám - teď po 3.narozeninách se jí to sice hodně zlepšilo, ale i tak. Má ráda kakao, to dělám z toho, chutná jí i jahodové…
nedávám jí ho denně, ale na zpestření 3×/týdně
zas taková investice to není a myslím, že se vyplatí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
2.11.10 16:36

Ahojky Zuzi,díky.Já si objednala v lékárně na zkoušku ten v tý lahvi a když mu bude šmakovat tak koupíme i krabici.A to se nedává každý den?Adam právě každý den kakao nebo jahodový mlíko snídá 8-o

Příspěvek upraven 02.11.10 v 16:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
2.11.10 16:38

určitě ho můžeš dát každý den, to ničemu neuškodí ;-)
ona Terezka je docela mlsná a vybíravá a každý den musí mít něco jiného :lol: :lol: … tak proto 3×týdně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
2.11.10 16:39
verenika píše:
Ahoj

Máte někdo zkušenost u starších dětí?Přemýšlím,že bych to synovi koupila aby měl nějaký vitamíny a minerální látky co v normální mléce nejsou.Myslíte,že to má cenu?

Máte nějakého přeškoláčka co pije sunar?Díky :mavam:

Máme 3 a půl letou dceru, která ho pije :wink: . Střídám jí to s plnotučným a vypije mi tak 2 krabice/měsíčně - různé příchutě (jahody, kakao, vanilka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
2.11.10 16:45

Holky díky,on je Ady děsnej „mlíkař“ mlíčko pije i ve školce a doma taky,máme strašnou spotřebu,ale bojím aby mu ten sunar chutnal.Je to stejná chuť toho hotového v lahvi jako pak toho z prášku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
2.11.10 16:49

tak to netuším… :nevim:
my měli to hotové jen Hipp… ale mělo by to být totéž ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
2.11.10 17:07

Syn 2,5 je naprostý závislák, padnou u nás tak čtyři krabice za měsíc :-) Z lahve neznám, ale z prášku je fakt výborný, taky mi chutná :mrgreen: Sice už prokládám plnotučným krabicovým, ale myslím že ještě dlouho kupovat budem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
2.11.10 20:54

rozhodně neuškodí… :)

protože náš mlíkofil doslova chlastá mlíko, a to i v noci, právě tehdy dávám UM, sunar 24 nebo Hami od 2 let nebo teď Nestle bifidus 1-3 roky.. prootže KM by se mi ve flašce srazilo a já odmítám ve 3 ráno vstávat a jít pro mlíko.. (za chvíli si toho užiju dost,..)
nebo do chorvatska jsme ho brali.. no a když je nemocný, stačí hodně velká rýma, přestane mi jíst a pít. jediné, co pije, je mlíko :zed: tak mu dělám slabší „sunar“ - pooviční nebo 2/3 dávku do vody.. a na tom je třeba tři dny.. bez jídla.. jsem klidná, že v tom má všechno (aspoň jakžtakž..)

sunar je dobrý i v tom, že má hodně fluoru, co si pamatuju…
dělají i kakaový, ten kupujeme teď hodně, protože on miluje kakaové mlíko a nechci mu dávat granko nebo něco podobného… takže vlastně i přes den někdy, když chce kakaový mlíčko..dostane sunar..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
2.11.10 20:59

U nás ho pije dvouleťák a když ho ochutná čtyřleťačka, tak prská, už jí to nechutná.

Tak zkus, v nejhorším případě to někomu dáš. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
4.11.10 14:28

Tak jsem koupila ten hotový,ten vymlaskl za 24h 8-o a dneska jsem koupila jahodový v prášku.Tak jsem zvědavá jak mu pojede :wink:

Všem díky za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
5.11.10 22:12

Ja ho davam (sice nepravidelne), ale 4 lete dceri a ted zacnu uz i skoro 2r synovi. Myslim,ze je to mimojine super svacina na rozdil od vsech „detskych“ jogurtu a mlecnych nesmyslu :-) Tak mam dobry pocit z toho, ze detem nedavam kravske mleko normalni, ale upravene a se vsemi temi vitaminy a mineraly a prebiotiky a tak. To je slozeni, ktere se u malych deti v ostatni strave tezko kontroluje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
25.1.11 16:50

Ahoj,chci se zeptat,jestli máte vyzkoušený sunar 24 ten tekutý v lahvi?Není to nějaká slaďárna?Hodilo by se nám to občas když jsme na cestách.Máme závisláka na sunaru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
25.1.11 17:23

Já mám malou taky na Sunaru 24 a i jsme párkrát brali právě někam na cestu ten v té láhvi, ale já to neochutnávala, tak nevím jestli je to slaďárna :-) Každopádně složení je stejný, měl by být stejný jako ten z krabice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
25.1.11 17:35

Tak snad jo.Zkusím to koupit a předpokládám že je to klasika uzávěr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová