Sušička prádla a vůně

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
lu.malaku
27.2.21 16:08

@Tereza Z ono jak někdo píše musí se to správně dávkovat ta aviváž, ne že se nesmí vůbec. Ale to dělá málokdo, většinou riska a doplna :) A je pravda, že tím můžeš mít zanešenou pračku. Aviváž tam zůstává jak se pere na nízké teploty. Zkus čistič pračky nebo i bez a pustit sólo na co nejvíc a dlouho. Může to pomoct :nevim:

• Citovat
  • Upravit
529
27.2.21 16:12

@kavenka Tak ja si precetla pred pouzitim, ze avivaz neni vhodna, ale pri doporucenem davkovanim se muze pouzit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20854
27.2.21 16:14
@dracula-s píše:
@kavenka ale ty muzes dat avivaz na pradlo a pak susicku, ale musi se dodrzovat predepsane mnozstvi…
Jinak existuji i vune a spreje do susicky.Příspěvek upraven 27.02.21 v 15:55

Předepsané množství kam? Já mám přímo v návodu u sušičky aviváže zakázané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
27.2.21 16:29

Nepoužívám aviváž, dávám ocet + pár kapek levandulové esence, ubrousky do sušičky. Prádlo nesmrdí, peru minimálně na 40.

• Citovat
  • Upravit
7713
27.2.21 16:57

No onoo snad se nemá do sušičky dávat prádlo s aviváží, ale možná do těch novějších už to nevadí, nevím. Ale dělá se snad přímo nějaká vůně do sušičky, kuličky nebo papírky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.21 19:27

Ahoj, já používala perfumage od Dedry, ale nemůžu kápnout na nějakou, co by mi fakt voněla. aviváže mají fakt skvělé. Poradíte, co koupit místo ubrousků? ta vůně vůbec nevydrží. díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
19.10.21 21:08

Delaji se tekute parfemy do pradla, da se to do machani, jako avivaz. Dava se toho kapicka, lahvicka vydrzi hrozne dlouho. Pouzivam nejakou z DM. Je na tom psane, ze to je vhodne do susicky. Daleko účinnější, nez ubrousky.https://www.dm.cz/denkmit-vune-na-pradlo-cotton-dream-p4058172348693.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.8.23 14:34

Mě teda už u koupi sušičky bylo řečeno že prádlo právě v aviváží nepatří do sušičky, ničí se filtr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.25 09:54
@kavenka píše: Více

Tak to byl pěkný hlupoň, co mele nesmysly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.25 09:58
@Kika12 píše: Více

Větší kravinu jsem neslyšela…opravdu…filtr snad po každém sušení čistíte, ne? Teda pokud nejste úplné 🐷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný