Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Barunku zasytil dostatecne, nikdy jsem si nevsimla, ze by mela hlad prilis brzo.
a bylo to jediny UM, po kterym ji nebolelo brisko a nemela zacpu. za nas doporucuju.
ma ho od cca 2m jako dokrm k MM doposud.
Taky jsem ho dceři koupila (4 měsíce)a té vůbec nechutnal, plivala mi ho a vztekala se u toho, tak jsem koupila Bebu Pro, a v poho, takže mám celý balení Nutradefence doma na prd ![]()
Já ho začla dávat od půl roku (do té doby jsem plně kojila) a slyšim o tom poprvé, že by zasytil méně než jiná mléka. Občas jsem i prohodila s Nutrilonem a opravdu žádný rozdíl. Stolici jsme měli pak už spíše podle jídla, jelikož jsme začínali s příkrmy.
Syn ho měl od cca 6 týdnů jako dokrm k MM a se zasycením nebyl nejmenší problém. Spíš mi přišel víc sytící než třeba Hipp, na který jsme přešli později.
@ježourek Krmila jsem s ním syna od cca 3 měsíců. Jako po jediném po něm v pohodě kadil a nebolelo ho bříško. Krmila jsem ho 5× za den a většinou 1× v noci, hladový po něm nebyl.
Já má zkušensot až s tím pro starší děti, syn měl UM od 10 do 14 měsíců, zkoušela jsem sunar nutrdefense, sunar obyč a hami hajaja.. sunar nutradefense byl už od pohledu jakoby řidší a malý měl po něm dříve hlad,,,po hami hajaja byl zase úplně zabetonovanej a bolelo ho břicho, normální sunar byl úplně ok… a to jsme dávali jen večer a v noci…
Začala jsem tím krmit malou v 5 měsících a naprostá spokojenost do té doby byla na Nutrilonu a měla zácpy, po sunaru se stolice upravila a začala spát celou noc při dávce 150ml a nyní ji stačí 180ml a spí 11 hodin v kuse.
Ahoj, my jsme vyměnili sunar nutradefense za nutrilon. Po nutrilonu hlad, po sunaru pohodicka už skoro rok ![]()
Já bych radila hami hajaja je i od narození a opravdu zasytí. Neb dát do mlíka trošku kaše
Nutradefence-super!! já jen skvělé skušenosti, i sunar complex. Naopak BEBA-malá měla zácpu, a HIPP-to není mléko-to je podle mě voda-strašně řídkej a nechutná
Taky jsem to slyšela, ale u nás se to nepotvrdilo…syn pil po 3h přes den, cca. 1-2× za noc-jako děti na jiných UM a ani ne dávky podle tabulek (není od narození extra jedlík) a i ty ho zasytily dostatečně
stolice byla krásná kojenecká vaječina, na rozdíl od stolice po Nutrilonu, která byla zelená a smrdutá. Já s ním mám výborné zkušenosti a ráda ho doporučuju dál a zatím žádná kamarádka mi ho „nereklamovala“.
Začala jsem dávat až v deseti měsících, do té doby kojená a věčně vzhůru, najeli jsme tedy na sunar nutradefense a spí celou noc ![]()
Dcera je na nem od 5 mesicu a nikdy problem nebyl, narozdil treba od Nutrilonu po kterem mela neuveritelne travici potize.
Dávám skoro od narození a super. Krásná stolička a žádné bolesti bříška (v porodnici byl Nutrilon a po tom byl malej zabetonovanej a stále plakal). Dávkujeme naprosto v souladu s jejich tabulkou a super - malej nikdy nebyl hladovej a krásně přibýval. Jen jsem postřehla rozdíl oproti Nutradefense HA - ten je hodně řídkej, až vodovej jak chutí, tak i barvou. Jinak klasický sunar original je chuťově víc „mlíkovej“ a o něco sladší. Ale je to u každého miminka jiné - stejně nezbývá než zkusit a uvidíš. Každopádně u nás byl naprosto v pohodě a sedl nejlépe. ![]()
PS: A po Nutradefense vydržel spinkat celou noc od 19h. do 8h. ráno.
Ahoj maminky, máte některá z Vás zkušenosti s tímto sunarem? Chtěla bych ho začít malý (3 měsíce) dávat ale slyšela jsem že po něm mají miminka brzy zase hlad. Nevíte některá jak to je? A kolikrát za den jste krmili a zda byla stolička v pořádku? Moc děkuji za jakoukoliv informaci o tomto produktu.