Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Koukám…, modří dostávají docela na pr.del.. ![]()
Zatím jsem neutrální, v této řadě mě nikdo konkrétní dosud nezaujal.. ![]()
Akorát teď koukám na 2.kmenovou radu na Voyu. Fandím Kun. dosaki a Švancarovi. A nejlepší je stejně Ondra (moderátor). Bez něho by to nebylo ono. ![]()
Jen bych dopředu poprosila, aby tady lidi neprozrazovali dopředu děj. Ať máme my, co nekoukáme na Voyo nějaké překvápko. Dík ![]()
Já teda musím říct, že se mi otvírá kudla v kapse, když slyším mluvit toho Jirku Hanouska. Je děsný. Uaaaa. Hlavně si o sobě strašně myslí, jak je silný a dokáže manipulovat, ale já mu to nežeru. A taky mě štve, jak všichni soudí hráče podle věku. Kdo je starší je pro ně automaticky slabý. Podle mě to tak není. A to je mi mimochodem něco přes 30.
Koukáme, jsem zvědavá na K*ndosaki, baví mě celkem ten Filip (hlasem mi připomíná Aca z masterchefa) a toho Vaška znám z rádia a kdysi z Ulice. Ne sympatické je mi ten Martin z modrejch. Přistihla jsem se jak fandím cervenejm jak se přetahování v pisku 😄
V první řadě mě kmeny fakt bavili až po prohozu.
@Zwetta píše:
Koukám…, modří dostávají docela na pr.del..
Zatím jsem neutrální, v této řadě mě nikdo konkrétní dosud nezaujal..
A modří jsou?
@boricmytu píše:
A modří jsou?
Rebelové, a červení jsou Hrdinové..
@Psylocke píše:
Jen bych dopředu poprosila, aby tady lidi neprozrazovali dopředu děj. Ať máme my, co nekoukáme na Voyo nějaké překvápko. Dík
Nechceš nechat upravit nadpis na Bez Spoileru? Btw v tomhle jsou d. ebilní idnes a internet, protože tam to spoileruji furt ![]()
Tak já fandím Vaskovi Matějovskemu a dobře se kouká na Matěje ![]()
@Caridina píše:
Skoda jen, ze tam cpou „celebrity“.
Ony se tam necpu, ale oslovuje je televize a ta k tomu má nějaký důvod a tím bude asi sledovanost ![]()
@boricmytu díky bohu ze tam letos není nikdo typu Vojta Drahokoupil. Pazderková taky dost lezla na nervy ikdyz jinak ji mám celkem ráda. Nejlepší byl loni asi Zástěra. Ale když srovnám soutěž Robinson a loňský Survivor… Asi za mě vede Robinson..
Koukáte na Survivor? Kdo je vám sympatický/nesympatický? Co říkáte na novou řadu?
Příspěvek upraven 03.02.23 v 13:15