Malý syslík

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4517
23.7.16 13:50

Malý syslík

Ahojky holky :)
S naším prckem, kterému je 19 měsíců, máme problém s jídlem. Před dvěma měsící mu začaly rúst horní špičáky a od té doby nechce větší kousky v jídle. Hodně jsem polevila a místo domácího jídla mu začala dávat skleničky. Ty docela hezky sní.
Když mu dám na snídani chlebík s něčím, tak si ho syslí do tváří a to samé dělal s domácím jídlem… Klidně i hodinu to tam má než to sní. Zkoušela jsem mu dávat pít, aby to dojedl nebo kousek šunky do ruky - chvilku to fungovalo a dojedl to, ale za pár dní to bylo to samé. Nevím co s tím a jak ho to odnaučit :(
Na snídani jsem mu začala dávat ovesné vločky s ovocem místo chleba, to aspoň nesyslí ;) A když mu dávám kousky ovoce i větší, tak to bez problému sní. Jen ty obědy a chleby jspu katastrofa.
Nemáte podobnou zkušenost, jak jste se toho zbavili nebo to přešlo samo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23.7.16 14:53

Časem to přestane, do dospělosti to dělat nebude, neboj. :mrgreen:
Nech ho, časem to polkne nebo vyplivne, i když někteří sysli to vydrží i hodinu. Když u toho zjistí, že tímto kouzelným způsobem si zajistí tvou pozornost, mohl by se rychle naučit toho využívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4517
23.7.16 20:15

@Swami Harashimi To je mi jasný, že v 18-ti nebude sysel ;) :lol: Jen to trvá už dva měsíce a ráda bych, aby přestal, protože toho moc nesní. Ráno do něj nastrkám půlju z půlky chleba a to je vše. Mou pozornost si tím nezajistí, prostě ho sbalím a jdeme ven s boulí na tváři ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
24.7.16 20:20

Syna jsem naučila, že dokud jedno soustu nespolkne, tak nedostane nic dál. Jídlo jsem měla v ruce a nikdy jsem mu nedala další, dokud neměl prázdnou pusu. U nás to fungovalo, jinak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí