Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@xammy píše:
Mliko ma tolik alkoholu kolik matka v krvi, tudiz zanedbatelny mnozstvi. Pit alkohol se nema z duvodu, ze snizuje tvorbu mleka.
To je sice pravda, na druhou stranu kdyz se matka alkoholem „hodi do pohody“ a tak nejak uklidni, tak to ma zcela opacny ucinek ![]()
Kdyz jsem si v dobe kojeni dala sklenku, dve, tak mi pak mliko strikalo i usima ![]()
Diky moc…no vydesily me clanky kojencu do tri mesicu, ze telo neumi vstrebt alkohol a odumiraji mozkove bunky…s tim vinem…ja si jako dvakrat do tydne dam dve decky vecer a mam vtdy lahvicku, kdyby se vzbudila drive nez za dve hodky a nikdy jsem ji nemusela pouzit a ted kdyz vypiju hodne, vzbudi se driv a jeste lahvicka nestaci…taky jsen jednou u jijeni pila druhe pivo v domneni, ze je to birell…v kaufu jsem sahla vedle a maji skoro stejne ty plechovky…no, takze matersky mozek
@unuděná píše:
To je sice pravda, na druhou stranu kdyz se matka alkoholem „hodi do pohody“ a tak nejak uklidni, tak to ma zcela opacny ucinek
Kdyz jsem si v dobe kojeni dala sklenku, dve, tak mi pak mliko strikalo i usima
Je pravda že to chce být hlavně bez stresu. Mimčo to pozná a máte jen o další problémy navíc…