Sunar a řídká stolice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Sunar a řídká stolice
Ahojky. Malý bude mít osm měsíců, do šesti plně kojen. Pak jsme přidali večer kaši. A pak pomalu zeleninu a presnidavky. No a poslední dobou už nechtěl přes den kojení, tak jsme se rozhodli pro Sunar. Pije ho ráno a odpoledne no a má teďka ridší a častější stolici, tak 3× za den. Myslíte že si jen na mlíko zvyká? Pije ho už týden. Doufám, že to není ta alergie? Nebo by to mohla být zuby? Jídelníček vypadá takto ráno Sunar, pak presnidavka, v poledne zelenina s masem, kolem druhé trocha kojení, v pět Sunar a na noc kaše od Sunaru. Pije čaj a v noci jedno kojení. Myslíte, že je to ok? Díky za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@sisa03 syn to mel tedy az v roce - u mufr. delali ruzne testy a nakonec jsme zmenili mleko. On k tomu jeste ublinkaval
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj syn měl takto řidší stolici snad do roku. Když jsme přidala trochu víc - těstovin, chleba, piškot, tak se mu to zahustilo.. Podle popisu mi přijde, že taky nemá z čeho být stolice hustější..
Může být alergie, ale třeba fakt je to jienm skkladbou jídelníčku.. Všechno máš určitě těkuté, i tu zeleninu spíš kašovité něco…
Většinou totiš Sunar dělá potíže zácpy, co z nám z okolí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sisa03 my jsme meli Sunar premium temer od narozeni a mala mela ridkou (temer vodovou) stolicku porad, ale mela ji jen 1 denne, takze prujem to nebyl. Okolo 3 mesicu jsem zmenila mleko na Hipp bio combiotik a hned druhy den poprve konzistence „michana vajicka“, takze u nas to mlikem bylo. Ted uz ma ovocne, zeleninove prikrmy i kasi (mlicko v kasi + rano a vecer) a stolicku ma kolikrat hodne hustou (hlavne po mrkvi)…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsme byli venku a stavilí jsme se k doktorce. Udělala výtěr. Ze sunaru to prý není. Máme diétu mrkvicku a banán. A koukala mu na dásně a prý je má naběhle. Tak snad zuby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nevím moc mi to na ty zuby nevypadá. V noci kakal 2× a teď ráno jednou, pokaždé tu stolici má jinou. Dostává probiotika a asi mu dám i smectu. Že by to bylo z toho Sunaru? Doktorka říkala, že mužů mlíko dávat dál. Tak nevím. Ale už před tim jedl kaši Sunarku, tam je přeci taky Sunar, tak už by měl reakci dříve né.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit