Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jeee,moc pekne prispevky holky ![]()
ono leto je super,ale sase parak,lidi se poti,dusno…ono kazde obdobi ma neco sveho
ty jo,to ksou kolikrat pribehy
![]()
jak dlouho myslite ,ze dopredu reservovat datum,misto na radnici?kor treba zrovna jak to nase ?
my jsme rezervovali asi dva měsíce dopředu a uplně ok..a datum jsme měli 12.11.2011, takže jsem si taky myslela, že bude nával a ono nic ![]()
marmil píše:
my jsme rezervovali asi dva měsíce dopředu a uplně ok..a datum jsme měli 12.11.2011, takže jsem si taky myslela, že bude nával a ono nic
je to je dobrydatum,se nezapomene ![]()
@RadanaH píše:
Holky,mela jste nektera svadbu v listopadu?pritel chce svatbu na podzim,v lete nechce,tak porad vaham,jestli se nesnazit „domluvit“ na teplejsi mesice…kdyz jsem tak nejak divala na nejaka zajimava data,tak se mi docela libi sobota 10.11.2012,kdyby byl teply podzim,tak pohoda,ale tahle clovek nikdy nevi jak bude
co myslite?podzimni nevesty
Diskuzi jsem nečetla, je sice starší, ale jsem aktivistka
tak reaguji ![]()
My měli 13.11.2010 ve 14.30
![]()
Počasí nádherné, co si vzpomínám, něco kolem 18-19 stupňů, měla jsem zateplené bolérko, které jsem skoro vůbec nevyužila,až večer. Fotky taky super, sluníčko jako na jaře ![]()
Já bych to klidně zkusila, hele, ani v létě nevíš jak bude. Můžeš si myslet léto, bude teplíčko a ono najednou déšť, vítr a chladno ![]()
Ahoj,
je tady ještě někdo, kdo měl svatbu v listopadu? Jaké to bylo?
My meli svatbu 11.11.2011 a byl to nadherny slunecny den
. A obrad zacinal. v 11hod
. Ale byla to nahoda. Bylo asi 15 stupnu a vsichni si zo uzili. Listopad doporucuju ![]()
My měli 13.11.2010 a počasí taky super vyšlo, až jsme byli překvapení ![]()
11.11. A počasí v poho
měla jsem jen krátké šaty a nemrzla jsem
ahojky, taky jsem měla v listopadu, v šatech s krátkým rukávkem a kožešinkovým bolérkem, ale to jsem měla jen na focení, jinak bylo zamračeno ale celkem teplo, mě ten listopad nevadil a Tvoje datum je krásné