Sunar u 9měsíční dcery

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
224
29.7.16 13:41

Sunar u 9m dcery

Holky, vím že je tady dost maminek co mají stejně staré dítě, proto bych se chtěla zeptat. Malá mi bojkotuje Sunar vypije nanejvíš tak 180ml a to ráno jinak přes den vypije asi tak 2× 210ml čaje a nebo šťávičky.
Zkoušela jsem do ní dostat UM i v kaši ale ta potvůrka to nějak zjistila a už mi ji nechce.
Celkově teď máme problémi do ní něco dostat. Poradíte prosím někdo jak na to? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Sunar Premium?

Přidejte zkušenost s Sunar Premium
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
608
29.7.16 13:46

Ahojky, nemusi preci pit Sunar…staci jine mlecne vyrobky pres den-ji treba jogurty, syr, gervais apod.?Pokud obecne nema rada mlecne vyrobky, tak muzes zkusit propasovat UM do prikrmu-treba bramborova kase, zeleninovo-„smetanova“(z UM) omacka apod… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2050
29.7.16 13:47

@jarmilapi nezkousela jsi vymenit Sunar za jine UM? Treba ji prestal chutnat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
29.7.16 14:18

Ji ti jogurt? pokud jinak ma pestrou stravu, tak neni nutny ji nalivat mlekem… rekl ti na to neco pediatr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
29.7.16 15:20

Ahojky, mému synovi je dnes 10. měsíců a na jídlo mu dávám: ráno vypije 240 ml Hipp, svačinka Lipánek 80 g, Pribináček 80 g, ovocná kapsička 100 g, jahlovo-kukuřičné křupky, přesnidávky… vždy malé množství, prot. v 10.30 hod má oběd masovo-zeleninový, který mu vařím. Odpolední svačinku má podobnou jako dopoledne, ale větší množství a na večeři kašičky s různými příchutěmi. Tekutiny má během dne a to vodu kojeneckou nebo šťávičky. Když ti vypije jen 180 ml denně, tak si myslím, že je to vpoho, ptala jsem se na to doktorky a ta mě řekla, že to stačí :palec:. Myslela jsem si, že jedna flaška za den je málo a ono to tak není. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
29.7.16 17:24

Zkoušela jsi jine um? Mně sunar vubec nechtel. Nema rad sladké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
29.7.16 21:51

Holky moc děkuji, naše malá není výmyslo na jídlo, ale jen na nějaké. Dneska jí přinesl tatínek z obchodu Nestlé kaši straciatelovou a to jste měli vidět jak by si dala ještě jednu porci. Ona je taková jako já, co mám ráda toho sním kvanta. Ale moc děkuji. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
29.7.16 22:00

@renča.m A to mi chcete říct že toho v rozezí tolik sní od snídaně do obědu? Tak naše malá dostane ke svačince buď pribináček a nebo teď jsem jí koupila takovou krupicovou kaši s ovocem a samozřejmě vypije čaj, křupky a nebo krekry ale potom až oběd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
29.7.16 22:01

Ještě bych se chtěla stejně zeptat..v jakém rozmezí dáváte po sobě jídlo snídaně a za jak dlouho oběd a potom večeři. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
30.7.16 19:43

Ahojky, já jsem to myslela tak, že mu dávám pokaždé na výběr. Buď jenom Lipánek nebo Pribináček atd. je jasný, že by to vše nesnědl :roll: snídaně 5:00 svačinka 8:30 oběd 10:30 svačinka 14:30 a večeře 19:00 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí