Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Má to být ten blbeček streamer Tomáš Hateris?, co okrádá malé děti
Ja myslela ten zpěvák Sebastián, co ofiko chodi s modelkou Bezděkovou, ktera byla v minulém Survivoru.
Jinak, ze vylitla Ornella provalil Kokta a ze vypadla Jiresova se taky uz provalilo, ze pry udajne uz hraje v divadle..
@Hanka1 o čem je řeč?? To příští týden vypadne po ornele, která odstoupila i Ivanka? 😞
Kdo myslíte že vyhrál ![]()
Už je to ukončeno, ale my se to dozvíme až z Tv…
Koho tipujete na vítěze?
A kdo vám nejvíc leze na nervy?😛
![]()
@Besterka na nervy mi strašně leze Yenny, Bandurko a ta krava co furt mele nějaké pohádky o imunitě a hraje na všechny strany
Těžko říct kdo by mohl vyhrát, možná Tomáš ![]()
Už od začátku mi na nervy leze Tomáš, tak křivý člověk. To jejich duo s Týnkou začíná být otravné. A pak ještě Carev! Ten už tam dávno neměl být.
Veronika hrající na všechny strany je vtipná ![]()
Vyhrát by to mohl Bandurko - hraje dobře, je opravdu zapálen do hry, ale spíše bych výhru viděla i Piráta…možná Mikýř - ten se snad jako jediný ani nikde neukazuje na sockach ![]()
Jako kdyby nechtěl, at vidíme, jak vypadá. Takže Mikyr mi asi přijde nejrealnejsi zatím.
Mikyrovi teď vyjela nová show na prima plus. Zajímalo by mne, jestli je to tak moc předtočené z doby kdy ho ještě skoro nikdo neznal, což se mi nezdá moc nebo je už prostě doma a začal natacet ![]()
A jaká má být doba, kdy ho skoro nikdo neznal?
Hodně se dostal do povedomi, když natočil povídání o scientologii, a to už je nějaká doba.
Tak to netuším, já o něm slyšela poprvé v Survivor🤷a zmeho okolí co jsme to řešili tak moc nikdo nevěděl o koho jde tak asi tak
@Anonymní píše: Více
Ale kdeže, měl popularitu už mnohem dříve, když řešil politickou situaci a volby do PS 2021
Výhru bych mu fakt přála
@PiperW píše: Více
Mě nejvíc štve ta policistka
![]()
A Bandurko taky
a ta miss Veronika už má chudák z hladu jen oči a zuby ![]()
Mikýře jsem taky neznala, až v Survivoru jsem se o něm dozvěděla, že na youtube je populární, no udělal si velkou reklamu a teď jde i do televize…obří marketingový tah. Je vtipnej, ale dělá vše jen pro peníze ![]()
Výhru bych přála Martymu, tomu tanečníkovi
![]()
Mne uz tam leze na nervy skoro kazdy
kdyz bych nekoho mela vybrat, tak vyhrat by mohla Nikola nebo Jana.
Ahoj holky, mate některá herohero od Agáty a Ornelly?
Kdo je ten typecek, co má venku 2 holky, které o sobě nevědí?