Sunar - dobra značka nebo ne?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Dasa88.0 píše:
Ahoj holky, chci se zeptat na kvalitu Sunaru vs jone znacky, treba mnohem drazsi Kendamil a Nutrilon. Myslim konkretne pocatecni umele mleko. Samozrejne chci davat diteti to nejlepsi, a bije me do oci ten cenovy rozdil, jestli treba v Sunaru nechybi nejake latky, co jine UM ma? Zsroven si ale rikam, ze na Sunaru jsme odkojena cela nase generace a ma u nas v CR dlouhou historii, takze bych to nevnimala jako nejake nedej boze nekvalitni UMJsou na to nejake testy nekde nebo srovnani? Dekuju!
Sunar dnes je uplne jiny nez treba pred 30- 40 lety.
Sunar premium nema palmovy olej, coz mne prekvapilo, ze napr. HIPP ho ma. A pritom Hipp mam za daleko lepsi znacku.
Ono nakonec to neni o znacce, ale o tom, co diteti sedne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malý vyrostl na Sunaru, ale je to spíš o chuti a jak zmínila @Tarena, že co dítěti sedne.
![]()
- Citovat
- Upravit
@Kamila7122 píše:
Malý vyrostl na Sunaru, ale je to spíš o chuti a jak zmínila @Tarena, že co dítěti sedne.![]()
U nas vyhral Kendamill
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarena píše:
U nas vyhral Kendamill
U nás, co měli v „akci“, Nutrilon nebo Sunar ![]()
- Citovat
- Upravit
Sedl na první dobrou. Zkusili jsme toho dost a vždycky jsme se k němu vrátili. Mě samotné nejvíc chutnal kendamil. Hamy třeba vůbec. Co se ale týče dcery, není v mléku náročná takže bylo celkem jedno co se koupilo. Koukala jsem na cenu. Brala, co bylo výhodnější. ![]()
Ono, záleží na tom co zrovna sedne.
- Citovat
- Upravit
DM Babylove naprosto bezkonkurenční. Skvělá cena a obě děti na tom přežily. První dítě vyrostlo na Sunaru, protože jsem ještě neznala DMko
škoda, Sunar je hrozně předražený
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Sedl na první dobrou. Zkusili jsme toho dost a vždycky jsme se k němu vrátili. Mě samotné nejvíc chutnal kendamil. Hamy třeba vůbec. Co se ale týče dcery, není v mléku náročná takže bylo celkem jedno co se koupilo. Koukala jsem na cenu. Brala, co bylo výhodnější.
Ono, záleží na tom co zrovna sedne.
U syna to samé. ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak Sunar má i dražší balení, záleží jaké myslíš. Jako ten modry nejlevnější bych asi nedala, ale oranžový vidím že dost lidí kupuje. Nejlepší asi bude premium. Holka měla Sunar se stepenou bilkovinou a měl Nejlepší chuť ze všech těch mlék na abkm. Jinak znám teda i dost rodičů, kteří kupují nebo kupovali to mléko z DM, takže…
všechna ta mléka musí projít přísnymi testy, jde spíš o to co sedne dítěti. Pokud bydlíš někde na západě/severu, doporučuji jezdit do Německa, kvalita a cena úplně jinde, i co se týče příkrmů a plen.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
DM Babylove, daleko lepsi nez Sunar, Nutrilon apod. a za zlomek ceny
- Citovat
- Upravit
Všechny moje děti jsem odchovala na Sunaru. Nutrilon ani jedno nechtělo pít a takové ty babylove jim nedělaly dobře. Prostřední dítě navíc ve 3 měsících defakto zachránil, když nastaly velké problémy s kojením a přibíráním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych to takhle až moc neřešila. Důležité je, co dítěti sedne. Všechny ty mléka mají přísné normy. My vyzkoušeli 5 mlék, než jsme našli něco, co dceři sedlo.
Sunar Premium - měla zácpu
Dm baby love - bolení
Nutrilon - nechutnal
Kendamil - zvracela obloukem
Skončila u Beby ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele, jako z toho co se prodává, nic není šunt.
Vždycky záleží co sedne dítěti. Já chtěla dávat Hipp, ale malý byl po něm strašně hladový. Opravdu nonstop řval hlady.
Klasický nutrilon (ten v modrém balení - nevím jestli se prodává) ho ale totálně zabetonoval. Takže jsem mu kupovala Nutrilon Profutura do nějakého půl roku. V půl roce jsme přešli na normální nutrilon - to už ho snesl. A nakonec dostal Hami, protože se rozjedl klasických příkrmů a mléko měl jenom jako doplněk.
Takže asi bych úplně nespekulovala co je nejlepší, nakonec stejně rozhodne dítě. Si můžete vybrat co chcete ale když vám to pak nebude pít a nebo z toho bude mít zažívací problémy, tak stejně budete muset sáhnout jinam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak byt tebou kouknu na slozeni… Rybi tuk, palmovy olej, soja.. nic z toho nema v UM byt. A ma to tam Beba, Nutrilon, Sunar, Babylove…atd. Odtucnene mleko..
Po rybim tuku ta UM smrdi jak bolava hnata… Navic to detem-jakotreba moji maly zpusobuje boleni a zacpy. U nas vyhral Kendamil. Nemenila bych, mit dalsi dite..jdu do nej znova.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, chci se zeptat na kvalitu Sunaru vs jone znacky, treba mnohem drazsi Kendamil a Nutrilon. Myslim konkretne pocatecni umele mleko. Samozrejne chci davat diteti to nejlepsi, a bije me do oci ten cenovy rozdil, jestli treba v Sunaru nechybi nejake latky, co jine UM ma? Zsroven si ale rikam, ze na Sunaru jsme odkojena cela nase generace a ma u nas v CR dlouhou historii, takze bych to nevnimala jako nejake nedej boze nekvalitni UM
Jsou na to nejake testy nekde nebo srovnani? Dekuju!