Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dobry den, dost nas trapi bolesti briska, vyzkouseli sme snad uplne vsechno
Maly se vyprdi ale brisko ho boli pořád
V porodnici dostaval Bebu, bohuzel jsem nemela dostatek MM. Hovinka mel jako vajecinku
ale zacal mit bolesti bříška. Po navratu jsem koupila Sunar complex 1, vse bylo v poradku, ale posledni skoro 3 tydny mi ji zacal ublinkavat behem krmeni a dokonce i po 4 hodinach. Uz v prubehu piti mel silene krece v brise. Do toho mel posledni 4 dny zelenkavy prujem. Volala jsem dr. ta mi poradila zmenu UM. Vcera jsem koupila Baby love bio z DM. Do dnesniho rana vse ok. mel i stolici, trochu nazelenalou ale kasovitou.Ale ted, pri rannim krmeni zase krouceni
ublinkniti pri odřihnuti a dalsi ublinknuti v postylce…a samozrejme skytavka
Do toho sem cetla na diskuzich ze Babylove neobsahuje Taurin, ktery je potreba na vyvoj CNS a zraku
Tak ted nvm. Faktem je ze na Sunaru mi maly pribyval 200 gramu tydne. Co myslite?? Mam vyzkouset treba tu Bebu??
![]()
My měli Bebu comfort a seděla nám nejlépe. Můj osobní názor je, že dokud se dítko trošku nepohybuje, tak pokud k má bolesti bříška sklony, tak ho bude trošku zlobit po každém UM, ale jak říkám ta Beba nejlepší v těch začátcích. Později před tím rokem jsme přešli na Sunar
@Lucie.Papugova
kolik měsíců má syn?
volala jsem dr. ta mi poradila zmenu UM Co Ti poradila, nemůže Tě poslat do drogerie
@Lucie.Papugova první byl kojený, ale později nevzal nic jiého, než sunar a pak hami. druhorozený dostal v porodnici bebu, doma nutrilon nevzal vůbec, akže pak sjme rovnou vzali bebu. občas se poblinká dost, občas ublinkává (spíš podle toho, jak pije a hltá), kroutí se, ale kadí. zatím asi nebudu zkoušet jiné, at ot není ještě horší. hodně tu bebu chválí, že má prebiotika a probiotika, máme ted tu nejnověší, tak snad to bude ok.
Pokud ti miminko zvrací tak bude skoro po všem. Pokud to je trochu, tak to nevadí, prostě vrací přebytky
. Já jsem holčičce dávala Bebu Comfort, když měla problémy se zácpou tak Sensitiv. A bylo to super. Zkus dávat kapky Espumisan. U nás to bolení bříška vyřešilo úplně.
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat zda máte někdo zkušenosti s bebou sensitive? Přešli jsme na ní po nutrilonu, který malému nedělal dobře na bříško. Po bebe mi ale přijde že ma větší hlad. Zatím mu ji dávám třetí den, ale vydrží dvě hodiny a má hrozný hlad.