Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@kavenka Tak ja si precetla pred pouzitim, ze avivaz neni vhodna, ale pri doporucenem davkovanim se muze pouzit.
@dracula-s píše:
@kavenka ale ty muzes dat avivaz na pradlo a pak susicku, ale musi se dodrzovat predepsane mnozstvi…
Jinak existuji i vune a spreje do susicky.Příspěvek upraven 27.02.21 v 15:55
Předepsané množství kam? Já mám přímo v návodu u sušičky aviváže zakázané.
Nepoužívám aviváž, dávám ocet + pár kapek levandulové esence, ubrousky do sušičky. Prádlo nesmrdí, peru minimálně na 40.
No onoo snad se nemá do sušičky dávat prádlo s aviváží, ale možná do těch novějších už to nevadí, nevím. Ale dělá se snad přímo nějaká vůně do sušičky, kuličky nebo papírky… ![]()
Ahoj, já používala perfumage od Dedry, ale nemůžu kápnout na nějakou, co by mi fakt voněla. aviváže mají fakt skvělé. Poradíte, co koupit místo ubrousků? ta vůně vůbec nevydrží. díky.
Delaji se tekute parfemy do pradla, da se to do machani, jako avivaz. Dava se toho kapicka, lahvicka vydrzi hrozne dlouho. Pouzivam nejakou z DM. Je na tom psane, ze to je vhodne do susicky. Daleko účinnější, nez ubrousky.https://www.dm.cz/denkmit-vune-na-pradlo-cotton-dream-p4058172348693.html
Mě teda už u koupi sušičky bylo řečeno že prádlo právě v aviváží nepatří do sušičky, ničí se filtr ![]()
@kavenka píše: Více
Tak to byl pěkný hlupoň, co mele nesmysly ![]()
@Kika12 píše: Více
Větší kravinu jsem neslyšela…opravdu…filtr snad po každém sušení čistíte, ne? Teda pokud nejste úplné 🐷
@Tereza Z ono jak někdo píše musí se to správně dávkovat ta aviváž, ne že se nesmí vůbec. Ale to dělá málokdo, většinou riska a doplna
A je pravda, že tím můžeš mít zanešenou pračku. Aviváž tam zůstává jak se pere na nízké teploty. Zkus čistič pračky nebo i bez a pustit sólo na co nejvíc a dlouho. Může to pomoct