Survivor 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1046
3.2.23 13:00
@boricmytu píše:
Ony se tam necpu, ale oslovuje je televize a ta k tomu má nějaký důvod a tím bude asi sledovanost :)

Ja to prave tak myslela, ze je tam nacpe televize. Jako mne se ta soutez libi, o tom zadna. Ale verim tomu, ze by sledovanost byla i tak. Nechci, aby to vyznelo blbe, ale vyhru bych radsi prala nekomu „obycejnymu“, nez celebrite. Jestli si dobre pamatuju ten zahranicni original, tak do prvnich serii celebrity nedavali. Nebo kdyby do kazdyho tymu dali 1 znamou osobnost. Ale celej tym slozenej z celebrit na me pusobi trochu kycovite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
3.2.23 13:02
@Payus píše:
@boricmytu díky bohu ze tam letos není nikdo typu Vojta Drahokoupil. Pazderková taky dost lezla na nervy ikdyz jinak ji mám celkem ráda. Nejlepší byl loni asi Zástěra. Ale když srovnám soutěž Robinson a loňský Survivor… Asi za mě vede Robinson..

Jako koncept je to docela zábava, nějaké ty emoce, když přijde hlad, stesk, vysílení, napětí a k tomu ty soutěže, sice docela na jedno brdo, ale připomíná mně to Hry bez hranic.

Co se týče Pazderkové, tak souhlas, byla emočně narušená :) Zástěra, byl normální, férový, hravý chlap, takže, škoda toho zranění.

• Citovat
  • Upravit
Psylocke
9.2.23 23:27

Tak, kdopak nám dnes vyletí?

• Citovat
  • Upravit
Psylocke
16.2.23 23:48

Tyjo, vyhodte toho Hanouska. To je zmetek na entou. To je typ člověka, který těm svým lžím sám věří. Nepochopim, že takoví lidi dokáží oblbnout i chytré lidi.

• Citovat
  • Upravit
4381
17.2.23 12:57

@Psylocke já koukala a najednou zjistím že je konec a já prospala celý díl. Viděla jasem jak ji Novotnej akorát tipnul pochodeň :mrgreen: Kdo je Hanousek, ještě je nemám v hlavě všechny. Mě vadí ten Slovák Martin.. s tím bych nechtěla být ani 5 minut, jak by mě vadil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
18.2.23 15:10

Taky koukam. Jeste nejsem rozhodnuta, jestli fandim cervenym nebo modrym :lol:
Kazdopadne nesympaticky je mi ten Martin od modrych a fandim Vaskovi z Ulice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Psylocke
18.2.23 18:57
@Payus píše:
@Psylocke já koukala a najednou zjistím že je konec a já prospala celý díl. Viděla jasem jak ji Novotnej akorát tipnul pochodeň :mrgreen: Kdo je Hanousek, ještě je nemám v hlavě všechny. Mě vadí ten Slovák Martin.. s tím bych nechtěla být ani 5 minut, jak by mě vadil

Hanousek je ten Jirka, realiťák. Pro mě absolutní blb, manipulant a lhář. Martin slovák je taky na pěst. Jinak je mi moc sympatická ta Johanka a Vašek Matějovský je taky moc fajn. Co říkáte na Andreu Bezděkovou, jak tam okatě balí Pítra? Docela lituji jeho přítelkyni.

• Citovat
  • Upravit
4381
20.2.23 08:58

@Psylocke Joo ten mě taky nesedí.. Ten si o sobě mysli ze je asi hodně chytré. Tě kmenové radě mlel pěkný nesmysly. Že on lidu označit nemusí ikdyz je v alianci ale kdyby neoznacila Johana (take se mi líbí) tak už má terč ptz je neduveryhodna.. Je to pablb. Vaška je škoda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí