Sunar complex a průjem?

256
21.4.14 23:48

Sunar complex a prujem?

Ahojky, maminky co davate mimcum sunar complex, jakou maji stolici? Syn, skoro 4 mesice je uz plne na UM. Predtim mel bebu comfort, byla super, zadne boleni, pravidelna stolice, takova ta miminkovska, ale zdal se mi po ni hladovejsi, tak jsem ted vyzkousela sunar complex, malemu chutna, ale ma po ni prujmovou stolici a co druhy den. Jinak boleni nema zadne co jsem vypozorovala. Myslite ze se to upravi, nebo mam jit zpet na bebu a nebo vyzkouset treba Hipp. Mate nejake zkusenosti s timto? Ja porad nevim, at nekupuji zitra zbytecne zas krabici sunaru.Rada by jsem aby nemel prujem, nechci zbytecne odvodnovat to jeho telicko :) Dekuji za odpovedi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
218
22.4.14 00:28

Ahoj, mala byla od porodnice na hipp, ale vymenila jsem ho, ublinkavala, a byl hladovy pro ni, najela jsem na sunar complex, stolice ridka co 2-3dny, ale uz jsem nemenila, nechtela jsem ji delat maglajs v brisku.mala ma 4m, stolici ma ridkou, ale brisko v poradku, mekke, neboli, je syta a spokojena.za nas sunar ano, ale je to velmi individualni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
22.4.14 00:41

Měla jsem to samé u malého…jelikož měl Sunar Nutradefense HA výpadek a nebyl k sehnání, narychlo jsem koupila Sunar Complex a prďolka můj měl takový průjem, že se mi lehce oprudil…Nyní dávám Sunar Premium (Je to vlastně vylepšený Sunar Nutradefense) a stolice je opět v normě…nezbývá ti nic, než to vyzkoušet..každému sedne něco jiného..já po 7měsících chtěla zkusit něco levnějšího, než je Nutrilon HA, který jsem do té doby kupovala a se Sunarem byl malý spokojený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
22.4.14 00:45

M @reninka9 Prcek je prave take spokojeny, v noci se mi vzbudi jen na jedno krmeni, takze i kdyz vypije malo, tak ho sunar zasyti a hlavne mu zachutnal na prvni hlt:-) Brisko mu prohmatavam, tak je vporadku a prdiky ufukuje. Vyzkousim asi jeste, stejne od 4,5mesice budu zavadet na doporuceni dr. prikrmy, tak snad mu to trosku „zatuhne“. Porad se mi to mele v hlave, misto abych ted spala :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
22.4.14 00:51

@Ondule a ma prosim te ten sunar premium, take dobrou chut? Kdyztak bych vyzkousela tedy ten u sunaru se mi libi, ze mimca nejsou hladové. Kdya jsem zkousela Nutrilon, tak des. Boleni a plac a porad hlad a hnus chutove, tak letel do kose :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
22.4.14 07:35

@Katka.U my Sunarem jen přikrmovali a měl po něm průjem, po Nutrilonu zácpu. Pak jsme zkoušeli Sunar Nutradefense a nakonec zakotvili na Hippu.
Chce to vyzkoušet, protože každému mimču sedí něco jiného.

• Citovat
  • Upravit
256
22.4.14 07:49

A nevadi treba, ze se tem mimcum stridaji casto mlicka? Abych mu neudělala nejakou paseku v pupiku. Kruci pisek, pred 16-ti lety, kdyz jsem mela dceru, tak byl jen jeden, dva druhy mlicka a ne jeste od kazdeho dalsich 20druhu ruznych na vse, aby se v tom cert vyznal :twisted: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
22.4.14 10:07

@Katka.U tak..malému moc chutná a obsahuje mléčný tuk, díky němuž by mělo to mlíčko být chutnější…těžko říct, já ho nechutnala - nepiju mléko vůbec…zkus se třeba zeptat v lékárně, jestli nemají testovací sáček s tímto mlékem, abys nekupovala celé balení zbytečně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
22.4.14 10:11

@Katka.U střídání se u malých mimin doporučuje po 2 týdnech, aby si bříško stihlo zvyknout.
Jinak u nás třeba nejvíc chutná Sunar Original, ale máme už velkého, tak střídáme podle toho, co je v akci.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová