Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, už mě to nebaví, dám oblečení do sušičky a vytáhnu o dost menší…taky někdo řešíte? Sušičku máme Bosch…diky
Taky to tak máme, dala jsem pohodlnost stranou a oblečení u kterýho si nejsem jistá dávám na sušák, zbytek do ní ![]()
Jak tomu zabránit mi nikdo ještě neporadil a i třídení podle materiálu nepomáhá, mam oblíbený trička koupený ze stejnýho materiálu jen v jiné barvě a půlka je v pohodě, druhá zmenšená
![]()
@xvitko13 píše:
Holky, už mě to nebaví, dám oblečení do sušičky a vytáhnu o dost menší…taky někdo řešíte? Sušičku máme Bosch…diky
Mně taky, hlavně v lednu. ![]()
Buď kupuješ nekvalitní levný oblečení z nevysrážené bavlny (pepco, kik apod) nebo sušíš na špatný program. Já tenhle problém nemám.
Máme LG. Lepší halenky tam nedává. Obyčejné trička dávám a kupodivu se sráží jen ty manželovi ![]()
@KalamityJohn píše:
Mně taky, hlavně v lednu.
Ale to přibereš na váze po Vánocích.
Často pomůže to první sušení novýho oblečení bez sušičky a pak už do ní. Jinak neporadím, Bosch mám už léta a nemám problém, a ač tam necpu všecko, tak spoustu věcí i takových, co tam ofiko nesmí.
@Janli píše:
Buď kupuješ nekvalitní levný oblečení z nevysrážené bavlny (pepco, kik apod) nebo sušíš na špatný program. Já tenhle problém nemám.
V sušičce se mi nikdy nekvalitní levný hadry z pepca nesrazily. Jediný co se mi srazilo, byly dvě třicet let starý kvalitní bavlněný pleny. ![]()
Mě to sice nedělá, ale oblečení dávám na jemný program. Na eco jen povlečení a ručníky. Dělá mi to sem tam nekvalitní oblečení. Nekupujeme žádný luxus a sem se třeba zdeformuje tričko - roztáhne a zkrátí.
Máme Miele.
@mackA159 píše:
V sušičce se mi nikdy nekvalitní levný hadry z pepca nesrazily. Jediný co se mi srazilo, byly dvě třicet let starý kvalitní bavlněný pleny.
Mě dětský kašmírovy svetr. Podedeny, nenapadlo mě, že je to takový poklad. Byl z velikosti asi 128 na panenku
![]()
@xvitko13 píše:
Kdyz tam hodim kasmirovy svetr nebo funkcni spodary, tak je vytahnu mensi. Ne vse se do susicky hazi. Dale se take nastavuje teplota.
Buď davas blbej program, nebo nás nekvalitní oblečení. Já nikdy problém neměla, dětem se musí kupovat o velikost větší, protože to se skoro vždy trochu srazí. Co nechci srazit a vím, ze by mě to mrzelo, tak nechám uschnout jen tak. Taky ne všechno do susicky patří.