Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Nejnovější recenze z kategorie Kojenecké mléko
Máte zkušenost s Sunar Expert A.R.1?
Přidejte zkušenost s Sunar Expert A.R.1Přečtěte si článek: Umělé mléko: Jak ho správně vybrat a připravit?
@Zumpa a proč hned ta arogance? Já vím co znamená AR i že má být zahuštěné, jen mě překvapilo jak moc. Dcera speciální mléko nepotřebovala, tak s tím nemám zkušenost. Prostě sem nečekala, že je to skoro jako kaše… Ale tady se člověk na něco zeptá a dostane akorát čočku, místo rady…
@Anonymní píše:
@Zumpa a proč hned ta arogance? Já vím co znamená AR i že má být zahuštěné, jen mě překvapilo jak moc. Dcera speciální mléko nepotřebovala, tak s tím nemám zkušenost. Prostě sem nečekala, že je to skoro jako kaše… Ale tady se člověk na něco zeptá a dostane akorát čočku, místo rady…
Promiň ![]()
Dobrý večer holky, ráda bych se vás zeptala, jestli máte některá zkušenost že po mléku ublinkává? Je možné že to mlíčko nesedí?? Vím že by po něm nemělo. Děkuji za odpovědi a rady.
@Zoufalinka1 syn taky občas ublinkne, dneska dokonce vyhodil zpátky celou flašku. Ale ikdyž občas ublinkne, je to o 50% lepší než předtím a nepálí ho z toho žáha..
Zdravím
koupila jsem malému Sunar AR comfort na blinkání a zácpu. Ale moc mě překvapilo jak je hustý, říkám si, je to ještě vůbec mléko?
Malej to vypije, ale myslíte, že by mu uškodilo přidat tam třeba o 5ml víc vody? Ať to není jak kaše…