Survivor 2024

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
272
1.5.24 14:51

@Dendiss :mrgreen: :mrgreen: mě už asi taky :jazyk: je to dlouhý a mohl by být konec klidně teď.
Jana je drsná bojovnice, kdoví možná vyhraje :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.24 13:24

Mikyr se začíná chovat dost diskutabilně 8o

• Citovat
  • Upravit
272
3.5.24 19:58
@Anonymní píše: Více

To jo 8o
Viděla jsem ukázku na příště a bude to moc zajímavý :cert: Radek se bude krutě hádat s Nikou a Tomáš omdlí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanykla33
3.5.24 20:04

Já na vítěze tipuji Mikýře nebo Piráta. A upřímně jak mi MMA zápasníci přijdou jako fakt tupy hlavy, tak Pirát je za mě neskutečnej sympoš. Libí se mi jak nikoho nepomlouvá a je zásadovej. Uvidíme jak se vyvine. A jinak teda ještě velkej klobouk dolu před Janou. Ta fakt svojí fyzičkou dokazuje, že věk je jenom číslo. Je neskutečná, že strčí do kapsy o půlku mladší holky. A vlastně i kluky. :) :)

• Citovat
  • Upravit
197
3.5.24 21:51
@Hanykla33 píše: Více

Souhlas :palec: taky mě Pirát mile překvapil. Můj tip na Top 3 je Niky, Mikýř a Kristýna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
23.5.24 02:02

Tak už se nám Survivor 2024 chýlí ke konci. Prý asi 5 dílů zbývá, tj 9 dní na ostrově :think:

Celkem mě mrzí, že Mikýř dneska nevypadnul. :roll:
Už chci konečně vědět kdo vyhrál :cert: :pankac:
V TV je to skoro 2 měsíce pozadu.

Pořád to přeju Mártymu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
23.5.24 02:12
@Besterka píše: Více

Zbývá 6 dílů. Ale zase si to Mikýř zasloužil za to co tam doteď předvedl :palec: Snad se domluví a pošlou domů Piráta s Mártym, ale bude to těžký, vyhrávají imunity + mají 3 svoje (mínus 1 kterou jim Radek deaktivuje). Top 3 bych chtěl Mikýř, Bandurko a Nikola, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
23.5.24 02:34

@NormálníMuž ale jo zasloužil…

Nebo Radek by mohl vyhrát🤪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
23.5.24 02:41

Neeee, Radek prosím neee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
23.5.24 03:33
@NormálníMuž píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: chichi :pankac:

Nebo představ si Bandura jako vítěze 🙈
Já tomu člověku vůbec nerozumím co říká :mrgreen: jak mele. A když někdy něco pochytim, tak to co říká mi nedává smysl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
5.6.24 02:12

Z dnešního dílu mám divnej pocit :think: kolik že jich ještě bude? 3 díly?

Zdá se mi…že to nakonec vyhraje ten nejmladší…Carev? Nikola a Mikyr mi neseděj :think: programátorka si to naprogramovala :mrgreen: a mikyr je kapitola sama pro sebe.
Tak tipněte si někdo, než to skončí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
5.6.24 02:21

Ještě budou 3 díly. No Radek ani Bandurko ti nevyšel :mrgreen: Bandurko si vybral špatnou stranu :nevim:

Další snad půjdou Pirát a Tomáš a rozdají si to Carev, Niky a Miky. Jen doufám že se Nikola nespojí s Pirátem.

Tvůj tip je teda Carev? Já tipuji a přál bych to Nikole (ale koho by porazila ve finále :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
5.6.24 16:11

@NormálníMuž
Už jen 3…jsem napjatá, sleduju to po prvé od začátku. Nejdřív mě to moc nebavilo, ale postupně jo :mrgreen: Žena myslím nikdy nevyhrála :? Nebo jo?

Jojo já teď tipuju Careva :think:

Je takovej nejvíc smířenej a bez zdravotních potíží za celou dobu.

Neznám ale pravidla nerozumím co bude porota rozhodovat. Myslela jsem, že je vše jen o těch soutěžích :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
5.6.24 17:05

Já sledoval všechny série (zatím jen 3 :mrgreen: ). Žena zatím u nás ne. O soutěžích to není, to je ve sportu :lol: tak uvidíme kdo to nakonec bude. Vtipný, že už jsou všichni doma a nesmějí to nikomu říct, ani doma manželce :mrgreen:

Carev nevím jestli by dostal dost hlasů od poroty, protože bohužel tam 2 měsíce vůbec nebyl vidět, až posledních pár dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
5.6.24 21:02

@NormálníMuž

Já jsem sledovala i rozhovory na extra.cz těch vyřazených.
Rozhovor s Carevem…byl jen krátký z nějaké otevření restaurace a nabral asi 15 kg vypadal moc dobře a potutelně se usmíval :lol:
Ptali se ho..a jak to dopadlo? A on,,dopadlo to dobře :lol:,,…uvidíte :* tak mě to trochu trklo.

S Mikýřem jsem viděla něco na youtube kde sprostě rádoby rapoval :jazyk: to bylo hrozný…

Ohledně toho mlčení, asi mají ve smlouvě miliónovou pokutu, kdyby to řekli kdo vyhrál???
;) nevím…myslím, že jejich okolí pozná kdo vyhrál.

Mě překvapilo, že výhra v USA je 1 000 000 ale dolarů :mrgreen:
To už je slušná částka.

A co ty tedy myslíš, tipni jednoho :palec:

Za nednouho bude další díl..už se těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení