Super Zoo práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4200
28.7.19 12:15

A je problém, aby ti doktorka písemně potvrdila, že nemůžeš zatěžovat nohu nadměrným stáním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.19 12:20

@renduli To práce nevim

Zkusim ji zavolat. Už jsem mohla vědět na čem jsem, práce u přítele měla být vyřešena v červenci, bohužel personalisti něco pokazili a přesunulo se to na září.

Práce v oboru, pohovor byl 15.7 o dva tři dny později mi přišel dopis, že jsem postoupila. A od té doby nic. Čekám. :zed: už jsem i psala email, v pátek, co a jak výsledek. Tak uvidím…

• Citovat
  • Upravit
15810
28.7.19 12:21

Takže stručně: nechceš makat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.19 12:27

@Zumpa :mrgreen:

Chci, ale jinde

• Citovat
  • Upravit
1270
28.7.19 12:33
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem vedena na úřadu práce. Našla jsem si místo prodavačky na prodejně super Zoo. Zároveň mi na toto místo dali doporučenku. Teď co čtu… Tak práce jako taková nic moc.

Po neděli se mám sejít s vedoucí prodejny. a mám z toho strach. Řeknu to narovinu: mám za sebou dvě výběrový řízení. Jedno z mého oboru, který mám vystudovaný. Postoupila jsem do dalšího kola, kde jsme jen tři kandidáty. A čekám na výsledek. Druhá práce je v práci mého přítele, co a jak budu vědět pevné během září…

A já nevím upřímně jak říct vedoucí v zoo, jak se věci mají, že k nim bych nastoupila, ale až kdyby mi nic z těch dvou nevyšlo!?? Aby mne třeba zařadila do výběrového řízení, nebo rovnou odnitla-kdyby mi nic nevyšlopak to tam zkusim. Ale nemůžu mít na doporučené, že jsem odmítla. Doporučenku, práci odmítnout nemohu.

Na pohovor bych šla a pokud tě přijmou, tak bych nastoupila. V případě, že ti vyjde jiná práce, dáš výpověď a nastoupíš do nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15810
28.7.19 12:49
@Martia007 píše:
Na pohovor bych šla a pokud tě přijmou, tak bych nastoupila. V případě, že ti vyjde jiná práce, dáš výpověď a nastoupíš do nové.

To by udělal normálně uvažující člověk, který chce pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
28.7.19 20:09
@Zumpa píše:
To by udělal normálně uvažující člověk, který chce pracovat.

Jak se říká:„podle sebe soudím tebe“ :palec: Za mě jiná varianta není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat