Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já kupovala v Kauflandu takový box, který má dvě na pevno oddělený přihrádky a ve víku má ventil, aby se to dalo i s víkem strčit do mikrovlnky. Původně jsem to vzala manželovi na obědy do práce, ale nakonec v tom beru malýmu svačinky na ven, do jedný přihrádky dám piškoty, pečivo, do druhé třeba nakrájené ovoce.
Ahoj, naprosto bych Ti to doporučovala! Když jsem byla malá tak v první třídě tak mi mamka dávala svačinu do pytlíku, jenomže se mi to v tašce vždycky rozdrtilo a potom o velké přestávce když jsme svačily s holkama tak se mi občas i smály
.Elý
Ahoj,
jestli můžu všem doporučit tak svačinové boxy na www.targetmarket.cz jsou úplně super. Když to malej umaže tak to hodim do pračky a jedeme dal. Nemusim nikde shanet igelitovy pytliky neni to potřeba. Už 2 roky s tim trajda a je to super. Muzu vřele doporucit.
Ahoj maruska
Marenka5555 píše:
Ahoj,jestli můžu všem doporučit tak svačinové boxy na www.targetmarket.cz jsou úplně super. Když to malej umaže tak to hodim do pračky a jedeme dal. Nemusim nikde shanet igelitovy pytliky neni to potřeba. Už 2 roky s tim trajda a je to super. Muzu vřele doporucit.
Ahoj maruska
mně to zase až tak fajn nepřijde,zdá se mi ten materiál moc měkký,že když se v buse s aktovkou někde natlačí tak mi v tom svačinu rozmšíruje ![]()
Ahoj, nerozmašíruje…to jenom tak vypada, taky jsme se toho bala, ale vubec nic se s tim nestane…
Mě to taky nijak neuchvacuje, dát tam rajče, tak holky si donesou kečup, jablíko bych stejně musela dát do sáčku…
makina píše:
Mě to taky nijak neuchvacuje, dát tam rajče, tak holky si donesou kečup, jablíko bych stejně musela dát do sáčku…
já dávám holce i jogurt a v tom plastovém boxu v pohodě,v tom hadráku nevím nevím ![]()
Holky, když nevíte tak nepolemizujte
je to odzkoušený 2 rokama. Rajče i jablko jsou v pohodě, je tam kapsička na ubrousek takže neni co řešit. Ještě nikdy mi nepřinesl box od rozmašírovaného rajčete nebo rozlitého jogurtu. Fakt je to spolehlivý a ještě k tomu skladný a lehký. Já naopak ze začátku měla problémy s těma plastovýma, protože jak jste řekli, malej hodil s taškou do kouta a box prasknul, u tohoto boxu se to stát nemůže .
že by dítě hodilo aktovkou a plastový box prasknul? Kam s ní hodilo? Pod bagr?
od toho je to diskuze,aby se polemizovalo
já bych do toho nešla,ještě to prát a kdoví jak když je tam ta termovrstva,boxík pěkně umyju
máme taky plastový boxík,a podle mě je to supr věc
a nic v aktovce není ušpiněno
teď jsou pěkné svačinkové boxíky i láhve na stránkáh tchibo ve slevě tak kdo má zájem ať tam mrkne
Chtěla jsem se zeptat, jestli se svačinový box dá dát i do mrazáku. Jestli potom nepraskne. Děkuji za odpověď.
@janisek1812 píše:
Chtěla jsem se zeptat, jestli se svačinový box dá dát i do mrazáku. Jestli potom nepraskne. Děkuji za odpověď.
Viděla jsi někdy v mrazícím boxu vaničku zmrzliny?
Viděla, ale nevěděla jsem jestli ten svačinový box není z něčeho co nejde do mrazáku. Aby nepopraskal.
Ahoj, chci koupit do nového roku nový box (ty předešlé nevydrželi:-( Poraďte nějaký zajímavý, ideálně i trvanlivý:-) Třeba s motivem Minecraft se mi nepodařilo najít, uvažuji o lego kostce…No raďtě:-))