Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
V lete jsem delala tvaroh s ovocem, ted by se daly jeste ruzne ty tvarohove activie a tak. Jinak taky stridame jogurty bile a ovocne, lipanky - ale ty moc nechce. Asi, ze jsou mastnejsi.
Jeste me napada domci puding.
Jogurt, tvaroh, namazaný chleba (žervé, lučina, máslo+nastrouhaný sýr, marmeláda, domácí pomazánky)…klidně i polévku, k obědu dělám většinou jen jeden chod.
Ahoj, nas Domca bohuzel mleko nesmi, takze ti muzu napsat jako obmenu pro Vas, co davame my ![]()
I kdyz ma ovoce (ze sklenicky) dopoledne, tak odpo ma bud banan nebo takove ty „ryzove“ ovocne musli tycky z DM (vetsinou Alnatura ale i jina znacka, ted nevim, jsou docela drahe
) a nebo treba detske susenky + kukur.chleba s UM nebo s cajem. Nekdy si da i suchy rohlik ![]()
Ahoj,
já teda dělám ještě kaši z ovesných vloček s troškou cukru a skořicí, buď jí má ještě vlažnou když se odpledne probudí nebo studenou u toho je to docela jedno. A taky vařím ten domácí pudink. Malá se mě ještě namazaného pečiva, piškotů něbo něčeho podobného nenají, jen 3× kousne a končí.
Ahoj, dávám bílé jogurty s kukuřičnými lupínkami nebo s ovocem, lipánka, nebo dělám domácí lipánek, tvarohy. Často peču, takže domácí buchty, může se utlouct za buchtou s pudinkem a zakysanou smetanou.
Ahoj,
naše svačiny jsou podobné,malej sní snad všechno,miluje Monte lískooříškové jogurty,rohlík nebo chleba namazaný čímkoliv,ovoce bereme když jdeme ven,po vyspání dojídá obvykle oběd,kterej nedojedl,ale pak spíš chce ovoce,jogurt,loupáček,koláček,..... ale ta buchta s pudinkem musí být výborná !!!!!!!!!!!! ještě jsem takovou nezkoušela
![]()
Já bych také potřebovala inspirovat. Jakou svačinku nebo jak nahradit celkově různé dobroty? Myslím tím sušenky a takové? U mi to dost vadí, hlavně když to syn začne jíst a vezme si jich pár a pak nám to zůstává dlouho otevřené.
Podařilo se mi objevit pro děti lehkou svačinku, kterou jsem si nakonec tak zažila, že ji mám doma pořád a nosím ji ven když chodíme na výlety. Dost kompletně z přírodních surovin, takže jak říkám i pro děti naprosto ok.
Kupuji pro nás všechny svačinu od loskrupos, doporučuji se podívat. Mají na stránkách na výběr z několika druhů. Je to strašně dobré, ujedla bych se toho.
Maminky, inspirujte mě, co dávat malému (17. měs.) k odpolední svačince ? Střídám jogurt a lipánka… Ovoce má dopoledne…