Švagrová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
žirafííí
8.10.10 14:59

tak když už to tak dopadne předložit učty a nechat si to vyplatit , i když na to se ti vykašle .. Vymysli a dej vědět jak ti to dopadlo ! :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.10 10:39

Ahoj,tak věci se našly.Nakonec jsme přehrabali ještě jednou celou půdu,věci se našly pod postelí.Tak jsem ráda,už se mi suší.Možná se trochu stydím za křivou větu,že jsem si myslela,že je prodala,jen nevím,jestli skutečně nevěděla kde jsou,nebo nám to nechtěla říct..Ale to už mi je jedno.

• Citovat
  • Upravit
žirafííí
11.10.10 11:46

Hezky , to jsem ráda že se našly :mrgreen: ..
Už to neřeš hlavně že už máš do čeho mimčo obléct :srdce:

• Citovat
  • Upravit
4960
11.10.10 14:24

:potlesk: A vůbec si nemyslím, že jsi hysterka :hug: - taky mám termín na konci listopadu a to bych na tvém místě pořádně vyšilovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
19.9.14 15:14

no svagrova a uz i bratr !

Ahoj holky, helejte, budu se snazit ve zkratce, reknete mi názor…, jak zacit…, proste…, moje mamka si tehdy nutne potrebovala koupit garsonku do os.vlastnitvi.al dle vyse platu by i hypotéku nedali a ja tehdy podnikala, ikdyz se dařilo, ještě jsem nemela takovou tu historii, takze se bracha nabidl, ze si to vezme na sebe a ja se mu zaručila, ze když mamka nebude mit, zaplatim to ja.., asi 2 rok to bylo v pohode, pak doslo ke skluzum, ze třeba-ted uz nevim, splatnost byla třeba 5ho v mesici a ja to pak tak pytlikovala, ze jsem prisla i o dost zakazniku a doslova jsem prezivala, ale 3350 jsem nasla vždy, musela jsem, ale slo to třeba o 2 tydny max dele, ale prislo to. vždy jsem se bance a brachovi tak omlouvala…, narodila se mi do toho dcera, hajzlik fotr, ted uz jsme bez nej, zase nemakal a ja na vse sama. no.. ale doplatilo se vse, ted uz je garsonka splacena…, ale bracha se svagrovou+1rocni holcicka si měli brat hypotéku na ten byt, kde ted bydli, mimochodem 2 patra nade mnou…, nejdříve, ze hypotéku jim dali, uf, ze i presto, najednou 2den, ze banka to zamitla, ze je bracha v solusu, ze za to muzu ja, ze s nama konci, neznaji nas, přitom s tim rizikem pocitali…, ted ze nenesu zopovednost, přitom 3 dny se ji ptam, ze prece odsud nepujdou, ze to musí nejak vyjit, co budou delat a furt fut, ze me to mrzi, projevila jsem litost nbo ja bych teda tu snahu ocenila.., no vse spatne, rano mi napsala-SEZER HO VNO A CH CIPNI. deti ze mam dementy atd a přitom jak jsou sikovni, urážky jen samy, a to uz byl vechol, tak jsem rekla, ze mají holcicku opicku s odstatyma ouškama a to bylo teda, a ja vidíš? o mate za to, nebudete rikat o mch detech dementi, urážky z niceho nic, mne by to bylo fuk-ale oni bydli 2 patra nad nama, pocit, ze jede vytah.. hruza.., mamka ta je v tomhle ok, no co, se na to vykasli, bud v klidu, mne to nejde, tíží me to, vždy ty hadky s nima, když nemam proste v rodine klid, musela jsem si vzit lexarin, klepavka, husi kuze, pocit na zvraveni az, ted pro deti do skolky, no jako, fajn, ja to neudelala umyslne, omlouvala jsem se uz tehdy, ale zaplatila, vse splaceno, když situci otocim, joo, byla bych nasana, hmmm tak vam pekne dekuju, ve vytahu udelam ksicht třeba, ae nee ze zavru branu a poslu ji sezrat ho vno a chci pnout.-))), co delat, jak to prejit, ja debil, cim vic s hovnem, ze? tim vice smrdi? ---, projevim litost a hodne a vymyslim co dal a ono tohle. prej ze rodice ji daj 160 000 na uplatu nekomu, vymyzat ho v solusu a prej, naval nam 160 000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
19.9.14 15:52

8o 8o 8o
Asi budete povedení… Promiň, ale urážet si navzájem děti? :roll:
K tomu, jak je to napsáno se snad ani vyjadřovat nebudu :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
19.9.14 15:55

No… urážet si navzájem děti, to je fakt síla, ale to mi nepřísluší hodnotit, to se chytněte za nos vy. První věc, která mě napadla - proč neplatila mamka? Psala jsi, že bude splácet ona a JEN KDYBY NEMĚLA, budeš platit Ty… Hypotéku dostali, pozvala bych bratra se švagrovou na kafe a vyříkala si to z očí do očí. Šklebit se na sebe ve výtahu a posílat si urážlivé sms je chování hodné šesťáků a ne dospělých zodpovědných lidí. Jde fakt o to (v tvém příspěvku tolikrát skloňované) hovno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
19.9.14 17:10

Bratr má právo na výmaz ze Solusu (tj. na výmaz všech informací tam o něm a o pohledávce vedených), rozhodně kvůli tomu nemusí někoho uplácet. Na netu je o tom několik článků, pokud by Solus nevyhověl, lze se obrátit se stížností na Úřad pro ochranu osobních údajů.

K těm urážkám - chápu, že tě to vytočilo, ale s chladnou hlavou si člověk řekne, že je lepší být za dámu, než se chovat jako ta druhá. Takhle by mohl někdo říct, že jste jedna za osmnáct a druhá bez dvou za dvacet :nevim:.

Edit: Jestli dal bratr někomu 160 000 Kč za výmaz ze Solusu, tak je (s prominutím) idiot :zed:. Nebo ti lže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
24.9.14 11:11

@lucieka Tak Tvůj bratr by si měl prve zjistit, za co v tom Solusu je, protože v bance mu to neřeknou, nebo teda říct nesmějí. Musí si zažádat o výpis ze Solusu, ten stojí 200 Kč a tam je napsáno, kdo ho tam dal. Následně tu společnost, co ho tam zapsala zažádá o odstranění a je to. Náklady jsou 200 Kč, možná ještě pár korun za doporučené psaní. Nicméně, myslím, že to už udělal. Tahle situace, jak jsi jí popsala, totiž na mě spíš dělá dojem, že Tvůj bratr dluží někde 160 000 Kč a manželce se to bojí říct, tak to prostě hodil na Tebe, myslím, že je to docela jednoznačné. A Vy mu to všichno baštíte, no všechna čest, jako žaludek má silnej. K těm urážkám dětí se vyjadřovat nebudu, odpustit jste si to mohli všichni, i Ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
24.9.14 15:23

Reaguju na ten příspěvek, no jak jim to dopadlo.., to uz nevim…, bratr třeba preposlal, ze mu to hypo nedala, ale psala to Ceska spořitelna, nee hypotecni banka, kde ten uver nesplacel…, no spise me tíží to, ze bydli nade mnou, včera jsem ji potkala zady, a to ti je tak divno, ja i vecer ještě poslala celkem 4 sms, kde jsem vse zrekapitulovala, ze bych taky byla na brachu nasr.. a hodne, ale ne uz ukoncim vztah a zacnu deti urazet jejich…, a ze jsem se tentokráte branil, po tech 12 letech, aby to tak poznali. ze by také bránila svoje dite, a psala jsem ji, ze narozdil od nich uznavam, ze clovek ve vzteku vyřkne slovo, která uz ve vzduchu jen visí a neda se vrátit, ale ze ja si to nenechala proste libit, no…
je to tezky, ted si muzes rict, ja bych se zachovala jako dama, ale v ty situaci, když to ctes…, no na tu sms teda neodepsala, ale aspoň jsem ji dokazal tu situaci obrátit, jenze to neuzna nic…, no ted co dal vid.., jestli tdy zustanou, to uz nevim…, dopadne li jim to…, zablokovala me na faceb.-), no a pozdavit ve vytahu ahoj simono a te male ahoj agi, jenze to uz před víkendem, když to zacalo, mi psala, ze beda, jak na malou promluvim za tu opicku" s odstatyma ušima-tak mi vyrve jazyk z huby a co bych pak mela delat ja za ty dementy, jak řekl bracha detem…, no zkusim ji pozdravit, jenze co ona si rekne a to vim, ze PRILEJZAM…, za mesic ma mala 1rok narozky a povesim ji na kliku dáreček? zrovna narozky ma ve svatek moji dcery.),takze se uvidi, jestli něco také daji, ale pro to to nedelam, no myslim, ze darek mi vrati na kliku, noco delat, ukazat a zabučet :-), to jsou vždy psycha, jede vytah, tj ona tutove…, jako ja bych tohle neudelala, urazim deti a nebavit se…, psala jsem ji i včera, ač bez odezvy, ale aspoň to cetla-ze s tim rizikem museli pocitat, i bracha ze dostal 50 za to, ze me to mrzi/mrzelo, kdyz to nedostanou, ze jsem se ji co denne ptala, jestli něco nového-a ze ani projevenou tuto snahu neoceni.-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
24.9.14 20:17

Oni na vyrikani nebudou…, nejsou jako ja…, neuznají, ze si zacali s urazenim, ale beda, když vy si něco dovolite, beda jak vy jedete i na blbou dovolenou a oni ne.., oni když napisu o kafi, budou se mi vysmívat, ze za nimi lezu, všude se mi vysmejou a ze prilejzam…, to za tech 12 let je s nimi furt něco, ale deti mi bratr urazil az ted a to se nedalo, když to čtěte, její vyjadrovani taky hrozny, ze ma alergii na magory a ze at ten bobek sežeru-to rejpala furt.., no leda mit klid, ze ja pro to NECO udelala a zabučet a rict AHOJ-vice nereagovat, ale ona rekne, NECH SI TO — a ja mam odejit beze slova nebo rict, aspoň vidim, kdo je lepsi…, no u nich plati, cim vic se s h…-tim vice smrdi-ja deb il nemela vůbec, jak tak koukam, projevit zajem, jezis a kam pujdete, t ja nechtěla, doplatila jsem to, vzdyt me jinak znate, jaka ja jsem, nebyl v tom umysl a za dva dny jsem se ptala, jestli uz něco vedi, ze se musí něco vymyslet, proste chtla jsem byt aspoň oporou, aspon TO ja bych brala jako zajem, snahu a vedela bych, ze to brachu mrzi… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
24.9.14 20:29

@lucieka Tak už to neřeš, ignoruj je, na tohle pomůže jen čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová