Kojení + alkohol

Anonymní
30.12.12 22:23

kojení + alkohol

Zítra je Silvester pijete občas alkohol a kolik.
Když si dám dvě skleničky bublinek
nebude mít prdíky nebo co mám pít :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3234
30.12.12 22:27

Já si dala šampáňo jen na přípitek, ťukli jsme si skleničkou, jednou jsem si cucla a zbytek za mě dopil manžel, já pila džus ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
30.12.12 22:29

Jak často kojíš? Já si dávala bublinky už celkem brzy po narození malé. Mám doma alkohol tester, takže vím, jak rychle je to pryč. Po dvou skleničkách (cca 4 deci) mám 0,9 promile a pryč je to za 6 hodin. Malá na prdíky po sektu trpěla šíleně asi do 8.m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
30.12.12 22:32

Do 3m jsem nemohla nic. ted mohu i colu a spinká krásně. po svařáku taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
30.12.12 22:39

Ahojky, tak já jsem abstinent a ani silvestr mi neřiadá jako důvod se napít a lít do sebe ten sajrajt :poblion:.
Jestli máš malé mimi, tak raději nepij, nebo jen simbolicky - jednou to snad vydržet jde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
30.12.12 22:45

Dala jsem si skleničku vína. Letos už nekojím :mrgreen: a s otěhotněním čekáme až bude po silvestru :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
30.12.12 22:47

Pokud chceš pít, tak bych potom radši nekojila a zvolila jinou alternativu, UM nebo MM stříkačkou…já nepila 19 měsíců, akorát loni na Silvestra (to jsem byla těhotná) jsem si dala 2 loky sektu na přípitek, jinak nic. A teď kojím a taky to nehodlám přehánět, i když chuť by byla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
30.12.12 22:48

Je to podle toho jak často kojíš, jinak malé pivko nebo sklenka vína po kojení nevadí, :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
30.12.12 22:57

Ahoj, záleží, jak máš malé miminko. Ale trochu vína nebo přiťuknout šampíčkem by nemuselo vadit. A jestli ano, tak to ber jako poučení pro příště :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
30.12.12 23:01

Obcas dam strik z puldecky vina ale nic extra. Jednou jsem si s kamaradkou na dovce dala dvojku bileho a mela jsem ji jak z praku. Takze bych byla fakt opatrna pokud kojis v noci tak bych pila minimalne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
30.12.12 23:03

Taky jsem byla po dvojce opilá. Nejsme holt trénované. Abych to nahože upřesnila, měla jsem dvojku na celý večer a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
30.12.12 23:12

Mě už od prvního otěhotnní alkohol vůbec nechutná, takže pít nebudu…ale já mám oba kluky salámisty, ty na prdíky netrpěli ani po 2 litrech bublinkový limonády(a to jsem vypila ve 2m mladšího :oops: ). a alkohol při kojení, jak píší ostatní, záleží na věku dítěte. ale max tak dvojku vína :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
30.12.12 23:15

Ono to i pro to dítě musí být neprijemne mama, středobod vesmíru smrdí alkoholem. Víc jak decku vína bych nepila, nnejsem asketa, ale když mám kojence, tak si snad nemusím blbnout hlavu a vydržím to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
30.12.12 23:48

Ja mam od vanoc rozpity rulandsky a od vcerejsla frisko… Si pripadam jak alkac teda.

• Citovat
  • Upravit
101642
30.12.12 23:50
@slavuska1 píše:
Mě už od prvního otěhotnní alkohol vůbec nechutná, takže pít nebudu…ale já mám oba kluky salámisty, ty na prdíky netrpěli ani po 2 litrech bublinkový limonády(a to jsem vypila ve 2m mladšího :oops: ). a alkohol při kojení, jak píší ostatní, záleží na věku dítěte. ale max tak dvojku vína :think:

Tak ono jsou taky prdíky po bublinkové limonádě nesmyslná fáma :-) protože prdíky mohou způsobit pouze látky přecházející do mlíka a to bublinky fakt nejsou… leda by měl člověk v prsu sifonovou bombičku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová