Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
holky,
diky za prispevky a samozrejme piste vase zkusenosti dal
,
jen jsem jeste chtela napsat,ze potrebuju susicku s hloubkou do 50cm…takze 60,ktera byva nejcastej neni mozna.(opravdu nedostatek prostoru).Chci susicku,ze ktere bych uz pradlo nemusela zehlit
,vyhodne se mi zdaji ty senzory na vhkost(to ma kazda?),musi byt kondenzacni.Tu s energetickou tridou A uz jsem videla.je to sen,ale ta to urcite nebude
(ma hloubku 60cm) ,a protoze je to novinka je to znat i cenove..
Celkem si tu chvalite vsechny znacky,ted uz jen vybrat,ktera je uzka,nekrci pradlo a nechava ho vonave:) Tak ktera je ta Nej? ![]()
Any
Ahoj,
jsem ráda, že tady vznikla tato diskuze, protože jsem právě včera taky přemýšlela nad tím, že se na něco podobného musím někde zeptat…
Chci si koupit pračku kombinovanou se sušičkou (kdybych to měla každé zvlášť, neměla bych to kam dát). Se sušičkou mám z minulosti dobré zkušenosti z doby, kdy jsem bydlela v USA. Tam se prádlo jinak ani nesuší. Ale nemám žádné zkušenosti s těmi kombinovanými - máte nějaké doporučení na značky? Taky by mi vyhovovalo, kdyby byla úzká a s předním plněním.
Marketo, ja bych tu kombinaci pracky se susickou nedoporucovala. existuji moduly, ktere jsou dat na sebe, tudiz v pudorysu nezabere tolik mista.
Svagrova ma pracku se suskou a absolutne neni tak spokojena jako ja - mam samostatne moduly.
SEBASTY - klido strkam do susky i kosile, co jsou s primesi - nejen bavlna. I svetry susim, ale nastavim program - setrne suseni - a je to. Susim i svoje tricka, ktere nejsou pouze bavlnene, ale s necim. Nic se nestalo, zadna katastrofa:-)))
Za znacku muzu vychvalit AEG a MIELE, s jinymi zkusenosti nemam.
AEG mam uz asi pet let a ani s prackou a ani se susickou nebyly nejmensi problemy.
Nicol a Stella
Ahoj holky, já mám pračku i sušičku od AEG - sušička je kondenzační a jsem si ní naprosto spokojená. Obě je mám něco přes rok a jedou každý den cca 3 - 4 pračky, takže se u nás pořád pere a závady nejsou žádné. Rozhodně bych nedoporučovala pračku a sušičku v jednom, je to strašně nepraktické. Ta moje sušička má o dost větší buben než pračka, takže v ní není prádlo namačkané a tím pádám nemusím prakticky nic žehlit. Jen košile, pleny a mini věcičky pro prcka. S místem problémy nejsou, sušičku mám postavenou na pračce. A vážně bych neměnila za nic na světě. Byly časy, kdy jsem prádo sušila všude po bytě a vlhkost udělala své. Od té doby, co suším v sušičce, tak po vlhkosti není ani památky. Takže vřele doporučuji, pááá
naši mají sušičku už patnáct let, je to samostatná odvětrávací gorenje,
už teda byla 2× v servisu, jednou filtr a jednou topné těleso (jestli se to tak jmenuje), ale to bylo až v těch posledních pár letech
když jsem se odstěhovala, krutě jsem si musela zvykat na „tvrdé“ prádlo
a teď když čekáme přírůstek o sušičce dost uvažuji, přeci jen s malým dítětem se to vyplatí - člověk nemusí mít tak velkou výbavu, když to vypere a za chvíli usuší
s tím nežehlením, to člověk musí umět „vychytat“, tedy nenechat prádlo po usušení ležet v sušičce, ale hned vyndat a složit
košile je lepší vyndat ještě trochu vlhké a dosušit na ramínku - dorovnají se
se srážením, to záleží jak co, trička většinou ne, ani mikiny a kalhoty,
ponožky jsme prostě kupovali o dvě čísla větší, že se to pak srazí člověk získá trochu praxi a většinou to odhadne
Vim, ze diskuse uz je celkem hodne stara, ale urcite se najde nejaka maminka, ktera si rada precte muj nazor:) mam susicku asi 8mesicu a jsem tak spokojena a zaroven nastvana, ze jsem si ji neporidila drive. Za prve, uz nezehlim, Jen kosile ano. Za druhe, nemusim cekat dva dny nez pradlo uschne, pradlo neprasi, nebot vsechen prach zachyti filtry, takze kdyz povlekam postal, tak okolo neleta mrak prachu a v neposledni rade, pokud mate psa a dite, kteri si neustale hraji, urcite buddy's nadsena, ze po vyndani pradla ze susicky, nenajdete jediny chlup na obleceni:)))
Proste vsem Jen doporucuji. Usetri Vam spoutu casu a nervu:)
Jeste ke spotrebe…pokud muzete trochu vybirat a investovat trochu vic penez..kupte susicky nove generace, ktera ma polovicni spotrebu. Ja za svoji dala 16000kc v akci a nelituji.
P.s.
Mam susicku s nadobou, kam jde vsechna voda a para, ale jde zapojit I do odpadu. Takze susicku muzete mit v koupelne, chodbe, kuchyni, proste kdekoliv.
Zdravím. Mám dotaz ohledně odvětrávací sušičky…není to žádnej zázrak, ale jen pomocník
Přesto by mě zajímalo kde je nejvhodnější umístění. Dali jsme ji na chodbu, kde je celkem chladno cca o par stupňů více než venku a doba sušení byla cca 2hodiny, ale prádlo se neusušilo. Je možné, že je tím chladem, že by potřebovala teplejší umístění???¨
Děkuji za odpověď.
Už existuje i sušička se spotřebou el. „A“ ale je pěkně drahá. Já dávám do sušičky i trika s obrázky, ale na nižší stupeň, a nic se s nima nestalo
M.