Švagrová

Anonymní
4.10.10 17:02

Švagrová

Ahoj,omlouvám se za anonymitu,ale ale..
Tak k věci.Teď s manželem čekáme druhé dítě,po celkem krátké době,něco před rokem se nám švagrová nabídla,že si věcičky po prvním dítku můžeme dát na k nim na půdu (dům sdílejí s rodiči,tudíž s tchánovci).Stalo se tak,a nyní když věci potřebujeme,tak tam nejsou.Jeho sestra se s námi přestala bavit(delší dobu),proč,to nevím,všude nás pomlouvá,především mě(máme společné známé..),manža si myslí,že je to kvůli tomu,že vycházím s jejich matkou(bavíme se úplně normálně),proto od lidí slýchám,jak jsem s jejich mámou velká kamarádka.Ale když jsme si jeli pro věci na půdu,tak tam nic není.Po výbavičce na malé mimi ani stopa.Odmítala se s námi bavit,odsekávala,pořád že neví,kde jsou,pak zase,že je dávala na půdu,potom,že je z původní tašky vytáhla do pytle,potom zase,že je při malování založila věcmi po jejich dětech..A že je nepotřebuje a je jí to jedno.Byla u toho i jejich máma, řvaly na sebe(nebaví se spolu-proč to nevím,možná taky proto,že když tam přijedeme,tak dělá(jí) naschvály,jako když prcek spí,tak něčím bouchají,jejich děti mají tendenci pouštět psi,aby druzí štěkaly..).Mám vztek,sama vím,že jsem věci balila a ještě je vezla k nim domů,a ona není ani schopna říct,kde jsou.Mám takového tucha,že je snad prodala,nebo vyhodila,co já vím.Nevím,jak ji „usvědčit“ nebo ji aspoň „donutit“,aby řekla,kde jsou.Byly to fungl nové a některé i značkové oblečky na mimi od narození,všechno je fuč.Ještě jsem lezla s pupkem na půdu,celou jsme ji překopali a prostě nic.Neporadíte jak na ní?Nebo co dělat? :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
4.10.10 17:22

Nejspíš je to na tvém muži aby s ní promluvil.Přece jen je to jeho sestra.Bohužel se s tím nejspíš nedá dělat nic jiného než doufat že řekne kam věci dala ona sama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.10 17:32

Ahoj znám to… totiš mám to samé v rodině. Moje tchýně neni nějaká furie a docela si rozumíme. Takže když k nim přijedem na návštěvu a bavíme se spolu a začne vychalovat našeho malého, tak vidím jak švagrová bledne a pak je protivná.Jde jenom a jenom o závist, že ona neni jen ona..
BOhužel si myslím, že ti udělala naschvál. Myslím si, že to oblečení opravdu buď někde prodala nebo rozdala. Vyhodit snad ne, to si myslím, že by ji nenapadlo, když může za to mít peníze - i když vlastně tvoje, že..
Já bych řekla, že chceš oblečení a nebo nech ti to zaplatí. Je to drsné, ale pokud jsi tam neměla jenom pár bodíček a dupaček, ale hromadu oblečeního, tak co jinak.
Ale nechala bych to na manželovi,prostě nemáme na vyhazování, budem potřebovat peníze, nemůže nakupovat všechno znovu nové, tak chceme oblečení a nebo co s ním udělala???Uvidíte co řekne

• Citovat
  • Upravit
8413
4.10.10 18:35

Tvrdě, nekompromisně chtít vrátit … nejl.manžel, nehřát si hada na prsou. Toho rodinného soucitu vidím kolem sebe tolik…a přitom se většinou jedná o lidi, kteří si to vůbec nezaslouží a přiživují se na účet druhého. Co ze švagrové máš? Zřejmě nic, tak se s ní nepárejte. :cert: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
4.10.10 19:47

Trvala bych na vraceni nebo financni kompenzaci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.10 19:49

Tady zakladatelka.Manžel jí už dávno psal,ještě neodepsala,myslím,že ani nenapíše.Těch věcí bylo dost,ještě jsem se koukala doma,jestli je nenajdu(ale nejsem snad blbá,abych si nepamatovala,kam jsem je dávala)nic jsem nenašla,mám tu jen větší hadříky.Tak nevím,no.Uvidíme,co, ozve-li se vůbec…

• Citovat
  • Upravit
48576
6.10.10 14:08

Tak jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.10 21:30

Nijak.Neozvala se,dnes jsme tam byli,ale nebyla doma,jen její manžel a ten tvrdil,že na půdu vůbec nepřišly.Každej říká něco jinýho,začínám si opravdu myslet,že je někomu dala nebo prodala.Doma jsem našla jen zimní kombinézu a dvoje pidi ponožky.Toť mi zůstalo hodně :-( .Nevím,jak to z ní „vymlátit“,ani manžel.Ona je k nedostižení a zase budeme vypadat,že to řešíme přes jejich mámu,protože ta byla nepříčetná,že se hadry nemohly ztratit :-?

• Citovat
  • Upravit
4960
7.10.10 13:44

Hlavně se zbytečně nestresuj, kvůli miminku. :hug: Nech manžela ať to pořeší sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.10 16:52

Snažím se,ale k porodu už není daleko a když si vezmu,že jsem mohla mít věci vyprané a připravené,tak mě akorát honí vztek a nevím,co dělat.Jestli jít kupovat nové věci,nebo do ní prostě hučet :nevim: .

• Citovat
  • Upravit
4960
7.10.10 18:41

Příbuzné si holt člověk nevybírá. A podle některých rad tady bych to řešila taky finanční kompenzací, jen nevím jak ji donutit, když dělá vyloženě takové naschvály :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
7.10.10 20:06

tak to tu čtu a zakladatelky mi je doopravdy líto.Nechápu jak se někdo takhle může zachovat! :pocitac:
je to těžká situace,držim palečky at to dopadne dobře-i když :nevim: ..
a kdy máš termín?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.10.10 14:02

Ahoj,pořád se neozvala,zatím jsme tam ani nebyli,uvidíme dnes,pokud ji „čapnu“,prostě to z ní „vymlátím“,chci svoje věci,nebo peníze.Jen mi uniká „fakt“,že nevím,jak.Termín mám 21.11.,možná si říkáte,že je ještě čas,ale jsem člověk,co musí mít vše dopředu připravené,navíc,co jsem v prvním těhu strávila nějaké dny v nemocnici,kvůli zkracování čípku,tak se může zase stát ledacos(i když,snažím se být max.v pohodě)a taky první prcek,prostě,abych mohla jen popadnout tašku a být v klidu,že je všechno připravené,i když,manžel by to zvládl taky.Pořád přemýšlím,jak jí to říct,aby prostě vůbec něco řekla.Manžel říká,že bude akorát říkat věci v tom smyslu,že si nic nepamatuje,a že jsme si to tam neměli dávat ty věci,a že o ničem neví,apod.Není schopna ani odepsat na SMS! :-?

• Citovat
  • Upravit
žirafííí
8.10.10 14:28

no to teda jako moc času už nemáš , já mam termín na 26 . 11 a pomalu začínam šílet , že nic nemám ..
no tvojí situaci ti nezavidím..
ráda bych ti poradila ale jak ?
já bych jí dala jednu přes tlamu aby si vzpoměla :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.10.10 14:37

To je právě ono,JAK.. :-( Přes hubu bych jí dala nejradši taky,ale to mi prd pomůže.Mamka mi říkala,že ji nejspíš nedonutím,že si budeme muset nějaké věci koupit.Ale to nechci,nenechám ji ten pocit,že snad „vyhrála“ a já to nechám být..Něco s chlapem snad vymyslíme :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová