Svačinový box

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7182
8.10.10 14:08

Já kupovala v Kauflandu takový box, který má dvě na pevno oddělený přihrádky a ve víku má ventil, aby se to dalo i s víkem strčit do mikrovlnky. Původně jsem to vzala manželovi na obědy do práce, ale nakonec v tom beru malýmu svačinky na ven, do jedný přihrádky dám piškoty, pečivo, do druhé třeba nakrájené ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
19.9.11 19:59

Ahoj, naprosto bych Ti to doporučovala! Když jsem byla malá tak v první třídě tak mi mamka dávala svačinu do pytlíku, jenomže se mi to v tašce vždycky rozdrtilo a potom o velké přestávce když jsme svačily s holkama tak se mi občas i smály :-D :-D :-D :-D .Elý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.11 15:50

Svačinový box

Ahoj,

jestli můžu všem doporučit tak svačinové boxy na www.targetmarket.cz jsou úplně super. Když to malej umaže tak to hodim do pračky a jedeme dal. Nemusim nikde shanet igelitovy pytliky neni to potřeba. Už 2 roky s tim trajda a je to super. Muzu vřele doporucit.
Ahoj maruska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
3.11.11 12:30
Marenka5555 píše:
Ahoj,jestli můžu všem doporučit tak svačinové boxy na www.targetmarket.cz jsou úplně super. Když to malej umaže tak to hodim do pračky a jedeme dal. Nemusim nikde shanet igelitovy pytliky neni to potřeba. Už 2 roky s tim trajda a je to super. Muzu vřele doporucit.
Ahoj maruska

mně to zase až tak fajn nepřijde,zdá se mi ten materiál moc měkký,že když se v buse s aktovkou někde natlačí tak mi v tom svačinu rozmšíruje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.11 14:37

Ahoj, nerozmašíruje…to jenom tak vypada, taky jsme se toho bala, ale vubec nic se s tim nestane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
3.11.11 14:45

Mě to taky nijak neuchvacuje, dát tam rajče, tak holky si donesou kečup, jablíko bych stejně musela dát do sáčku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
3.11.11 15:18
makina píše:
Mě to taky nijak neuchvacuje, dát tam rajče, tak holky si donesou kečup, jablíko bych stejně musela dát do sáčku…

já dávám holce i jogurt a v tom plastovém boxu v pohodě,v tom hadráku nevím nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.11 15:23

Holky, když nevíte tak nepolemizujte ;) je to odzkoušený 2 rokama. Rajče i jablko jsou v pohodě, je tam kapsička na ubrousek takže neni co řešit. Ještě nikdy mi nepřinesl box od rozmašírovaného rajčete nebo rozlitého jogurtu. Fakt je to spolehlivý a ještě k tomu skladný a lehký. Já naopak ze začátku měla problémy s těma plastovýma, protože jak jste řekli, malej hodil s taškou do kouta a box prasknul, u tohoto boxu se to stát nemůže .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
3.11.11 15:27

8-o že by dítě hodilo aktovkou a plastový box prasknul? Kam s ní hodilo? Pod bagr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
3.11.11 16:11

od toho je to diskuze,aby se polemizovalo :wink: já bych do toho nešla,ještě to prát a kdoví jak když je tam ta termovrstva,boxík pěkně umyju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
3.11.11 16:21

máme taky plastový boxík,a podle mě je to supr věc :palec: a nic v aktovce není ušpiněno :palec: teď jsou pěkné svačinkové boxíky i láhve na stránkáh tchibo ve slevě tak kdo má zájem ať tam mrkne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.14 11:24

box do mrazáku

Chtěla jsem se zeptat, jestli se svačinový box dá dát i do mrazáku. Jestli potom nepraskne. Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
24.8.14 11:25
@janisek1812 píše:
Chtěla jsem se zeptat, jestli se svačinový box dá dát i do mrazáku. Jestli potom nepraskne. Děkuji za odpověď.

Viděla jsi někdy v mrazícím boxu vaničku zmrzliny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.14 12:06

Viděla, ale nevěděla jsem jestli ten svačinový box není z něčeho co nejde do mrazáku. Aby nepopraskal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
19.8.16 13:36

Ahoj, chci koupit do nového roku nový box (ty předešlé nevydrželi:-( Poraďte nějaký zajímavý, ideálně i trvanlivý:-) Třeba s motivem Minecraft se mi nepodařilo najít, uvažuji o lego kostce…No raďtě:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí