Sušička prádla plus pračka dva v jednom

Anonymní
21.10.19 08:30

Sušička prádla plus pračka dva v jednom

Nemá doma někdo pračku ze sušičkou a když už jakou značku a jste spokojení je náš doma 5 a nebaví mě prádlo věšet ???? děkuji za názor a typ.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6654
21.10.19 08:49

Sice nemam osobni zkusennost s prackou a susickou 2v1, ale myslim si, ze je lepsi koupit pracku a susicku zvlast, podle me ta 2v1 nemuze ani poradne prat ani susit. Mozna to tu nekdo vyvrati, ale ja bych do toho osobne nesla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35766
21.10.19 08:59

Pokud máš hodně prádla, moc ti to nepomůže. Tyhle kombinace nebývají na velký objem a ještě to dlouho trvá. Koupila bych zvlášť jinak ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
21.10.19 09:05

Kdysi jsem se byla na nějaké podívat a prodavač mi je skoro rozmlouval s tím, že cena za jeden 2v1 cyklus je strašně vysoká. To je tak čtyři roky zpátky, takže možná vývoj zas pokročil. Já nakonec koupila oba spotřebiče zvlášť a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
21.10.19 09:11

Měla jsem Gorenje a nikdy víc. Radeji každé zvlášť. Ono pračka je na víc kg než sušička a to je tuším u všech modelů. Mne postupně sušička úplně odešla pak i pračka a to jsem ji měla méně než 5 let!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18609
21.10.19 09:12

Za mě taky lepší zvlášť. Jednu pračku susis a další už zas můžeš prat. Navíc jak bylo zmíněno, buď tam bude dobrá pračka nebo sušička, ale rozhodně ne oboje. Jestli nás prostor, tak ven zvlášť. My to máme postavené na sobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
21.10.19 09:13

Je to neekonomicke. Určitě zvlášť!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
21.10.19 09:47

Ja taky chtela koipit 2v1 kvuli mistu. Ale holky tady me presvedcily ze je lepsi kouoit zvlast. A jsem moc rada misto se naslo a jsem spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20883
21.10.19 09:53

2v1 se hodí pro single domácnost nebo mladý pár, kdy toho oblečení moc neperou.

Pro 5 lidí určitě každý zvlášť. Jestli máte problém s místem, tak jsou sety, co jdou dát na sebe. T5eba AEG má do konce listopadu akci, kdy na ten set vám vrátí až 4tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35691
21.10.19 11:17

Já mám indesit už asi 3 roky a jsem spokojená. Kvůli místu jsem si koupila 2v1. Určitě je lepší mít susicku zvlášť. Ale já do ní nedávám úplně všechno a kombinuji se susenim na zahradě a nebo ve sklepě. V létě susicku nepoužívám skoro vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
21.10.19 13:18

Máme pračku a sušičku zvlášť, je to lepší, i když údajně ty nové 2v1 co se nyní dělají jsou už na lepší úrovni, ale nevím no :nevim: Asi takto, 2v1 bych brala za situace, že opravdu nemám na sušičku místo.
Jinak určitě nad sušičkou neváhej, je to jeden z nejlepších domácích pomocníků, já s oblibou říkám, kdybych si měla vybrat jestli sušičku nebo myčku, tak myčku bych dala, sušičku NIKDY, je to šílená otročina sušit prádlo bez sušičky (v létě ok, ale zima…vůbec) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4638
21.10.19 13:23

Mám kombinovanou a jsem spokojená, ale nás je teda míň než 5. Místo na dva přístroje prostě není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
21.10.19 14:16

Mám kombo LG, navíc kvůli místu úzkou a jsem spokojená. Dva přístroje by se mi nevešly.
obash 7kg pračka, 4 kg sušička. Jsme 4 a v pohodě. Ale je pravda, že nesuším úplně všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
22.10.19 00:08

Máme Candy 2v1, jsme 4 a v pohodě. Taky teda nedávám do sušičky úplně všechno. Teď měsíc byla mimo domov a měla jsem k dispozici pračku a sušičku Beko, každou zvlášť. Samostatná sušička má větší objem, usuší se víc prádla, ale moje Candy suší třeba rychleji… No a ekonomičnost provozu, když jsme to doma počítali, tak to není takové drámo. A někdo má prostě málo místa ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4279
30.11.20 19:39

Pořídila jsem do práce AEG 2v1, stála asi 20 tis. a pere a suší výborně.
Pralo se tam na 90 stupňů, celý program trval 5,5 hodiny a byla pohoda to tam jen hodit, zapnout a za pár hodin vyndat čisté a suché.

Ale domu jsem to nechtěla, myslím, že to má znatelně větší spotřebu energie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová