Sunar, i když kojím

9
31.12.12 10:43

sunar ikdyž kojím

Ahoj chtěla bych se zeptat naší holčíce jsou 2 měsíce a pár týdnů normálně kojím můžu dávat málé večer před spaním sunar místo kojení??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
31.12.12 10:46

Pokud kojíš a prospívá, tak nevidím vůbec žádný důvod :nevim: Jako aby líp spala? To jí spíš bude bolet bříško a ty příjdeš o mlíko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
31.12.12 10:50

@luisanka pokud chceš malou odstavit a přejít na UM, je to O.K.Ale jestli chceš kojit, tak je to fakt špatnej nápad :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
31.12.12 10:52

A proč bys to dělala? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
31.12.12 10:57

Jo proc by nemohla…ja kdyz sem potrebovala nekam jet a pod. tak mala dostala taky sunar i kdyz sem ji jinak kojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
31.12.12 11:01

No, pokud bys ten sunar podala tak, aby to dítku neteklo samo do pusy (na klasickou flašku si můžou rychle zvyknout a pak nechtěj tahat z prsa), tak si myslím, že je to pořád jen otázka nabídky a poptávky, když se při zavádění příkrmů nahrazuje jedno kojení po druhém, tak taky ženská hned nepřijde o mlíko.
Ale musela bys mít zřejmě dost disciplínu, aby to bylo fakt jen jednou za den a dávat si pozor na to zmatení flaškou a být připravená flašku zahodit, jakmile by se dítě začlo u prsa vztekat a vydržet třeba den dva, než by prso zase plně akceptovalo a to málokterá přijme, radši pak maminky prohlásí, že přišli o mlíko a s kojením skončí.

Ale lepší spánek bych si od toho raději neslibovala, já jsem zjistila, že když dítě usne na hlavní spánek spíš ne moc najedené a napité, tak spí kolikrát mnohem lépe než s plným břichem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.12 11:01

Náš dostává na noc většinou ještě trochu Nutrilonu. I jednou dostal celou dávku, když jsem musela pryč a rozhodně jsem o mlíko nepřišla a ani se neodstavil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
31.12.12 11:04

Tak do tý mojí jsem nedostala ani svoje mlíko jinak než z prsa :nevim: Ale věřím, že jsou i děti, kterým změna z prsa na láhev a zpátky nečiní problémy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.12 11:13

@gabriela82 jj to bude náš případ prso ok, lahvička obyč ok, pak jsem koupila tu specialni co má dudlík jako bradavku, aby to sání bylo těžší a taky v pohodě :mrgreen: tak snad mi ta pohoda vydrzi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
31.12.12 11:37
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
31.12.12 11:39

Pokud kojíš tak nevidím duvod do ní cpát sunar, pokud ti prosívá,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
31.12.12 11:45

Ja kojila do 9m a od 6m jsem taky pridavala Sunar - na odpo prochazce z flasky, nebo kdyz jsme nekam sli, najednou se mi prestalo chtit vytahovat nekde prso (uz prestal byt ten kojeneček, ale poustel se, rozhlizel se kolem - takze ja vecne vyvaleny prso mezi lidma, tahal mi za bradavku coz uz mezi lidma vypada taky vselijak :mrgreen:, proste jsme venkovni kojeni utli, odsavani mi neslo, tak jsem zacala s UM).
Dite s tim nemelo zadny problem, pilo z obojeho, bricho nebolelo.

Ale u Tebe moc nevidim duvod :think:. Lepsi spani z toho asi nebude si myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
31.12.12 11:48

@nakukovatelka Kvuli kojení venku??Ale, tak tvoje věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
31.12.12 12:07

Proc to chces zkouset?

Nemusi byt problem, ale muze. Ja jsem mladsimu obcas lahvicku dala, meli jsme nejakou dlouhodobejsi laktacni krizi, takze par tydnu byla vecer flasticka. Ale ted z zase ne.

riskla jsem normalni flasku, nevim jestli to bylo tim, nejspis jo, druhy den vubec nejedl ode mne, jen olizoval kozu, pak se to srovnalo a problem nebyl. Ted jde kojeni zase dobre, tak jsem rada, ze flasku davat nemusim.

Lepsi spani to zajisti mozna napoprve, ale dlouhodobe ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
31.12.12 12:08
@sunnyho.motylek píše:
@nakukovatelka Kvuli kojení venku??Ale, tak tvoje věc

no a? me to neprijde tak divny…Kdyz dite pije dobre, tak OK, ale kdyz u toho dela cirkus, tak mi to taky neni prijemny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová