Kojení + alkohol

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.11.16 19:59

Ahojte…me se vcera povedlo vypit sedmicku vina ve 23 hod, s tim, ze trimsicni dcera se vzbudi kolrm 3 a dostane lahvicku a nakojim kolem 6 rano. dcera se mi vzbudila o pulnoci, lahvicka ji nestacila, jako naschval, nikdy vic nepila, a tak jsem musela dat prso…a pak se vzbudila znovu po dvou hodinach a taky jsem kojila… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4471
4.11.16 20:02
@Anonymní píše:
Ahojte…me se vcera povedlo vypit sedmicku vina ve 23 hod, s tim, ze trimsicni dcera se vzbudi kolrm 3 a dostane lahvicku a nakojim kolem 6 rano. dcera se mi vzbudila o pulnoci, lahvicka ji nestacila, jako naschval, nikdy vic nepila, a tak jsem musela dat prso…a pak se vzbudila znovu po dvou hodinach a taky jsem kojila… :nevim:

jak se někomu kdo kojí může jen tak „podařit“ vypít flaška vína? :think: kojím, večer si běžně dávám pivo, když někde jsme tak i dvě..ale toto? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
4.11.16 20:03

Myslím, že pro jednou se nic nestane. Ale je to jako se vším. Všeho s mírou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
4.11.16 20:06

To mi přijde hodně nezodpovědné! Kor u tak malého dítěte. Neřeknu skleničku, ale celou flašku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
4.11.16 20:07

Do mleka prechazi alkohol z krve, takze i kdybys ty flasky vypila dve a dalo ti to nejake treba dve promile, tak k miminku dojde jen tak nepatrne mnozstvi, ze mu to rozhodne nic neudela. Nechci timto davat rady matkam alkoholickam apod.,ale delala jsem na jednom vyzkumu na toto tema a defatco je uplne nemozne „opit“ dite pres mm ;) Anonym z duvodu ochrany osobnich udaju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
4.11.16 20:12
@Anonymní píše:
Do mleka prechazi alkohol z krve, takze i kdybys ty flasky vypila dve a dalo ti to nejake treba dve promile, tak k miminku dojde jen tak nepatrne mnozstvi, ze mu to rozhodne nic neudela. Nechci timto davat rady matkam alkoholickam apod.,ale delala jsem na jednom vyzkumu na toto tema a defatco je uplne nemozne „opit“ dite pres mm ;) Anonym z duvodu ochrany osobnich udaju.
žádné osobní údaje neuvádíš :lol: ale jinak souhlasí, tento fakt znám z výzkumů taky.jen mi prostě nejde do hlavy, jak někdo může omylem vypít celou lahev :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
4.11.16 20:26

Pro jednou se nic nestane, ale jinak bych u tak malého dítěte byla asi opatrnější. Občas sklenka vína proč ne, ale celá flaška je moc. Já teda, když měla takto malé dítě, tak jsem se už po té jedné skleničce cítila opilá, po té dlouhé abstinenci v těhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.16 20:27

@reinkarnace mně se to taky stalo. Dcera teda uz 1,5 roku, ale v noci kojena. Sešli jsme se s partou na chalupě, ja slavila narozeniny a nejak jsem proste fakt zapomnela, ze piju vic než chci (plánovala jsem tak 2dc, vic jsem nikdy neměla). No vypila jsem odhadem klidně i litr vína. Měla jsem z toho morální (ale samozřejmě i klasickou) kocovinu jak blázen, nadávala si do nezodpovednych matek a narozeniny si parádně zkazila atd. Vím, ze uz se mi to nestane, i když si tady přečtu, ze to dítěti nevadí!

• Citovat
  • Upravit
5808
4.11.16 20:29
@reinkarnace píše: žádné osobní údaje neuvádíš :lol: ale jinak souhlasí, tento fakt znám z výzkumů taky.jen mi prostě nejde do hlavy, jak někdo může omylem vypít celou lahev :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kdyz nekdo muze omylem zahnout/otehotnet, je proti tomu flaska vina nic… :nevim: jinak je to dost, ale zalezi i od kolika pila(jestli 3m miminko, tak hadam kojeni tak osm, tak osobne me spis prekvapuje rychlost, nez mnozstvi samotne… 8) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.16 20:31

Podivejte http://www.mamila.sk/…ol-fajcenie/ ja se tímto, s tím večerním pivem, vždy uklidnuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.16 20:51

Nebylo to omylem, povedlo se mi to tak, ze hlidal manzel a ja mela tri hidiny vychazky…pokecala jsem s kamoskou a vypila tri dvojky vina s tim, ze mam mlicko na nocni krmeni jak byva zvykem a rano dam prso. prisla jsem domu a dala si jeste decku…se syry a dobrotami a sla si lehnout…no a mala se vzbudila hned, lahvicku jsem ji tedy dala a nestacila, notmalne ji nevypije…a pak se vzbudila jeste jednou a uz ksem nemela rozmrazene…za normalnich okolnosti by to klaplo,..ale necekane se vzbudila uplne jinak. neomlouva me to a mam si asi co vycitat…treba 3decky burcaku si normalne dam…a pak za dve hodky kojim…ale sedmicku vina bych si odpuatila, kdybych vedela ze budu do hodky kojit no…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.16 21:03
@reinkarnace píše: žádné osobní údaje neuvádíš :lol: ale jinak souhlasí, tento fakt znám z výzkumů taky.jen mi prostě nejde do hlavy, jak někdo může omylem vypít celou lahev :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ja vim, myslela jsem to samozrejme tak, ze nechci, aby muj nick byl spojovan s nejakym vyzkumem (snadno dohledatelne) ;)

Zakladatelko neboj, to se stane i lepsi m z nas ;) Ja teda behem kojeni dala maximalne dve dvojky, jakoze pri prilezitosti, ale zato pomerne casto (treba 2× do mesice) plus bezne sklenku piva atd. a mam obe deti naprosto zdrave, prospivajici, sikovne a chytre ;) Plus jako bonus pekne spi :mrgreen: :mrgreen: Ne, to si samozrejme delam prcu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4471
4.11.16 21:27
@Anonymní píše:
Nebylo to omylem, povedlo se mi to tak, ze hlidal manzel a ja mela tri hidiny vychazky…pokecala jsem s kamoskou a vypila tri dvojky vina s tim, ze mam mlicko na nocni krmeni jak byva zvykem a rano dam prso. prisla jsem domu a dala si jeste decku…se syry a dobrotami a sla si lehnout…no a mala se vzbudila hned, lahvicku jsem ji tedy dala a nestacila, notmalne ji nevypije…a pak se vzbudila jeste jednou a uz ksem nemela rozmrazene…za normalnich okolnosti by to klaplo,..ale necekane se vzbudila uplne jinak. neomlouva me to a mam si asi co vycitat…treba 3decky burcaku si normalne dam…a pak za dve hodky kojim…ale sedmicku vina bych si odpuatila, kdybych vedela ze budu do hodky kojit no…

hihi…asi tak…děcku se nic nestne, máš poučení pro příště :-D v tomto věku ještě moc režim skrz kojení nemá no…já si „dovoluju“ víc až teď jak má 6m+ protože pomalu ruším noční kojení. u první dcery jsem to dělala stejně. Přiměřené množství alkoholu naopak prospívá (béčko je na nervy a celkově to uklidňuje :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
4.11.16 21:32
@Anonymní píše:
Do mleka prechazi alkohol z krve, takze i kdybys ty flasky vypila dve a dalo ti to nejake treba dve promile, tak k miminku dojde jen tak nepatrne mnozstvi, ze mu to rozhodne nic neudela. Nechci timto davat rady matkam alkoholickam apod.,ale delala jsem na jednom vyzkumu na toto tema a defatco je uplne nemozne „opit“ dite pres mm ;) Anonym z duvodu ochrany osobnich udaju.

neanonymně. souhlas.
z jedný flašky mohla mít tak necelou promily. Protože neexistuje žádný aktivní přenašeč, tak v mlíku bylo taktéž ta 0,1% alkoholu. To i kysaný mlíko má zhruba pětinásobné množství alkoholu. :nevim: Ikdyby tím dokojením vypilo 100ml mlíka, tak tím do sebe dostane 0,0001g alkoholu. Rozpuštěno v jeho cca 4l tělesných tekutin se dostáváš na koncentraci v krvi 0,000025 :nevim:
Zhruba stejné množství alkoholu v krvi bude mít dítě těhotné matky, která si dá po oběd 2 dl piva. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
5.11.16 06:49

Mliko ma tolik alkoholu kolik matka v krvi, tudiz zanedbatelny mnozstvi. Pit alkohol se nema z duvodu, ze snizuje tvorbu mleka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová