Super last minute

1163
10.7.13 13:11

Super last minute

Ahoj, poprosím vás holky, neletěli jste někdo někdy takové ty zájezdy na last minute d odletem třeba do týdne? Hledáme něco takového a zaboha nemůžeme nic najít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1396
10.7.13 13:13

Že by vyprodáno :nevim: :nevim: co je na tomto dotazu intimního že anonymně?? :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
10.7.13 13:14

Stačí na portály typu zájezdy a nebo invia. Tam je toho milion…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
10.7.13 13:16

Na dovolena.cz je primo oddeleni super last minuty. sle spis odlet do druhyho dne. taky tedka hledam, neanonymne, chceme letet po nedeli defacto kamkoliv.tak jsem zvedava, co najdem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
10.7.13 13:18

My jsme taky pro kamkoliv, kde je moře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
10.7.13 13:21

Na netu je toho urcite hodne, staci hledat :) a jake mate podminky? Za jakou cenu? Jaky hotel atd? S detmi nebo bez?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
10.7.13 13:27
@neli23 píše:
Na netu je toho urcite hodne, staci hledat :) a jake mate podminky? Za jakou cenu? Jaky hotel atd? S detmi nebo bez?

Bez dětí, jen dva dospělí. Cenově se chceme vejít do 12.000,– přibližně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
10.7.13 13:32
@Anonymní píše:
Bez dětí, jen dva dospělí. Cenově se chceme vejít do 12.000,– přibližně.

myslis za oba nebo za jednoho? Jestli za oba 12 tis tak to bude asi trochu problem vybrat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
10.7.13 13:34

Právě… :( Chceme někam k moři… nebo jsme přemýšleli třeba i autem do Itošky, to je 5-6hodin cesty a tam nějaké ubytko sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
10.7.13 13:49

A co zkusit i slevové portály tam bývají taky dobré akce na zájezdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.7.13 13:55

Jezdíme roky last minute :) a nikdy žádný problém nebyl, loni jsme jeli dokonce přes student agency s německou cestovkou do egypta na 14 dní za 10150,– ( to si letos jak ty ceny tak pozoruji asi můžem nechat zdát), z prahy nás dovezli zdarma autobusem na letiště do drážďan :) německy jsem neuměli ani slovo, na tý první informační schůzce jsme koukali na delegáta jak na mimozemšťana, ovšem do tý doby než si v papírech všimnul, že jsme z čech a ukázal nám kartičku na mhd v ústí nad labem, prý tam má manželku :lol: a uměl parádně česky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
10.7.13 13:56

My byli na last minute v tunisku za 6800kc na jednoho bylo to all inclusive se vsim vsudy a bylo to super! Hotel ksar djerba. Da se najit levny. Na invia.cz zadej co chces dej seradit od nejlevnejsich a neco najdes. Ted je tusim nejlevnejsi tunis, bulharsko, turecku cca 7500 na osobu letecky all inclusive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.13 14:01

Ahoj, já mohu doporučit (nevím zda je ještě v nabídce) Hotel Laguna, Gradac - Chorvatsko od Invie. Cesta vyšla celkem na 4000 a hotel s polopenzí na týden za 3.800 za jednoho. Celkem 11.600. Pokoje trochu starší, ale vše čisté, hotel velký ale co si nemohu vynachválit bylo jídlo za ty peníze jsem nemohla pochopit, že toho bylo tolik a vše bylo dobré. Snídaně i večeře naprostá paráda. Ke všemu krásné město i okolí. Do Chorvatska se mi moc nechtělo, ale v rámci úspor to bylo nejlepší a musím říct, že parádní dovolená! Krásné moře, pláž…jela bych hned znovu!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.13 14:03

Ještě co se týče hotelu, aby to bylo ubytování přímo v hotelu a ne v těch budovách mimo za ty neručím, neviděla jsem je, ale nic dobrého jsem neslyšela.

• Citovat
  • Upravit
5411
10.7.13 14:09

Ahoj, letěla jsem takhle před 3mi týdny na Djerbu, platila jsem to 3 dny před odletem, kamarádka den před odletem. tady jsem ti našla něco celkem dostupnýho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí