Svačinky v 10 měsících

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
509
13.11.11 10:03

svačinky v 10 měsících

Ahojte maminky,chci se poptat co dávate prckům (10 měsíců) na svačinky?jakou značku jogurtů?bílý mala odmítá..jestli třeba Florian,Dobrá máma nebo tak něco??na chleba jsem slyšela Lučinu,dáváte to někdo?Chci zkusit něco jineho než přesnidávky,a jabličko na všechny zpusoby :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101525
13.11.11 10:06

Já dávám bílou Holandii a do to dám tak 4 lžičky přesnídávky a má krásný ovocný jogurt :palec:
Jinak chleba s lučinou taky dávám, ale chtěla bych na chleba i něco jiného a nevím co je vhodné? Malému je tedy už rok, ale ono to bude podobné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
13.11.11 10:09

No u nas bílý jogurt je tabu,nesni to ani s přesnidávkou,to už jsem zkoušela :dance: Zkusila jsem ten Florian a ten ji moc chutnal,akorat pravě nevim jestli je vhodný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
13.11.11 10:11

Holky teď je v reklamě ten velký brumík,ten se může dávat?aspoň se něco přiučím,taky mě čeká.

• Citovat
  • Upravit
509
13.11.11 10:12

Tak to by mě taky zajimalo :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
13.11.11 10:15

Prcek v 10měsících baštil různé dětské sušenky, buď samotné, nebo namočené v přesnídávce. Pak jogurt, kupovala jsem řecký, dostával ho s medem. Nebo třeba rozmačkaný banán, do toho nastrouhanou mrkev a jablíčko. Nebo chleba s Lučinou, se žervé. Případně kaše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
13.11.11 10:19

Malej taky nechce bílej, tak dávám jogurt Naše bio z Billy. Má podle mě nejlepší složení jaký jsem našla, nejsou tam barviva a zahuštovadla a je slazenej třtinovym cukrem.
Dala bych si pozor hlavně na ty barviva, to je děsnej sajrajt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
13.11.11 10:19

Dávám bílou holandii, případně bílý choceňský jogurt, do toho domácí přesnídávku, pár lžiček nebo banán.

Od cca 12m jsem začala dávat ovocnou holandii nebo ten choceňák, případně jihočeský jogurt ve skle. Ne každý den, ale tak jednou za týden, jinak pořád ten bílý.

Na chleba lučinu.

A brumík? Ten měla malá poprvé minulý týden - babička jí ho dala - v 15m a z brumíka udělala hromádku strouhanky, do pusy si nedala skoro nic :-P

Dobrá Máma, Florian a jiné to jsou podle mě všechno chemické sr…, nedávala bych to. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
24798
13.11.11 10:23

Jogurt - když nejí bílý, dala bych ovocný, to není zas takové zlo, ale bacha na složení, ať nejsou zahušťované škrobem a jogurt se tomu říká jen v reklamě. Florian (červený) je zrovna OK myslím, Dobrou mámu bych nepozřela ani já. Nebo Kostíci, to je hnus fialový :roll:

Na chleba tu Lučinu nebo žervé, třeba rozmíchat s uvařeným žloutkem a trochu pažitky, nebo nastrouhat mrkvičku do toho, možná i trošku nastrouhaného tvr. sýra, sice je v něm sůl, ale kolik ho sní na tom chlebu…

Brumíka já dávám jako mlsku, ne jako svačinku. I když ty nové „snídaně“ jsou už docela velké, asi jich pár nakoupím jako sváču pohotovostní, když někam pojedeme a tak. Ale malá už má tři roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
13.11.11 10:30

Kruciš, jsem se šla na toho Floriana podívat…
Smetana (10%tuku), ovocná složka 15% (cukr, jahody 35%, zahušťovadlo modif. škrob, barvivo betanin, aromata), živé jogurtové kultury.

Barvivo je prý z červené řepy a „bezpečné“.

Tak to není taková hrůza :think: v té ovocné složce tam zahuštěné něco málo je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
13.11.11 10:31

Z těch ovocných jogurtů má myslím docela dobré složení Hollandia, Chocensky, Kunín,z Valašska, ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.11 10:33
derenka píše:
No u nas bílý jogurt je tabu,nesni to ani s přesnidávkou,to už jsem zkoušela :dance: Zkusila jsem ten Florian a ten ji moc chutnal,akorat pravě nevim jestli je vhodný…

taky mám 10 měsíčního kloučka a floriána doporučuju,stačí přečíst složení,nic co by miminku vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.11 10:34
JustynaSvobodova píše:
derenka píše:
taky mám 10 měsíčního kloučka a floriána doporučuju,stačí přečíst složení,nic co by miminku vadilo.

samozřejmě toho modrýho myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
13.11.11 10:35

děkuju :palec: odpo jedem nakupovat tak mrknem a zkusime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
13.11.11 10:36
JustynaSvobodova píše:
JustynaSvobodova píše:
derenka píše:
samozřejmě toho modrýho myslim

Neni modrej light?je tam psaný více bilkovin a meně tuku ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí