Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@andelka83 děkuji moc aspoň vím že to může být tak jak chceme my a kamarády mě to nemůžou vyčítat ![]()
@Denouš12 já bych řekla, že si to každý udělá jak chce. My měli i nějaké kamarády, ale samozřejmě ne všechny, který jsme kdy byli na svatbě.
@Denouš12 mela jsem to tak a svedky nam byli sourozenci, takze ciste jen rodina.
Děkuji moc já to chci jen v kruhu rodiny
ale každý má jinou představu
To já jsem si vždy přála jen kruh rodiny a příští rok se mě to splní ❤️️
@Denouš12 píše:
@andelka83 děkuji moc aspoň vím že to může být tak jak chceme my a kamarády mě to nemůžou vyčítat
Určitě. Svatba se dá pojmout různě. Při první jsem to měla ( a většina ostatních taky) tak, že na obřad mohl přijít kdo chtěl ( kamarádky, spolužačky, známí, široká rodina) ale na oběd byli jen blízcí příbuzní a svědkové. A večer byli pozvaní právě i ti kamarádi ( většina byla ze stejného města, tak nebyl problém přijít na 12 na obřad a na 18 na zábavu).
Ono hlavně poprvé jsem se vdávala ve 24, ještě na VŠ, pár let po maturitě, tak těch kamarádů a spolužáků ještě bylo dost, ještě jsme se dost vídali. Druhá svatba už byla právě rodinná jenom. A rozhodně nemůžu říct že by něco chybělo, nebo že by to bylo v něčem horší.
Já moc kamarádů nemám ani je nepotřebuji a já se vstávám poprvé tak chci jen rodinu žádný kamarády
Oddával někoho z vás druid, šaman, žrec nebo buddhistický mnich? A jestli ano, tak kde jste jej sehnali?