Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proč ne, datum jak datum
a zda vám to vydrží nebo ne, to záleží pouze a poze na vás a ne na tom kterého jste se braly
a jinak se zajděte zeptat přímo na úřad, třeba vám vyhoví ![]()
PS!: já mám 1.5 narozky a zdá se mi to jako fajn datum
![]()
Říká se, že v květnu se svatby dělat nemají, ale my jsme měli svatbu loni 10. 5. a teda ťuk ťuk, zatím je vše v pohodě. ![]()
Tak se zkuste na úřadě poptat přímo. Jinak já nejsem pověrčivá, to není o datu, to je o lidech
.
Jo a mě zase říkali, že kdo jiný se může vdávat 30. dubna, než čarodějnice… ![]()
Aby bylo ještě místo. Podle mě vás oddají, ale za příplatek.
My máme datum 1.6.2016.
snažíme se o další dítě, takže se nechci vdavat s břichem nebo malým miminem.
V květnu neměla být svatba, protože se rodily děti v únoru, kdy docházely zásoby jídel a rodily se slabé děti, nebo matky u porodu zemřeli.
Podle mě jen pověra, ale i tak jsem se vdávala radši v dubnu ![]()
Ahoj pěkné datum šla bych do něj
já se vdávala 11.11.2011 v 11:00 a ještě na manžela svátek a mé skoro narozeniny mám je 12.11. Manžel si to dokonce i pamatuje a na výročí nezapomíná ![]()
Oddávat by ten den měli, ale to si zjisti u Vás na matrice
Jinak jsem slyšela, že se to říká kvůli tomu, že manželé často počali dítě hned po svatbě, tudíž se dítě narodilo v únoru a to byl hodně mrazivý a zasněžený měsíc a k rodičce se tak rychle nemohla dostat porodní bába a rodička umřela.
![]()
Ale tak to v dnešní době snad nehrozí, ne? ![]()
Tak smůlu to určitě nepřináší. My jsme měli svatbu taky v květnu. Co se týká termínu tak mám obavy, že ve svátek to nepůjde. Magistrátem je vždy určen jeden den v týdnu - u nás čtvrtek a pak oddávají v sobotu. Možná by to šlo domluvit za poplatek. Na to se musíš zeptat.
@Elilen To mi vůbec nedošlo! Tím pádem se dnes snad nemusí nikdo bát..
@Zdeňka86 píše:
Proč ne, datum jak datuma zda vám to vydrží nebo ne, to záleží pouze a poze na vás a ne na tom kterého jste se braly
a jinak se zajděte zeptat přímo na úřad, třeba vám vyhoví
PS!: já mám 1.5 narozky a zdá se mi to jako fajn datum![]()
můžu se zeptat na Tvou pohavu?
mám dceru taky 1.5..
Děkuji:))))
a omlouvám se, zakladatelce za OT.. jinak 1.5.2015 je fakt pěkné datum ![]()
Krasne datum. sla bych do nej hned. na povery neverim, kveten je prece lasky cas a navíc podle me nejkrasnejsi mesic v roce…všechno kvete a voni
bude to parada!
S přítelem by se nám líbil termín svatby 1.5.2015 co si o tom myslíte? Věříte že to přináší smůlu i když je to 1.máj lásky čas?
A oddává vůbec někdo na svátek, koukala jsem na úřady a tenhle termín nikde není.