Svatba v listopadu

7213
16.1.12 11:31

Svadba v listopadu

Holky,mela jste nektera svadbu v listopadu?pritel chce svatbu na podzim,v lete nechce,tak porad vaham,jestli se nesnazit „domluvit“ na teplejsi mesice…

kdyz jsem tak nejak divala na nejaka zajimava data,tak se mi docela libi sobota 10.11.2012,kdyby byl teply podzim,tak pohoda,ale tahle clovek nikdy nevi jak bude :roll:

co myslite? :roll: podzimni nevesty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2673
16.1.12 11:40

Počasí si nevybereš ani v létě ani na podzim.My měli svatbu v říjnu,a zrovna bylo teda nádherně.Ale podle mě je jaro nebo léto lepší.Loni jsme byli na svatbě v srpnu,a zas na stole všechno teklo,jakej byl hic.
A to datum 10.11.2012 je krásný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
16.1.12 11:40

Podzimní nevím, já budu mít zimní za nedlouho, tak pak můžu napsat zkušenosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
16.1.12 11:43

sestra mela zacatkem listopadu.. sice byla zima asi kolem 3C ale svitilo krasne slunicko.. Dokonce i nejake vlocka spadla. Maji moc krasne fotky..

My meli svatbu 2.10 a bylo to taky moc krasne. Bylo kolem 12C, takze jsem na foceni o sem tam odlozila kabatek. Sem tam vylezlo i slunicko. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
16.1.12 11:43

ja jsem hrozny zimuhrivec,takze na svatebni saty bude urcite kozich az po zem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: toz vuli parady to neodnesu na zdravi :D

chceme aby i malej byl vetsi a chodici…ted ma 4mesice…

je pravda,ze pocasi si clovek nevybere,ze je to takova sazka do loterie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
16.1.12 11:45

ja proste nevim,jaro nepripada v uvahu,lto je zas super,ze pekne nekde venku posed,grilovane sele,becka piva :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

s pritelem mame hodne podobne nazory,ale co se tyce svadby,tak vuuuubec :zed: takze docela boj a porad oba v necem s tou svatbou ustupujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
16.1.12 12:00

ahoj:) já se vdávala letos 12.11.2011 a bylo to v pohodě :) Pravdou ale je, že nám počasí vyšlo ukázkově a já měla jen šaty a bolerko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
16.1.12 12:01

halenkko ja bych prave chtela aspon zajimavy datum,proto nas zatim napada udany 10.11.2012…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
16.1.12 12:18

mi byli ted v listopadu, 11.11.2011 v 11hodin a obřad trvat 11min a 11vterin :lol: a to nejlepsi, meli ho na zahrade 8o ale dalo se to vydrzet v pohode, zima byla porádna, ale pak jsme se presunuli na sál kde to pokračovalo a dobrý, co vím nikdo neomarodil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
16.1.12 12:18

N

Příspěvek upraven 29.05.19 v 21:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
16.1.12 12:21
market.s.87 píše:
mi byli ted v listopadu, 11.11.2011 v 11hodin a obřad trvat 11min a 11vterin :lol: a to nejlepsi, meli ho na zahrade 8o ale dalo se to vydrzet v pohode, zima byla porádna, ale pak jsme se presunuli na sál kde to pokračovalo a dobrý, co vím nikdo neomarodil :)
:lol: zajímavý datum i čas :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.12 12:22

já si taky myslím, že podzim je ideální - my měli 6.10. a taky bylo nádherně, ale je fakt, že v tom roce to byl poslední pěkný víkend. Ale lepší než svatba ve vedru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
16.1.12 12:29

holky,dekuji za povzbuzeni,ze to neni zas tak spatny napad ta svadba v listopadu… :pankac: :pankac: :pankac:

jen musime doladit detaily :lol: ja chci malou,pritel velkou svatbu,tak musime nejak vymyslet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzga
16.1.12 12:32

Ahoj,
My sme mali svadbu 6.11.2004. Bolo chladno, ale krasne svietilo slnko. Mala som kozusinove bolerko (saty som mala s odhalenym chrbtom na jedno ramienko okolo krku) a uzavrete topanky a bolo to v pohode, zimami nebola. Ja som si tento termin vybrala, aby nam v lete nebolo teplo a kolace sa nekazili :lol:
A ked sme sa roztancovali, tak nam museli v restauracii pustit klimatizaciu, ako nam bolo horuco
 Zuzana

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
16.1.12 12:51

ahojky, taky jsem měla v listopadu, v šatech s krátkým rukávkem a kožešinkovým bolérkem, ale to jsem měla jen na focení, jinak bylo zamračeno ale celkem teplo, mě ten listopad nevadil a Tvoje datum je krásné :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová